Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
11' [1 - 0] P. ZabaletaBegAx je napisao/la:Nije ni jedan...CeMa je napisao/la:zabaleta dao dva gola !!!?
PS. **** li te taj avatar
Bukvalno im nema ko kornera izvesti.robijasi zenica je napisao/la:dobar je bio danas jbt ekipa koja nema centarsuta
Jok ba, prvi gol De Jong, a drugi autogol. A sto se avatara tice, kada ga gledam jedno 10 sekundi odmah me glava zaboli.CeMa je napisao/la:11' [1 - 0] P. ZabaletaBegAx je napisao/la:Nije ni jedan...CeMa je napisao/la:zabaleta dao dva gola !!!?
PS. **** li te taj avatar
15' [2 - 0] P. Zabaleta
33' [2 - 1] D. Ba
sa livescore..com
PS. avatar je kul, ne seri![]()
Izvor "Kupusov List" ...CeMa je napisao/la:dzeko dogovorio prelazak u milan na ljeto !!!!!
Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.
To je jedan od najvecih problema za poteskoce Dzekine prilagodbe. On je timski igrac. NO, vidjecemo sledece sezone, docice dosta novih igraca.
Sto se tice individualnosti i moje tvrdnje da svi zele da daju gol, potvrdjuje i konstatacija da poslednjih 8 golova Citija je postiglo 8 razlicitih igraca.
Pa Tevez i jeste takav tip. Tako je igrao i u Manchesteru. No Ferguson nije bio zadovoljan. Manchestera krasi timska igra. Tevez je idelana igrac za Sity. Moze da solira, a da se razumijemo i ima kvalitet za takvu igru.revoX. je napisao/la:Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.
To je jedan od najvecih problema za poteskoce Dzekine prilagodbe. On je timski igrac. NO, vidjecemo sledece sezone, docice dosta novih igraca.
Sto se tice individualnosti i moje tvrdnje da svi zele da daju gol, potvrdjuje i konstatacija da poslednjih 8 golova Citija je postiglo 8 razlicitih igraca.
slazem se stobom ne znas ko je gori po tom pitanju sad znam sto je tevez se vracao u odbranu
SLAZEM SE SA TOBOM 100%, dijelimo isto misljenje!Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.
Da gledao sam utakmicu sve sam to vidio, i slazem se sa svim ovim. Ja bar mislim da ce se to promijeniti slijdece sezone jer se znao Tevezov odlazak i mora se graditi ekipa kako treba sa igrom nekom ,a ne kao ovo sad je bash fuj nigdje veze. mora se priznatiEdo_77 je napisao/la:Pa Tevez i jeste takav tip. Tako je igrao i u Manchesteru. No Ferguson nije bio zadovoljan. Manchestera krasi timska igra. Tevez je idelana igrac za Sity. Moze da solira, a da se razumijemo i ima kvalitet za takvu igru.revoX. je napisao/la:Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.
slazem se stobom ne znas ko je gori po tom pitanju sad znam sto je tevez se vracao u odbranu
Ako si gledao mec juce, Dzeko je bio vise nego solidan, imao par opasnih suteva iz daljine. Dakle Dzeko pioceo da se prilagodjava igri Citija a to je da se sam mora izboriti za priliku. Nazalost ni juce nije bilo upotrebljivih lopti za Dzeku u 16tercu. Dzeko se sada izvlaci vise izvan 16terca i odatle ceka priliku.
Svi znamo da je Dzeko kralj 16terca i vrlo tesko ce ovo proci sa Citijem. Nikad se nezna, mozda poslije ljeta dodje novih igraca a mozda i novi trener, sa novim sistemom. Inace ako ovako ostane Dzeko se nece nadavati golova.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, meecko i 23 gosta.