Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvo je suđenje na Koševu?
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
successminator
- Kontakt:
Sta tebe zanima?
-
successminator
- Kontakt:
Znaš ti šta.
Zahvaljujem
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Javi sta trebas rijesicemosuccessminator je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:26Znaš ti šta.![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Nakon njihove parole , tad su Manijci krenuli i sa ustashama, prije toga su samo chetnici bili.Rigoletto je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:27Zahvaljujem![]()
Kakav seljakluk
-
KosevoZove
- Kontakt:
-
successminator
- Kontakt:
Sta je pjesnik citaj cetnik htio reci?!? Mozda da su zapoceli bosnjaci muslimani rat opsadom glavnog grada svoje domovine(tj sebe) vojskom JNA, koja je vec napala i druge drzave, koje su glasanjem izabrale nezavisnost, zajedno sa ostalim srpskim stanovnistvom koje je do tada živjelo skupa, ne kontam bgmi, i sad ovi nenaoruzani zapoceli rat protiv jedne od jacih vojski tog vremena, i to tako sto ih pozvali dodjite na brda okolo nas da mi ne mozemo nigdje a vi nas rokajte 4 godine, bas mudonje ovi bosnjaci muslimani, i opet pobjedili ahhaha, toliko vam je krivo da nemate ni muda ni hrabrosti barem priznati ono sto svi znamo nego izmisljate neke teorije zavjere sa vjerovatnocom od 0.0001 posto da bi ispali vi neke zrtve i skinuli ljagu sa svog imena, covjek meni postavlja ovdje chatgpt razgovor jer je nepismen i glup da napise bilo sta... guzicu ne pere poslije velike nuzde, hoda usranih gaca, poklopi se legendo neces meni na nas forum doci i objasnjavati da ste neke zrtve, nego niste htjeli da zivite u Bosni i Hercegovini kao sto i danas ne zelite ali se morate pomiriti sa cinjenicom da ste ipak Bosanci i HercegovciMikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:12Dobro je sto zivimo 2026. pa imputiranje krivice samo na jednu stranu nece prociaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:58Ko je poceo rat? Ko je izvrsio agresiju, ko je izvrsio genocid starohane cetnicki, odakle bi se ti razisao, sto niste otisli iz banja luke srebrenice bijeljine prijedora kozarca zvornika i drugih gradova u kojim danas zivite samo vi jer ste pobili silovali i protjerali sve sto je bilo drugacije, mi mozemo zivjeti sa drugacijim i razlicitim i to smo dokazali a vi ako niste bili za taj rat zasto niste otisli iz tih gradova kad vec kazes sto se nismo mirno razisli? Ne znate vi mirno nista nebeski narode, nego ste cijelu historiju na strani zla i najveci zlikovci dolaze iz vaseg naroda koje vi velicate, nista ljudsko vi nemate kad su vam heroji oni koji su ubijali bebe djecu i nenaoruzane starce i starice, sve govori o vama, sto je najgore ucite svoju djecu i nove generacije koje dolaze isto i sadite im mrznju i kvarite ih od malih nogu, ako si i dalje za mirno razilazenje kao sto kazes bujrum pa otidjite iz Bosne i Hercegovine i ostavite je nama koji je volimo, nikad vam to nismo ni branili... zivis u lazi jer si podojen mrznjom...ultrazonfa je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:45
Cekaj, zelis da se Republika Srpska ukine, da bude jedinstvena Bosna i da Srbi smatraju Bosnu svojom drzavom, a napises spremate li se za traktorijadu (sto implicira na protjerivanje 200 hiljada Srba sa njihovih ognjista), prije toga si pisao kako si ponosan na protjerivanje Srba iz Tuzlanske regije!?Pa jel mi takav suzivot predlazes i forsiras? Jel te imalo sramota zbog prethodno napisanog? Kamo srece da nikad nije bilo smrdljivog rata i da smo se u miru rastali svako na svoju stranu, ali zbog takvih kao ti se i jeste desilo sto se desilo! Ovo vrijedi za sve tri strane! Sramite se balavci koji niste ni bili rodjeni kad se zlo desavala, a jos vise Vi koji ste sve to prosli, a opet bi htjeli!!!
https://chatgpt.com/share/69c03e2a-38ac ... f7ca83da32
Koje parole?GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:29Nakon njihove parole , tad su Manijci krenuli i sa ustashama, prije toga su samo chetnici bili.
Okani se balavih i dječjih priča, nego moli Boga da se u ovom bolesnom trenutnom tifo svijetu ne desi ono sto sam i napisao! ŽivioArma00 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:20Braća iz Splita su vam živu glavu spašavala po Grbavici, kamoli vi seoski indijanci, čekamo vasLazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:11Od tebe ce fasovat, kome prijetis ti balavac? Ko vama garantira da necete fasovat? Utjeralo vam strah ovi navijači preko granica pa vas pratnja od kuće prati, jedine ste navijačke grupe koje policija vlastitog kantona/županije prate u treći kanton/županije, to nigdje nema! Politički čin Manijaka danas je razočaravajući, ti ćeš branit drzavu parolom protiv renitegracije (sa srbima) u Širokom Brijegu? Ma b.gati..
Manjejaci pomenuli cetnike skripari im šuknuli sa parolom u vezi brace zemunaca. Popisase se po njima njihovi športski
-
KosevoZove
- Kontakt:
Pa desit ce se prvom prilikomLazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:36Okani se balavih i dječjih priča, nego moli Boga da se u ovom bolesnom trenutnom tifo svijetu ne desi ono sto sam i napisao! ŽivioArma00 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:20Braća iz Splita su vam živu glavu spašavala po Grbavici, kamoli vi seoski indijanci, čekamo vasLazarov je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:11
Od tebe ce fasovat, kome prijetis ti balavac? Ko vama garantira da necete fasovat? Utjeralo vam strah ovi navijači preko granica pa vas pratnja od kuće prati, jedine ste navijačke grupe koje policija vlastitog kantona/županije prate u treći kanton/županije, to nigdje nema! Politički čin Manijaka danas je razočaravajući, ti ćeš branit drzavu parolom protiv renitegracije (sa srbima) u Širokom Brijegu? Ma b.gati..
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
- BiHSportman
- Kontakt:
Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Cova, na linku ti sve objasnjeno, nema potrebe da ulazimo u raspravu, sve fino pise a nisu velikosrpski mediji, neko podatci pokupljeni sa interneta i objedinjeni na jedno mjestoaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:33Sta je pjesnik citaj cetnik htio reci?!? Mozda da su zapoceli bosnjaci muslimani rat opsadom glavnog grada svoje domovine(tj sebe) vojskom JNA, koja je vec napala i druge drzave, koje su glasanjem izabrale nezavisnost, zajedno sa ostalim srpskim stanovnistvom koje je do tada živjelo skupa, ne kontam bgmi, i sad ovi nenaoruzani zapoceli rat protiv jedne od jacih vojski tog vremena, i to tako sto ih pozvali dodjite na brda okolo nas da mi ne mozemo nigdje a vi nas rokajte 4 godine, bas mudonje ovi bosnjaci muslimani, i opet pobjedili ahhaha, toliko vam je krivo da nemate ni muda ni hrabrosti barem priznati ono sto svi znamo nego izmisljate neke teorije zavjere sa vjerovatnocom od 0.0001 posto da bi ispali vi neke zrtve i skinuli ljagu sa svog imena, covjek meni postavlja ovdje chatgpt razgovor jer je nepismen i glup da napise bilo sta... guzicu ne pere poslije velike nuzde, hoda usranih gaca, poklopi se legendo neces meni na nas forum doci i objasnjavati da ste neke zrtve, nego niste htjeli da zivite u Bosni i Hercegovini kao sto i danas ne zelite ali se morate pomiriti sa cinjenicom da ste ipak Bosanci i HercegovciMikiPirs je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:12Dobro je sto zivimo 2026. pa imputiranje krivice samo na jednu stranu nece prociaddebisi je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:58
Ko je poceo rat? Ko je izvrsio agresiju, ko je izvrsio genocid starohane cetnicki, odakle bi se ti razisao, sto niste otisli iz banja luke srebrenice bijeljine prijedora kozarca zvornika i drugih gradova u kojim danas zivite samo vi jer ste pobili silovali i protjerali sve sto je bilo drugacije, mi mozemo zivjeti sa drugacijim i razlicitim i to smo dokazali a vi ako niste bili za taj rat zasto niste otisli iz tih gradova kad vec kazes sto se nismo mirno razisli? Ne znate vi mirno nista nebeski narode, nego ste cijelu historiju na strani zla i najveci zlikovci dolaze iz vaseg naroda koje vi velicate, nista ljudsko vi nemate kad su vam heroji oni koji su ubijali bebe djecu i nenaoruzane starce i starice, sve govori o vama, sto je najgore ucite svoju djecu i nove generacije koje dolaze isto i sadite im mrznju i kvarite ih od malih nogu, ako si i dalje za mirno razilazenje kao sto kazes bujrum pa otidjite iz Bosne i Hercegovine i ostavite je nama koji je volimo, nikad vam to nismo ni branili... zivis u lazi jer si podojen mrznjom...
https://chatgpt.com/share/69c03e2a-38ac ... f7ca83da32
Da, ja nemam problem da sam dio Bosne i Hercegovni, naprativ ja sam ponosan Bosanac
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 22 mar 2026, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
ABd insallah...BiHSportman je napisao/la: ↑22 mar 2026, 21:37Do sada sam korektan bio. Samo da poručim svim ustašama. Da se nadam da će doživit ovo što dam danas u Širokom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.