https://www.youtube.com/live/K7HW_JWH0U ... VYWgJDr21q
Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26

Ovi tuzlaci tacno ko da su naograjisali. Ljudi imaju 3 ispada sedmicno. Ovo je majke mi davno prestalo bit smijesno, ovo je zalosno sta uradise od "profesionalnog kluba"
Dize se prasina ⚫️🔴
- prisonbreak
- Kontakt:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- prisonbreak
- Kontakt:
- prisonbreak
- Kontakt:
Na Bilinom 

-
Marokanci58
- Kontakt:
Zapamtite ime Harun Avdagić!
Osiguran opstanak iz jako teške situacije na polusezoni!
Ma ro ka nci

Osiguran opstanak iz jako teške situacije na polusezoni!
Ma ro ka nci
BRATSTVO GRAČANiCA
Pisanje po zenicanima, nikad ovo necete osjetit.
Bolje da mu je mama tog dana progutala, nego sto je njeg rodila. To se dogodi kad ne uradis nista u 105 godina postojanja, pa ti najveci uspjeh odigrat prvo pretkolo europalige na tudjem stadionu. Nije im lahko Boga mi dragog
Dize se prasina ⚫️🔴
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi... e pa dragi zenicani vi ne da ste se samo uzvusili vec ste se u pobjedi uspjeli i ponizit koliko ste jadni.
#CarsijaOdjebi
Bjednici su takvi. Ugasili se skoro, prosili da se to ne desi, drugi jaci klubovi im koristili stadion da bi Evropu igrali, ti isti se borili za nesto, dok je njima plafon povratak u fuckin PL.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:36U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi... e pa dragi zenicani vi ne da ste se samo uzvusili vec ste se u pobjedi uspjeli i ponizit koliko ste jadni.
I oni bi nekom nesto rekli, usmrdili se, od naroda, kluba do samog grada. Pisat i po njima i po svemu njihovom. Dokazani nacionalisti i cetalji, mrze sve sto je bosansko - sarajevsko, mostarsko, tuzlansko. Odron ljudske vrste.
Ju sramota bogami
Koji invalidi.
Cestitam na pobjedi i sjajnom gostovanju
tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:36U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi... e pa dragi zenicani vi ne da ste se samo uzvusili vec ste se u pobjedi uspjeli i ponizit koliko ste jadni.
Srce, čast i ponos!
Uzivanje je bilo danas biti u Duvnu/Tomislavu. Izmedju 400-500 Robijasa je cijelo vrijeme bilo vjetar u ledja ekipi Celika.
Nijedna ruzna rijec prema domacinu, sto mi je na kraju i potvrdio jedan momak kada sam isao prema parkingu.
Kaze covjek inace navijam za Hajduk, ali svaka vam cast na gostovanju, bez ijednog jedinog incidenta.
Kada imas takve navijace iza sebe onda i rezultat ne moze izostati.
Nadam se da su se svi sretno vratili svojim kucama
Sljedece kolo, Sloboda. Bit ce teska utakmica, zahtjevna ali ne sumnjam u momke.
Ocekujem pobjedu i nastavak dominacije u ligi
Nijedna ruzna rijec prema domacinu, sto mi je na kraju i potvrdio jedan momak kada sam isao prema parkingu.
Kaze covjek inace navijam za Hajduk, ali svaka vam cast na gostovanju, bez ijednog jedinog incidenta.
Kada imas takve navijace iza sebe onda i rezultat ne moze izostati.
Nadam se da su se svi sretno vratili svojim kucama
Sljedece kolo, Sloboda. Bit ce teska utakmica, zahtjevna ali ne sumnjam u momke.
Ocekujem pobjedu i nastavak dominacije u ligi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Krenuli ih malo osjetili kako je pobijediti nekog poslije 10 godina i sad misle svijet osvojili, al aj uskoro pa prizemljenje a zabolit ce ih vidjet ces nece ih bit dvojica na forumu.PSV je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:44Bjednici su takvi. Ugasili se skoro, prosili da se to ne desi, drugi jaci klubovi im koristili stadion da bi Evropu igrali, ti isti se borili za nesto, dok je njima plafon povratak u fuckin PL.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑22 mar 2026, 18:36U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi... e pa dragi zenicani vi ne da ste se samo uzvusili vec ste se u pobjedi uspjeli i ponizit koliko ste jadni.![]()
I oni bi nekom nesto rekli, usmrdili se, od naroda, kluba do samog grada. Pisat i po njima i po svemu njihovom. Dokazani nacionalisti i cetalji, mrze sve sto je bosansko - sarajevsko, mostarsko, tuzlansko. Odron ljudske vrste.![]()
#CarsijaOdjebi
tacno bih se ranio da moram dijeliti misljenje sa ovim retardom goretzkom...sta je svrha postojanja ovakvih pojava, gluho bilo, roditelji bi bas bili ponosni da znaju kako bubuljicar vrijeme provodi.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.