Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 maj 2011, 19:12

Džeko - :cry: :cry: :cry:

robijasi zenica
Kontakt:

Post Postao/la robijasi zenica » 01 maj 2011, 19:14

dobar je bio danas jbt ekipa koja nema centarsuta

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 maj 2011, 19:14

Onaj ulazak Dzeke danas je bio STATEMENT zasigurno najaca tekma do sada. Samopouzdanje, par suteva, najopasniji centarsut na utakmici drzanje lopte,trazenje lopte,pretrcavanja i pravljenje igracima prostore.

Covjek je zracio samopouzdanjem , blizu je izgleda takmicarske forme
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 01 maj 2011, 19:15

Pokazao inicijativu. Za 15 min se ne moze ocijenit igarc.

Eh da, Mancini, je*em ti familiju. Misu jadni...Kako bi volio da ih Stoke dobije.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 01 maj 2011, 19:15

Edin ušao, dva puta opucao po golu i po meni pokazao više od Balonje...Po meni možda je bolje da ne ulazi po 5-10 minuta...oni mu upikaju utakmicu na kojoj nije dao go...i onda Džeko lafo u krizi, a Baloteli koji ne zna kad je dao zadnji go, a igra non-stop nije u krizi :o

EDIT: I sto je najgore, sad ga je uveo, kad je City čuvao rezultat, tako da posebne ofanzive i prilike za nekog napadaca nije bilo !
Zadnja izmjena: tm-ovac iz mase, dana/u 01 maj 2011, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
TM87

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 01 maj 2011, 19:16

BegAx je napisao/la:
CeMa je napisao/la:zabaleta dao dva gola !!!?
Nije ni jedan...

PS. **** li te taj avatar :lol:
11' [1 - 0] P. Zabaleta
15' [2 - 0] P. Zabaleta
33' [2 - 1] D. Ba

sa livescore..com

PS. avatar je kul, ne seri :lol: :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 maj 2011, 19:17

robijasi zenica je napisao/la:dobar je bio danas jbt ekipa koja nema centarsuta
Bukvalno im nema ko kornera izvesti. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 01 maj 2011, 19:18

CeMa je napisao/la:
BegAx je napisao/la:
CeMa je napisao/la:zabaleta dao dva gola !!!?
Nije ni jedan...

PS. **** li te taj avatar :lol:
11' [1 - 0] P. Zabaleta
15' [2 - 0] P. Zabaleta
33' [2 - 1] D. Ba

sa livescore..com

PS. avatar je kul, ne seri :lol: :mrgreen:
Jok ba, prvi gol De Jong, a drugi autogol. A sto se avatara tice, kada ga gledam jedno 10 sekundi odmah me glava zaboli. :D

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 01 maj 2011, 20:07

ono spansko s***nje ne zna dodat, covjek samo dera, johnson ne zna sta s lopte, dera sa 25 metara, toure isto tako... 0 od ekipee!!!
Izdržati, to je temelj vrline!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 01 maj 2011, 22:28

Dzeko kad je usao, koliko toliko je osvjezio igru City-a. Bio je pravo rastrcan, uvijek se otkrivao, te imao dva dobra pokusaja iz daljine. Da je dobio vise vremena, sigurno bi zabio gol. ;) . Izgleda da mu je onaj pogodak protiv Blackburna vratio samopouzdanje.

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 02 maj 2011, 00:58

dzeko dogovorio prelazak u milan na ljeto !!!!!
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 02 maj 2011, 01:20

CeMa je napisao/la:dzeko dogovorio prelazak u milan na ljeto !!!!!
Izvor "Kupusov List" ...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 02 maj 2011, 08:41

Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.

To je jedan od najvecih problema za poteskoce Dzekine prilagodbe. On je timski igrac. NO, vidjecemo sledece sezone, docice dosta novih igraca.

Sto se tice individualnosti i moje tvrdnje da svi zele da daju gol, potvrdjuje i konstatacija da poslednjih 8 golova Citija je postiglo 8 razlicitih igraca.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 02 maj 2011, 08:57

Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.

To je jedan od najvecih problema za poteskoce Dzekine prilagodbe. On je timski igrac. NO, vidjecemo sledece sezone, docice dosta novih igraca.

Sto se tice individualnosti i moje tvrdnje da svi zele da daju gol, potvrdjuje i konstatacija da poslednjih 8 golova Citija je postiglo 8 razlicitih igraca.

slazem se stobom ne znas ko je gori po tom pitanju sad znam sto je tevez se vracao u odbranu
HZ87

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 02 maj 2011, 09:20

revoX. je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Man City je skup pojedinaca koji igraju za sebe. Svi igraci zele da daju gol. Dzeko je njemacka skola nogometa, timska igra. Njemu najmanje godi ova taktika. Nabacaja i proigravnja slabo ima, suteva iz daljine i sa strane ima koliko hoces, cak i oni rijetki nabacaji nisu nabacaji vec sutevi na gol.

slazem se stobom ne znas ko je gori po tom pitanju sad znam sto je tevez se vracao u odbranu
Pa Tevez i jeste takav tip. Tako je igrao i u Manchesteru. No Ferguson nije bio zadovoljan. Manchestera krasi timska igra. Tevez je idelana igrac za Sity. Moze da solira, a da se razumijemo i ima kvalitet za takvu igru.
Ako si gledao mec juce, Dzeko je bio vise nego solidan, imao par opasnih suteva iz daljine. Dakle Dzeko pioceo da se prilagodjava igri Citija a to je da se sam mora izboriti za priliku. Nazalost ni juce nije bilo upotrebljivih lopti za Dzeku u 16tercu. Dzeko se sada izvlaci vise izvan 16terca i odatle ceka priliku.
Svi znamo da je Dzeko kralj 16terca i vrlo tesko ce ovo proci sa Citijem. Nikad se nezna, mozda poslije ljeta dodje novih igraca a mozda i novi trener, sa novim sistemom. Inace ako ovako ostane Dzeko se nece nadavati golova.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 maj 2011, 11:37

Pa kako se moze citati po novinama, Mancini sprema vec novi prijedlog za kupovinu igraca. Covjek ce ovog Sajha nagovoriti, da kupi Barcelonu, pa ce sa njima igrati bunker, i pripremati novu kupovinu. Nevjerovatno. Umjesto da uvede disciplinu, timski duh i najzad neku timsku igru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 02 maj 2011, 11:54

SLAZEM SE SA TOBOM 100%, dijelimo isto misljenje!
Izdržati, to je temelj vrline!

Bavaria
Kontakt:

Post Postao/la Bavaria » 02 maj 2011, 17:40

Šteta što jučer Džeko nije zaigrao od 1.minute, nekako mu Mancini ne vjeruje. Nadao sam se da će nakon onog pogotka protiv Blackburna zaigrati u prvih II, ali to se ipak nije desilo. Još mu je u prvih II Balotelli. Realno gledajući Mario je izvrstan igrač, ali Džeko ima bolji miris za gol!
Edin Džeko 10| The Bosnian Diamond |

Džeko + Manchester City = Match Made In Heaven

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 02 maj 2011, 18:12

i ja se nadam da ce to slijedece sezone skroz drugacije biti i Mancini nije uopste losh. Tu individualnost je donio Tevez , i to ce isto tako otici njegovim odlaskom. I jedva cekam da vidim u koji ce klub otici. On je kvalitet nema tu sta pricati ,ali mislim da ce njegovom buducem klubu biti tesko naucit ga timskom igrom.
HZ87

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 02 maj 2011, 18:21

Edo_77 je napisao/la:
revoX. je napisao/la:

Pa Tevez i jeste takav tip. Tako je igrao i u Manchesteru. No Ferguson nije bio zadovoljan. Manchestera krasi timska igra. Tevez je idelana igrac za Sity. Moze da solira, a da se razumijemo i ima kvalitet za takvu igru.
Ako si gledao mec juce, Dzeko je bio vise nego solidan, imao par opasnih suteva iz daljine. Dakle Dzeko pioceo da se prilagodjava igri Citija a to je da se sam mora izboriti za priliku. Nazalost ni juce nije bilo upotrebljivih lopti za Dzeku u 16tercu. Dzeko se sada izvlaci vise izvan 16terca i odatle ceka priliku.
Svi znamo da je Dzeko kralj 16terca i vrlo tesko ce ovo proci sa Citijem. Nikad se nezna, mozda poslije ljeta dodje novih igraca a mozda i novi trener, sa novim sistemom. Inace ako ovako ostane Dzeko se nece nadavati golova.
Da gledao sam utakmicu sve sam to vidio, i slazem se sa svim ovim. Ja bar mislim da ce se to promijeniti slijdece sezone jer se znao Tevezov odlazak i mora se graditi ekipa kako treba sa igrom nekom ,a ne kao ovo sad je bash fuj nigdje veze. mora se priznati
HZ87

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.