AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Spominjat cemo mi onu tekmu protiv Parme jos dugo, da se to dobilo sto se realno moralo dobiti sad bi bili na -3, a inter je u teskom kanalu jos sad imaju Romu i Como, ali ako mi nekako prezivimo Napoli sve je otvoreno do kraja sezone
-
celikmilan
- Kontakt:
I meni je jučer palo na pamet da bi se ovako nešto moglo desiti i da ćemo mi sami biti krivi kad završimo drugi sa jednim ili dva boda manje. I tacno jesmo sami krivi.
https://www.facebook.com/share/r/18X6kf ... tid=wwXIfr
Jeste da je ovo nizi rang i sve, ali ovaj Liberali je meni na onim pripremama od prosle godine ostavio bas jak utisak i mislio sam da ce mu se dati sansa ali eto nisu nasi tako odlucili.
Ne znam jel imamo neku buy back klauzulu?
Jeste da je ovo nizi rang i sve, ali ovaj Liberali je meni na onim pripremama od prosle godine ostavio bas jak utisak i mislio sam da ce mu se dati sansa ali eto nisu nasi tako odlucili.
Od svih naših omladinaca mene su jedino on i onaj mali Commoto oduševili
Il Club più titolato al mondo!
Mislim da imamo 50% od naredne prodaje, ili sto bi rekli nama bi bio upola jeftiniji.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:55https://www.facebook.com/share/r/18X6kf ... tid=wwXIfr
Liberali bolji igrac od Jasharija. Ali volimo mi baciti pare na ove talente iz Briza nego hljeba se najesti.
PS, eno ga provirio iz rupice, nakon skoro mjesec
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vidio sam, opet spominje nikad losiji Milan:)milanist je napisao/la: ↑23 mar 2026, 16:19Mislim da imamo 50% od naredne prodaje, ili sto bi rekli nama bi bio upola jeftiniji.ronaldo99 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 15:55https://www.facebook.com/share/r/18X6kf ... tid=wwXIfr
Liberali bolji igrac od Jasharija. Ali volimo mi baciti pare na ove talente iz Briza nego hljeba se najesti.
PS, eno ga provirio iz rupice, nakon skoro mjesec![]()
Steta za Liberalija sto mu se nije dala prilika, ima momak onaj neki vic u igri, zna lopte.
@muxa
Ja se iskreno nadam da ce Commoto dobiti sansu iducu sezonu kod Maxa, valjda ne ponovimo istu gresku.
Nikad losiji Milan ili ti ga raspadnuti, a njima ribarsko udruzenje nordica strpa 5 komada 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.