Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Nikog nije briga. 
BašČelik!🖤❤️
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
BosnianRahatluk
- Kontakt:
Odlicno za pocetak. Ima tu jos dosta prostora za napredak, naravno...Igraci bolje pozicionirani ,primjetno veca disciplina i angazman cijele ekipe. Dobrano se vec osjeti njegov " rukopis".Dajdza11 je napisao/la: ↑22 mar 2026, 20:12Sta je rec, kakvi su utisci. Kakva je igra pod palicom zenickog sina brata Armina?? Jeste zadovoljni sa igrom?BosnianRahatluk je napisao/la: ↑22 mar 2026, 19:35Dobra igra , osobito u II pol. Na kraju rutinska pobjeda Jedinstva.
U Vitez po 3 boda. Nece biti lako...ali...
Odbrana top(golman malo visi), vezni red dobar , napad steka.
Zenicani bas komplekse od Slobodanke imaju. 
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Zanemarite ovog frajku,kako ne kontate ba.
Nego ovi Bišćani su sad jeb.eni pravo,ako Bog da sljedeće sezone kad mi udjemo oni bi mogli bit favoriti za ulazak u Premijer ligu.
Mada mi I nisu nesto bas dragi nakon onih poruka koji su bili prije nego što smo dali onaj gol za njihov opstanak,al nejse draži su mi od fukara i ostalih.
Nego ovi Bišćani su sad jeb.eni pravo,ako Bog da sljedeće sezone kad mi udjemo oni bi mogli bit favoriti za ulazak u Premijer ligu.
Mada mi I nisu nesto bas dragi nakon onih poruka koji su bili prije nego što smo dali onaj gol za njihov opstanak,al nejse draži su mi od fukara i ostalih.
- BatistutA19
- Kontakt:
Da li dolaze Fukare u Zenicu ??
Ovo ako ne odradite gostovanje ugasite se ko navijacka skupina,zs vas je Gerila Torcida

Ovo ako ne odradite gostovanje ugasite se ko navijacka skupina,zs vas je Gerila Torcida
Ma kakvi oni ba pobijede 2 pa se dignu jbt tamo pisu nebuloze o nekakvom stizanju odnosno i prestizanju NK Celik.Jos ce Une protec dok oni budu samo u borbi za vrh a kamoli za PL.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 00:21Zanemarite ovog frajku,kako ne kontate ba.
Simpaticno je to koliko se samo loze i dizu kombinacije vrte kako bi nas stigli
Jos ga neki podrzavaju dok neki naravno i pisu da je nerealno, jos pise o nekim zaradama enormnim od publike nekim prosjecima od 7000 ljudi, sve simpaticno ali brate nerealni skroz.
Pa to i mi tesko da stignemo
Zasto bi se iko lozio na kantonalca i na smrdljivi grad? Slobodi je derbi sa Zeljom, Sarajevom, Velezom, a ne sa vama. Cak i da su fukare kompletne ne bi se lozili na tako male utakmice i klubove. Uostalom, ne vidim ni svrhu prozivanja navijacke grupe za koju se zna da godinama nije u punom sastavu. Vama je plafon ta brojka koja sad dolazi, Slobodi pun sjever i zapad i navijanje kakvo vi nikad necete osjetiti. Isto kao sto necete osjetiti ni Evropu ili borbu za titulu i kup. Mali ste, premali, u svakom smislu. Nadam se da je tvoj ograniceno ozraceni mozak nesto napokon i shvatio. Sanjas Slobodu i Fukare.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 06:28Da li dolaze Fukare u Zenicu ??
Ovo ako ne odradite gostovanje ugasite se ko navijacka skupina,zs vas je Gerila Torcida![]()
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Nek ste vi veliki a vi koji ste osjećali Europu i velike utakmice ti bogaPSV je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:37Zasto bi se iko lozio na kantonalca i na smrdljivi grad? Slobodi je derbi sa Zeljom, Sarajevom, Velezom, a ne sa vama. Cak i da su fukare kompletne ne bi se lozili na tako male utakmice i klubove. Uostalom, ne vidim ni svrhu prozivanja navijacke grupe za koju se zna da godinama nije u punom sastavu. Vama je plafon ta brojka koja sad dolazi, Slobodi pun sjever i zapad i navijanje kakvo vi nikad necete osjetiti. Isto kao sto necete osjetiti ni Evropu ili borbu za titulu i kup. Mali ste, premali, u svakom smislu. Nadam se da je tvoj ograniceno ozraceni mozak nesto napokon i shvatio. Sanjas Slobodu i Fukare.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 06:28Da li dolaze Fukare u Zenicu ??
Ovo ako ne odradite gostovanje ugasite se ko navijacka skupina,zs vas je Gerila Torcida![]()
![]()
![]()
Bolje ti je sa sjedis i da sutis i Boris se za klub svoj vec sto baljezgas po forumu
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
Marokanci58
- Kontakt:
Gori ovi Zeničani što hrane ovakve poremećene ljude koji namjerno ovo rade od foruma. Kao da uživate i vi u ovom pojedinci. Ako ste otišli sa ovog foruma radi ovoga jer adminstrator nije htio reagovati što nastavljate isto sa njim ? Sjebajete i vi sa ovim likom sa 10+ profila forum.
BRATSTVO GRAČANiCA
Pusti retarda ne repliciraj bolesniku vidis da ga niko ne ferma, i ovo pisem o njemu samo radi tebeOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:47Nek ste vi veliki a vi koji ste osjećali Europu i velike utakmice ti bogaPSV je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:37Zasto bi se iko lozio na kantonalca i na smrdljivi grad? Slobodi je derbi sa Zeljom, Sarajevom, Velezom, a ne sa vama. Cak i da su fukare kompletne ne bi se lozili na tako male utakmice i klubove. Uostalom, ne vidim ni svrhu prozivanja navijacke grupe za koju se zna da godinama nije u punom sastavu. Vama je plafon ta brojka koja sad dolazi, Slobodi pun sjever i zapad i navijanje kakvo vi nikad necete osjetiti. Isto kao sto necete osjetiti ni Evropu ili borbu za titulu i kup. Mali ste, premali, u svakom smislu. Nadam se da je tvoj ograniceno ozraceni mozak nesto napokon i shvatio. Sanjas Slobodu i Fukare.BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 06:28Da li dolaze Fukare u Zenicu ??
![]()
![]()
![]()
Bolje ti je sa sjedis i da sutis i Boris se za klub svoj vec sto baljezgas po forumu