AC Milan

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SHZ82
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SHZ82 » 22 mar 2026, 22:47

Spominjat cemo mi onu tekmu protiv Parme jos dugo, da se to dobilo sto se realno moralo dobiti sad bi bili na -3, a inter je u teskom kanalu jos sad imaju Romu i Como, ali ako mi nekako prezivimo Napoli sve je otvoreno do kraja sezone

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 mar 2026, 23:01

I meni je jučer palo na pamet da bi se ovako nešto moglo desiti i da ćemo mi sami biti krivi kad završimo drugi sa jednim ili dva boda manje. I tacno jesmo sami krivi.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2026, 15:55

https://www.facebook.com/share/r/18X6kf ... tid=wwXIfr

Jeste da je ovo nizi rang i sve, ali ovaj Liberali je meni na onim pripremama od prosle godine ostavio bas jak utisak i mislio sam da ce mu se dati sansa ali eto nisu nasi tako odlucili.

Ne znam jel imamo neku buy back klauzulu?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 mar 2026, 16:11

Od svih naših omladinaca mene su jedino on i onaj mali Commoto oduševili
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 mar 2026, 16:19

ronaldo99 je napisao/la:
23 mar 2026, 15:55

Jeste da je ovo nizi rang i sve, ali ovaj Liberali je meni na onim pripremama od prosle godine ostavio bas jak utisak i mislio sam da ce mu se dati sansa ali eto nisu nasi tako odlucili.

Mislim da imamo 50% od naredne prodaje, ili sto bi rekli nama bi bio upola jeftiniji.
Liberali bolji igrac od Jasharija. Ali volimo mi baciti pare na ove talente iz Briza nego hljeba se najesti.

PS, eno ga provirio iz rupice, nakon skoro mjesec 🤣
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 mar 2026, 17:44

milanist je napisao/la:
23 mar 2026, 16:19
ronaldo99 je napisao/la:
23 mar 2026, 15:55

Mislim da imamo 50% od naredne prodaje, ili sto bi rekli nama bi bio upola jeftiniji.
Liberali bolji igrac od Jasharija. Ali volimo mi baciti pare na ove talente iz Briza nego hljeba se najesti.

PS, eno ga provirio iz rupice, nakon skoro mjesec 🤣
Vidio sam, opet spominje nikad losiji Milan:)

Steta za Liberalija sto mu se nije dala prilika, ima momak onaj neki vic u igri, zna lopte.

@muxa

Ja se iskreno nadam da ce Commoto dobiti sansu iducu sezonu kod Maxa, valjda ne ponovimo istu gresku.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 23 mar 2026, 20:17

Nikad losiji Milan ili ti ga raspadnuti, a njima ribarsko udruzenje nordica strpa 5 komada 🤣
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 mar 2026, 11:48

Ako smo ista znali pogresno raditi, to je rad sa mladim igracima, bez ikakve vizije i pametnog vodjenja.
Mi smo talentovanog Lokatelija poslali u Sasuolo i stavili klauzulu od bijednih 10mil, naravno da se momak kasnije nije ni planirao vracati nama. Tako i Liberalija sa pisljivih 18g jedva cekali da se rijesi, a onda kupuju po nekoliko miliona druge "talente" i dovode u OP, a sve promasaj za promasajem.
Umjesto da uvijek u ekipi imaju 2-3 mladica i lagano uvode u igru. Ali to smo mi, iz sezone u sezonu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 mar 2026, 17:01

Vikend bez Seria A fudbala i nije vikend jel. Ajde mozmo malo tabiriti koga bi mogli dovesti. Bice i ovih bosmana zanimljivi.
Pise se da su nasi stupili u kontakt sa Goretzkom, nekako se on pominjao i prije. Ja bi i B.Silvu, zanimljiv i dobar igrac, mislim da bi mu i tempo Serie A bas odgovarao. Eto ima i Stones za odbranu, ili Casemiro opet za vezu. Nek kako dvojici od ovih dogovore i kud ces bolje.
Napad takodje treba pojacati, pise se u Reteguiu, ali ne znam koliko je realno da dodje s obzirom na primanja koja ima. Tu je uvijek Lewa u modi, ili ce na kraju biti neko iznenadjenje.
Trebali bi pojacati i strane, Sale sam hudnik gura skoro citavo vrijeme. Zanimljiv je ovaj Norton Cuffy iz Genove, s njima se uvijek dobro poslovalo. Ne znam koliko je Realno da se pomene i Palestra. Ali s obzirom da ce se vjerovatno obezbijediti LP, te da ce i Chuk biti prodan, eto para i za toga.
Na drugoj strani otjerati Pervisa, te naci pristojog igraca.
Stoperi? Pored Pomenutog Stonesa koji bi stigao za dz, sta bi jos moglo. Pominjao se Kim, a nekako najrealnie mozda da dodje Gila, sto i nije losa opcija, poznaje ligu, vrlo dobar igrac.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 mar 2026, 08:25

Milan emissaries will be present in the stands at Cardiff City Stadium for the match between Wales and Bosnia-Herzegovina, which will also determine Italy’s opponent in the World Cup play-off, if they beat Northern Ireland.
One of the players Milan will watch is Kerim Alajbegovic, who is doing great things at Red Bull Salzburg and chose the Bosnian national team. In Italy, he’s highly sought after by both Napoli and Juventus, who have inquired about him
Milan also greatly appreciate the qualities of the attacking winger Esmir Bajraktarević, also Bosnian. He was born in the USA, more precisely in Appleton, Wisconsin, before choosing his parents’ national team. The PSV winger has seven goal contributions in 33 senior appearances this season.
:bih:

Ajde dovedite nam Kerima, pola Tonalia bi vam oprostio :mrgreen:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 mar 2026, 08:36

Tesko da cemo mi dovesti tako mladog igraca i garantovati mu startno mjesto. Mislim da ce Kerim sebi traziti klub po mjeri gdje ce igrati i nastaviti svoj put i razvijati se. Glupo bi bilo da stagnira sad jednu godinu kad mu je najbitnije.

Iskreno nije Milan sredina za njega koliko god bi i ja volio da ga dovedu.

Naravno osim ako se nece sta promjenuti pa se poceti vjerovati mladim igracima, ali svi znamo nas klub :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 mar 2026, 08:50

U Milanu niko nema zagarantovano startno mjesto, osim Mikea, Rabiota i Pulisica mozda. Ostalo je sve podlozno promjeni 😁

Ali sve je tako ko sto kazes. Bolja opcija po Kerima je mjesto gdje ce imati prostora za igru i da pokaze sav potencijal. Ja se vodim emocijom, i licno bi ga volio vidjeti u Milanu, bas zato sto je nas 😁

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 mar 2026, 10:07

Zaboravio si Luku, on ce kod Maxa igrati jos 5 godina i nece ga mjenjati i kad bi vodili 5-0 :)

Ma jasno zasto bi volio Kerima kao i ja, ali za njega i za nasu repku je bolje da igra i da se razvija, to mu je sad najbitnije. Ja se nadam da ce pametno odabrati i nastaviti svoj put. A onda za koju godinu ako to sve bude to nek pravi top transfer.

Recimo Benfica bi za njega bila top top opcija. Dedic nije mogao bolji potez uraditi i sad iz Benfice Dedic ide korak naprijed. Dosta se spominje City ma da meni to zvuci nerelano ali sve je moguce.

Da mi veceras aBda dobijemo :) otisao sam malo off topic :)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 26 mar 2026, 10:17

Da zaboravio sam na Luku haha, ali eto njeg ne racunam na duze staze kao ove gore. Mada kako igra, komotno moze do 45e 😁

Dedic bi i nama godio pravo, ali vec sad je poskup za nas.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 mar 2026, 20:15

Jeste tuzno vidjeti da i dalje nemamo igraca u reprezentaciji, a vrlo vjetovatno i na SP ako prodju idu bez ikoga iz Milana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 mar 2026, 23:50

Skauti su bili tu, Tare potegni
Tarik ili Alaj. Nebitno. :kafa:
Unico amore sei!
❤️🖤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 26 mar 2026, 23:53

Sto dalje od Milana, samo mogu propasti u Milanu....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 27 mar 2026, 13:34

Kerim prekucao sinoc, ako su ga pratili nasi imali su sta i vidjeti. Odrijesi kesi i dovedi malca.
Cak bi im i Rafu oprostio da prodaju, ako ce iskoristiti pare da vrate Sandra i dovedu Kerima.
Sandro sinoc odlican. Kakav igrac, vrati se sine kuci svojoj.
Kad se sjetim da mu je onaj propali prognozer iz redova zebreta stavljao etikete pranja para, i osrednjeg igraca, a Sandro ga popisa samo tako, kao i Rafa. Sandro uz Gigija vrijedi im pola repke.

Prate i ovog nekog grka valjda iz Genka, ali vec je poskup tako da...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 mar 2026, 14:11

Taj grk je isto vanserijski talenat, isto kao Kerim ima 18 godina ali dijete je vec top. I u repci grcke je to vec pokazao gdje je vec standardan. Al nece on ispod 50mil otici, tako da nista od njega.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 mar 2026, 14:31

Jel taj Genk iz Belgije, neka hvala :)
Il Club più titolato al mondo!

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.