BadrHari je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:13
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:18
hurem je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:12
Prepuno laži?
Hajde da ih čujemo?!
Zapravo je obraćanje bilo sasvim korektno s izuzetkom dvije situacije - Tahirovic (najveći ispad dosad) i trojka iz Sturma koja se može tumačiti na različite načine.
A koliko treba gluposti lupiti da bi prebacio tvoj prag tolerancije?
Evo ovo s Tahirovićem je užas i u reprezentaciji poput Engleske bi ga možda koštalo i posla.
Ovo za Karića i to da nije standardan je baš nisko, pa čovjek je mislim bh. igrač sa najvećom minutažom ove sezone, ili top 3, ne računajući golmane.
Ne možeš padati na takvim stvarima, jednostavno ne možeš.
Kockar da izjavi posere*m se forumašu huremu u po usta on bi uletio ovdje da ga hvali
Evo i ti si klasičan primjer lika koji laže i preuveličava.
Odmah sam kazao da je izrekao najveću glupost i da je to u vezi s Tahirovicem najveći ispad do sada.
Sto se tiče Karica - zavisi kako ko čita između redova - rekao je da je dan prije objavljivanja spiska bio na utakmici Sturma i da je samo Jusuf bio standardan (mislio je starter -jer priča o toj utakmici- ako se uzme u obzir šta želi kazati ali kao i uvijek ima problema s tim) koji je tek dosao u klub a ova dvojica na klupi. Karic je utakmicu prije te igrao 59 minuta a utakmicu prije te takodjer bio na klupi. Rekao je općenito da im fali kontinuitet dobrih igara.
Ja sam gledao zadnjih pola sata protiv Salzburga i Karic je bio veoma los.
Obojica bi bili tu da nismo popunjeni Kolasincem i Dedicem ovaj put. Očito je dao prednost Mujakicu ili Burnicu u odnosu na Karica jer su obojica cijelo vrijeme tu a ovaj bio samo zadnje okupljanje. Ima pravo na to. Da li je ispravno to je druga priča. Ja bih mu licno našao mjesta na spisku.
Dakle, ovdje se podmeće laž sa je selektor izjavio da Karic nije standardan u Sturmu, a nije to izjavio. To sto neko tako razumijeva je njegov problem.
I nije uopće problem Karic - evo nek je i laž u vezi s njim.
Dečko iznad je gore napisao da je Barbarez na ovoj presici izrekao “PREPUNO LAŽI” - ja sam se na to osvrnuo jer to nema veze s vezom i klasičan je primjer mahaluse.
Sto se tiče Barbareza - uprskao je s Tahirovicem, ali to treba čim prije zaboraviti i naglasak na utakmicu staviti jer povratka nema.