fukara87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:51
BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:38
fukara87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 18:14
Momak vas su davno manijaci ugasili sa oduzimanjem transa udarnog kad vec pises o nekom gasenju, a drugo zasto bi i dolazili tamo, nema potrebe
Tebi ako je gasenje grupa kradja od cistacice trans ili ono sto rade Red Army i Ultrasi kradu po kucama onda je gasenje ,.Ja mislim da je to krivicno djelo upadanje u kuce ,stadione kad nema utakmica.
Gasenje je kad neko oduzme trans nekom u nekoj tuci i slicno mada ja licno ne volim to i nedo bog da neko nastrada zbog jbenog transa i da nam se nedo bog ponovi Vedran ,Mirza zbog gluposti raznih sto naprave navijaci.
Ma jasta nego, cistacica cuvala trans negdje u wcu 100%

, ma pricaj sta hoces ali pricat kako se trebamo ugasit ako ne dodjemo je smijesno od tebe, fukara sam sa Istoka o jos dok je bilo stajanje, 80% fukara je u bojkotu vec 8 godina i ovo sad sto ima su djeca koja odrzavaju koliko toliko grupu da zivi, ja vala jedino sto zelim je srecu i sretan povratak u Premijer ligu, nisam ovdje da se prepucavam
Ukrali bolan trans kad nikog nigdje nije bilo ,to slicno kad su Robijasi ulazili na Grbavicu pa stikere lijepili Robijasa .Mada ja to i ne razumijem ali eto to je njihov neki fazon taj ultraski,sve dok nema fizickog sukoba nek se zabavljaju a to nema veze sa gasenjem grupe .
Ja sarkasticno pricam malo o gasenju Fukara ako ne dodjete u Zenicu naravno da se ne trebate gasite malo se zaebavam i podebavam nista strasno i reslekt za ova saopstenja samo vi ih ne podrzavate mada i oni mjenjaju misljenja.
A sad ozbiljno nije meni jasno grad poput Tuzle da ne moze imat 100 navijaca ili 50 bar u kopu uvjek svaku utakmicu i niste u bojkotu toliko i kad bojkot proglasite za 3 dana se predomislite. Nemoj samo rec smjena generacija,otisla raja i kod nas je i kod svakog je isto pa svakog ima pa koliko toliko ali vas nema nigdje bukvalno ne postojite osim saopstenja mada su poceli otvarat oci vama coravima ,nek je bar i to krenulo.Ima nesto vise od novca i obraga a to je ljjbav ponos i cast.