FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sinoć na Istoku nakon dugo vremena. Najbolja tribina na svijetu, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Cijelu utakmicu hvale jednog od naših u drugom pogriješi pas, svi skoćiše da mu yebu majku kako pojma nema 

. Upoznam frajera koj radi u kampu u Butmiru i reće mi da je Karlos sinoć igrao povrijeđen. Kaže skočni zglob mu otekao ko lopta, i vidjeli se da pomalo šepa, a onako odigaro….kapa do poda majstore.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma ovo što trenutno Luka igra je ispod prosjeka, nije ni prosječno, ali vjerujem da će uhvatiti formu, nije on tako loše izgledao pri samom dolasku.nokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 08:02Tačno su kriminalni, jedino Hujber za mene nije loš, fali mu kontinuitet. Cipetic igra desnog beka, imamo tu već Begana i Hujbera, možda jedino ako bi otišao Beganović. Ja ne znam šta je s njim i Mujkićem, tačno su za Stupčanice sa ovim partijama. Nisu to tako loši igrači kako loše igraju. Da li je zasićenje ili ne, ne znam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 mar 2026, 00:18Bekovi najgori dio ekipe, užas.
U ofanzivi Carlos vrijedan spomena, Adem sa vremena na vrijeme bljesak, ali Menalo je totalno razočarenje, baš loš.
Na ljeto ističe ugovor Cipetiću, realno bi bio upgrade za trenutne bekove.
Ne znam kakvih opcija ima za lijevog beka, jer je Mujkić u najmanju ruku kriminalan. Dečko nije odigrao dobrog meča otkad je zabio Slogi gol za pobjedu.
Za Menala sam ja ovdje pisao, kad su bile one euforije kad je dolazio. Prosječan igrač, za nasu ligu ok i nista više od toga. Njemu u svakoj ekipi paše uloga djokera s klupe 30 min. E vala za tih 30 min ne vrijedi ti para (ako je tacno 20k eura). Nekako nedovršen igrač..
Ps koja je zvanična brojka sinoc bila? Nije toliko loše, ja bi rekao 4k realnih
Hujber je okej, ako ništa može pomoći sa klupe, ma da u ovom trenutku mora biti prvotimac.
Znam da je Cipetić desni bek, i mislio sam na njega kao opciju ako Beganović ode, a iskreno u padu je forme podosta.
Beganović jeste loš, ali ne može se porediti sa time koliko je Mujkić u svakoj situaciji užasan bio jučer, bukvalno do te mjere loš da je Adem znao maksuz stranu okrenuti samo da mu ne daje loptu.
Ali Carlos me jako oduševio, po svemu, i po igračkoj kvaliteti, ali i karakterom, nakon onih svih sramotnih izdanja, jedini je igrač koji se udostojio izvinuti navijačima za onakve igre.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
I sto se tice derbija za 12 dana,najiskrenije se nadam da nece 5 ljudi ponovo odlucivati za citavu masu desetina hiljada navijaca FKS i poslati ekipu bez podrske tamo.
Moraju nam obezbjediti 5% i treba uzeti koliko god nam se ponudi karata.Ispod 500 ne moze biti.Znaci kad imas kakvu takvu podrsku i njima skratis ionako mal kapacitet.Ocito ide se u narednom periodu 5 za 5 tako da klub i grupa ne trebaju biti glupi i odmaci ekipi kao prosli put.Ko hoce nek dodje.
Moraju nam obezbjediti 5% i treba uzeti koliko god nam se ponudi karata.Ispod 500 ne moze biti.Znaci kad imas kakvu takvu podrsku i njima skratis ionako mal kapacitet.Ocito ide se u narednom periodu 5 za 5 tako da klub i grupa ne trebaju biti glupi i odmaci ekipi kao prosli put.Ko hoce nek dodje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ma nosi ih u 3 lijepe. Da moze kako da se tribina odalji do parkinga tamo.Sazg je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:28Sinoć na Istoku nakon dugo vremena. Najbolja tribina na svijetu, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Cijelu utakmicu hvale jednog od naših u drugom pogriješi pas, svi skoćiše da mu yebu majku kako pojma nema. Upoznam frajera koj radi u kampu u Butmiru i reće mi da je Karlos sinoć igrao povrijeđen. Kaže skočni zglob mu otekao ko lopta, i vidjeli se da pomalo šepa, a onako odigaro….kapa do poda majstore.
Ko može slušati mazluma koji od prve minute ebe nasem igracu sve mrtvo i zivo? I jel taj igrac ikad bolji bio sto mu oni J*** sve po spisku?
Sinoc na poluvremenu bacaju topovske udare na nase igrace u tunelu. Pa to je grupa idiota kojima treba trajno zabraniti dolazak na stadion.
Ne kažem cijelom Istoku ali ti 30 mazluma obavezno. Normala raja bi se možda i vratila na stadion. Frustrirani pavijani
I ako se dobije 500 ne treba niko ici od simpatizera koji ce doci gledati utakmicu, sjedi brate kuci i gledaj. Nek ide raja koja ce grlo poderati bez obzira na rezultat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:33I sto se tice derbija za 12 dana,najiskrenije se nadam da nece 5 ljudi ponovo odlucivati za citavu masu desetina hiljada navijaca FKS i poslati ekipu bez podrske tamo.
Apsolutno najtoksičnija tribina u regionu, IQ na nivou sobne temperature.nokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:39Ma nosi ih u 3 lijepe. Da moze kako da se tribina odalji do parkinga tamo.Sazg je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:28Sinoć na Istoku nakon dugo vremena. Najbolja tribina na svijetu, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Cijelu utakmicu hvale jednog od naših u drugom pogriješi pas, svi skoćiše da mu yebu majku kako pojma nema. Upoznam frajera koj radi u kampu u Butmiru i reće mi da je Karlos sinoć igrao povrijeđen. Kaže skočni zglob mu otekao ko lopta, i vidjeli se da pomalo šepa, a onako odigaro….kapa do poda majstore.
Ko može slušati mazluma koji od prve minute ebe nasem igracu sve mrtvo i zivo? I jel taj igrac ikad bolji bio sto mu oni J*** sve po spisku?
Sinoc na poluvremenu bacaju topovske udare na nase igrace u tunelu. Pa to je grupa idiota kojima treba trajno zabraniti dolazak na stadion.
Ne kažem cijelom Istoku ali ti 30 mazluma obavezno. Normala raja bi se možda i vratila na stadion. Frustrirani pavijani
Fun fact: Jedina smo ekipa u prvenstvu koja nema poraz kući. Na 13 odigranih utakmica imamo 9 pobjeda i 4 remija. Gol razlika 24-8.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
stojim jucer otpr na sredini, mozda nalo blize sjeveru i tri lika ispod, vidno nazujani dandom, gledaju kad ce igraci prici da ih gadjaju. Jedan od njih trojice govori sacekaj menala da pukne ispred njega. Nakon sto su sve ispucali, otisli sa tribine kuci. Ona tampon zona kod tunela je i mala kakvi moroni dolaze071 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:54Apsolutno najtoksičnija tribina u regionu, IQ na nivou sobne temperature.nokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:39Ma nosi ih u 3 lijepe. Da moze kako da se tribina odalji do parkinga tamo.Sazg je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:28Sinoć na Istoku nakon dugo vremena. Najbolja tribina na svijetu, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Cijelu utakmicu hvale jednog od naših u drugom pogriješi pas, svi skoćiše da mu yebu majku kako pojma nema. Upoznam frajera koj radi u kampu u Butmiru i reće mi da je Karlos sinoć igrao povrijeđen. Kaže skočni zglob mu otekao ko lopta, i vidjeli se da pomalo šepa, a onako odigaro….kapa do poda majstore.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
U derbiju im dati loptu jer ne znaju, stati niže i satrati ih kontrama.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
I debilima sto bacise 2,3 topovska udara, jedan tamo odmah kod tunela. Kreteni debilniplisek je napisao/la: ↑23 mar 2026, 11:49stojim jucer otpr na sredini, mozda nalo blize sjeveru i tri lika ispod, vidno nazujani dandom, gledaju kad ce igraci prici da ih gadjaju. Jedan od njih trojice govori sacekaj menala da pukne ispred njega. Nakon sto su sve ispucali, otisli sa tribine kuci. Ona tampon zona kod tunela je i mala kakvi moroni dolaze071 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:54Apsolutno najtoksičnija tribina u regionu, IQ na nivou sobne temperature.nokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:39
Ma nosi ih u 3 lijepe. Da moze kako da se tribina odalji do parkinga tamo.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Od ta 4 remija Zrinjski nam zabio u zadnjoj minuti,Radnik 4 gola za 15 minuta,Prijedor pljacka u zadnjoj minuti.Jedino Siroki katastrofa odigrali ali i to Elezi sansu imao
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zato smo na strani sve to nadoknadili.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:09Od ta 4 remija Zrinjski nam zabio u zadnjoj minuti,Radnik 4 gola za 15 minuta,Prijedor pljacka u zadnjoj minuti.Jedino Siroki katastrofa odigrali ali i to Elezi sansu imao
-
dlakavijazavac
- Kontakt:
Objektivni istok, koliko zna biti toksicna tribina isto toliko zna biti i veoma pohvalna i podržavajuća... Zašto niko sa istoka nije riječi rekao Carlosu ili Gojkovicu ? Zato što ljudi ipak pokazuju da žele da zarade platu koja je ogromna, trude se i bore... mujkic koji iz greške u greške ide u kontinuitetu, a sjetimo se da je najveće ovacije dobio nedavno... Koliko me sjećanje služi isti ti momci sa sredina istoka su uvijek tu i ne propuštaju utakmice...Sazg je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:28Sinoć na Istoku nakon dugo vremena. Najbolja tribina na svijetu, da ga nema trebalo bi ga nacrtati. Cijelu utakmicu hvale jednog od naših u drugom pogriješi pas, svi skoćiše da mu yebu majku kako pojma nema. Upoznam frajera koj radi u kampu u Butmiru i reće mi da je Karlos sinoć igrao povrijeđen. Kaže skočni zglob mu otekao ko lopta, i vidjeli se da pomalo šepa, a onako odigaro….kapa do poda majstore.
Nije ni gađanje topovskim rješenje ali sjetimo se da su prije igraci i šamare dobijali i svašta....
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Klub sa armijom navijaca je garancija da igraci moraju uvijek davati svoj maksimum.Kod nas je to tribina istok koja je i najveci kriticar i najveci vjetar u ledja igracima,to oni biraju sta zele i sve je po zasluzi,najobjektivnije.
Jedino ne opravdavam ono rokanje topovski
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I vi svi tu stojite i to gledate??? I htjeli bi neki ka boljitak? Da dodje neko drugi i da ti napravi red umjesto tebe (ne mislim na tebe licno) jer si ti kao fin?plisek je napisao/la: ↑23 mar 2026, 11:49stojim jucer otpr na sredini, mozda nalo blize sjeveru i tri lika ispod, vidno nazujani dandom, gledaju kad ce igraci prici da ih gadjaju. Jedan od njih trojice govori sacekaj menala da pukne ispred njega. Nakon sto su sve ispucali, otisli sa tribine kuci. Ona tampon zona kod tunela je i mala kakvi moroni dolaze071 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:54Apsolutno najtoksičnija tribina u regionu, IQ na nivou sobne temperature.nokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 10:39
Ma nosi ih u 3 lijepe. Da moze kako da se tribina odalji do parkinga tamo.
PA STO IM RUKE NE POLOMISTE JBT, PLACETE ZBOG LOSE POSJETE A ETO DODJU TROJICA NARKOMANCICA I TJERAJU LJUDE SA STADIONA A HILJADU LJUDI STOJE I GLEDAJU!
Treba sve rastjerati nek samo shrek dolazi na utakmice.
Za sve vas Istok je Sarajevo.
Kao neko ko je svaku domaću na istoku, slažem se s tvojim komentarom, par pojedinaca kvari čitav doživljaj i ugled tribine. Nešto slično se desilo protiv Torpeda iznad tunela kad su uletili specijalci. Kakve sam batine tad dobio ni kriv ni dužan ni tada nisam odustao od istoka. Najobjektivnija tribinaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 mar 2026, 12:29Klub sa armijom navijaca je garancija da igraci moraju uvijek davati svoj maksimum.Kod nas je to tribina istok koja je i najveci kriticar i najveci vjetar u ledja igracima,to oni biraju sta zele i sve je po zasluzi,najobjektivnije.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Svasta bi ti napisao. Al hajd evo kulturno cu probati.
Po cemu je za sve nas istok Sarajevo?
Po brukanju kluba na svakoj domaćoj utakmici? Pa vise bruke su oni donijeli nego Poture i Numanovicke.
Po frustracijama koje svaku domaću utakmicu dodju da ispolje na toj tribini?
Po **** mrtve majke Cimirotu?
Po bacanju topovskih udara na nase igrače, bez ikakvog razloga (ako postoji razlog uopste za takvo nešto)?
Hajde evo prosvijeli me, svaku sam utakmicu na Zapadu, po cemu je za mene istok Sarajevo. Dodjem, uredno platim kartu, cips, sok na stadionu. Dres, majica, sal u fan shopu. Po cemu je za mene Istok Sarajevo?
Pola vas ovdje pisete iz dijaspore ili drugih gradova, jednom godisnje ste na stadionu al prvi ste kad treba serendati.
Ps cast normalnoj raji sa Istoka. Pricam za skupinu čimpanzi pustenih iz zeninih kucnih pritvora.
Onaj šljam od Fače i njegovi pajdaši, jedno vrijeme bili redovni na istoku.Ogade utakmicu normalnoj raji.