Nikola Katić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dedo26
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la dedo26 » 23 mar 2026, 23:34

Joj koje gluposti pisete ljudi, ja ne mogu vjerovati. Kako neko uopste moze prozivat Katica, igraca koji vec par sezona igra vrhunski, bez ijedne lose utakmice. U repki isto bio top ono sto je igro, osim par ispadanja protiv Slovenije.
Pa pn je za sve nase stopere osim Tarika Ramos. Kakva ba igra nogom njemu treba, on je stoper treba da bude cvrs stamen razbija napade, igrace. Nece ici driblat protivnicke napadace. Cuj strucnjaka gledaju pasove stopera, i to da cujem Bgm.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 24 mar 2026, 02:01

Pa kako ti je onda bolji Muharemović tako ti Boga? Muharemović može doći na vrhunski nivo isključivo jer ima fantastičnu igru nogom, jer mu je pas odličan, jer rezonuje u tom kontekstu na svjetskom nivou. Po tome što si ti nabrojao, on je i za Radila Ramos.

I da, naravno, i taj Ramos je bio Ramos jer je znao lopte, jer je u nogama imao ono što rijetko ko i iz veznog reda ima :D

Katiću odgovara nikakav fudbal i usporen tempo koji ima u Cvajti. Čovjek je vazda loše pozicioniran i onda vadi stvari nekom požrtvovnošću, pa ljudima djeluje da je najjači. Ustvari, sve to njegovo je direktna posljedica upravo njegovih grešaka. U nekom sistemu koji je divlji, kakav reprezentativni fudbal jeste, nije to toliko strasno. Klupski, ni najjače ekipe naše lige ne bi uklopile onakvog igrača u sistem.

Diadora
Kontakt:

Post Postao/la Diadora » 24 mar 2026, 02:39

Daduli je napisao/la:
23 mar 2026, 07:58
Diadora je napisao/la:
23 mar 2026, 01:15
Koja je ovo ojebina I propalitet, meni fakat nije jasno kako je on uspio dogurati do cvajte. Lik osim borbenosti I snage nema bukvalno nista. Kockarski idiot ce staviti I njega I sunjica I mujakica u prvu postavu a nijedan neznaju dodati loptu osim prvom do sebe. Dodaj tu pogubljenog I nedorecenog tahirovica I imas recept za propast. I onda SE cudimo kako poluamaterski kipar protiv nas lici na galaktikose I pepovu barcu u jednom.

Ja sve vise pocinjem misliti da je anel zapravo namjerno otjeran da bi ova ojebina mogla da se gura u prvu postavu I na taj nacin sabotira reprezentacija jer je ocigledno da je lik
limitiran ko daska .. kako su on I sunjic dogurali do profi fudbala meni fakat nije jasno.
Opet u jedan i 15 pisan post??? Pa bolan jado jadni pristojan svijet spava u to doba. Kako su dogurali do profi fudbala? Zato što imaju ono što ti nemaš – karakter i rad. A ti imaš samo tastaturu i paranoju. Prestani pljuvati po Zmajevima, to je pravi recept za propast, ne lineup. Idi se naspavaj, čovječe. Vidiš da pucaš po šavovima od nenaspavanosti.
btw tip piše doslovno iste stvari kao Husarić po fb, ili je ovo Husarić ili mu je ovaj dao cenera da piše ovo po forumu ili mu je Husarić idol. U svakom slučaju, uz fanatica ovo je najveći psihički bolesnik na forumu.
Halo tinejdzeru, ima nas kojima je 1 navece radio vrijeme ili pauza na poslu. Ne radi svako od 8-4.
Kojim zmajevima dijete drago? Ovim sto su upali tu preko menadzerskih linija kad su vidjeli da nemaju sanse ni prismrdit susjednim repkama?
Ti Ako ne vidis koliko su katic, sunjic,basic, mujakic,radeljic limitirani onda ti je bolje da prestanes pratiti fudbal. Dodaj tu jos indisponiranog I nedorecenog tahirovica imas bukvalno trecinu ekipe od koje nemas nikakve koristi niti ces imati u buduce. Halooo ovi navedeni igraci ne mogu drzati posjed protiv hebenog San marina halooo... Kipar 75 posto posjeda ja mislim da im je to rekord odkad igraju takmicarske tekme...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 4 gosta.