Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Gledam sad ovu konferenciju , ljudi Koji je ovo patoloski lazov I manipulator to je za nepovjerovat. Kad prica o tahirovicu pogledajte samo kako uvijek gleda u lijevo tj oci mu lutaju lijevo. To je znak da izmislja I laze like je unaprijed pripremio spiku kako bi opravdao svoj javasluk.
Kad je spomenuo karica, pa kako je moguce da lik laze ko pas I da ga Niko od ovih debilnih novinara neprozove za ocitu laz. Da mu statistiku istrese u lice koja je dostupna sa dva klika.
Niko da ga pita kako tahirovic Koji neigra jos od zime dobija poziv, kako basic sa 2 takmicarske tekme u poluamaterskoj ligi dobija poziv a igraci kao karic I saric Koji igraju redovno u jacim ligama I klubovima ne dobijaju poziv sa rezervnog spiska cak I nakon otkaza.
Hoce gnjida kockarska da otvori prostor za mujakica I radeljica da ih moze gurnuti u jos jedan kurazspor..I basica. Ako cemo sa ovim propalitetima ici na svjetsko onda bolje da ne idemo.
Kad je spomenuo karica, pa kako je moguce da lik laze ko pas I da ga Niko od ovih debilnih novinara neprozove za ocitu laz. Da mu statistiku istrese u lice koja je dostupna sa dva klika.
Niko da ga pita kako tahirovic Koji neigra jos od zime dobija poziv, kako basic sa 2 takmicarske tekme u poluamaterskoj ligi dobija poziv a igraci kao karic I saric Koji igraju redovno u jacim ligama I klubovima ne dobijaju poziv sa rezervnog spiska cak I nakon otkaza.
Hoce gnjida kockarska da otvori prostor za mujakica I radeljica da ih moze gurnuti u jos jedan kurazspor..I basica. Ako cemo sa ovim propalitetima ici na svjetsko onda bolje da ne idemo.
Kakvi novinari - sve što nazivaš novinarima su režimski ljudi ili su bez muda.Diadora je napisao/la: ↑24 mar 2026, 05:32Gledam sad ovu konferenciju , ljudi Koji je ovo patoloski lazov I manipulator to je za nepovjerovat. Kad prica o tahirovicu pogledajte samo kako uvijek gleda u lijevo tj oci mu lutaju lijevo. To je znak da izmislja I laze like je unaprijed pripremio spiku kako bi opravdao svoj javasluk.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Možda Sergej laže,možda ne laže, al de baDiadora je napisao/la: ↑24 mar 2026, 05:32Gledam sad ovu konferenciju , ljudi Koji je ovo patoloski lazov I manipulator to je za nepovjerovat. Kad prica o tahirovicu pogledajte samo kako uvijek gleda u lijevo tj oci mu lutaju lijevo. To je znak da izmislja I laze like je unaprijed pripremio spiku kako bi opravdao svoj javasluk.
imekorisnicko je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:03Možda Sergej laže,možda ne laže, al de baDiadora je napisao/la: ↑24 mar 2026, 05:32Gledam sad ovu konferenciju , ljudi Koji je ovo patoloski lazov I manipulator to je za nepovjerovat. Kad prica o tahirovicu pogledajte samo kako uvijek gleda u lijevo tj oci mu lutaju lijevo. To je znak da izmislja I laze like je unaprijed pripremio spiku kako bi opravdao svoj javasluk.
![]()
I ovo je jako, ali najjaci je nodi kad je ono reko za kospu i trenere
Srpski spijuni, gleda u lijevo kad laze. Majko mila teorija 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nisam cak htio ni komentarisati ovo oko Tahirovica nadajuci se da je mozda fakat istina da su ga namjerno sikanirali tamo al ovo jutros izvinjenje je nesto najjace sto se dogodilo
Benjo reko Barbi da ga sikaniraju, Barba iznese u medije, ovi demantuju takve navode, Tahirovic zove trenera u Brondby da se izvini pa gdje ovo ima ljudi dragi meni je nerealno da je ovo izmislio i slagao
Benjo reko Barbi da ga sikaniraju, Barba iznese u medije, ovi demantuju takve navode, Tahirovic zove trenera u Brondby da se izvini pa gdje ovo ima ljudi dragi meni je nerealno da je ovo izmislio i slagao
Kakve izjave daje lik 
Kockar da izjavi posere*m se forumašu huremu u po usta on bi uletio ovdje da ga hvaliizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:18
A koliko treba gluposti lupiti da bi prebacio tvoj prag tolerancije?
Evo ovo s Tahirovićem je užas i u reprezentaciji poput Engleske bi ga možda koštalo i posla.
Ovo za Karića i to da nije standardan je baš nisko, pa čovjek je mislim bh. igrač sa najvećom minutažom ove sezone, ili top 3, ne računajući golmane.
Ne možeš padati na takvim stvarima, jednostavno ne možeš.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Odlična stvar što je napravio budaletinu od sebe, zapravo samo je pokazao kakav je kloc u svakom smislu te riječi.
Umislio Barba da je opet na twitteru pa da moze prosipat sta hoce bez da ga neko prozove.Covjek mora postat selektor eto da vidis koliko je ogranicenQUARTERBACK je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:00Nisam cak htio ni komentarisati ovo oko Tahirovica nadajuci se da je mozda fakat istina da su ga namjerno sikanirali tamo al ovo jutros izvinjenje je nesto najjace sto se dogodilo![]()
-
Marokanci58
- Kontakt:
Još nisam upoznao komunjaru a da je normalan insan ali Barbarez je sve budale prekucao.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Sta vi ocekuje te od covjeka koji kocka vec 30 godina ? Taj klaun cijeli zivot provodi po kasinima i po internetu igra Poker,nema dodirne tacke sa zivotom i prirodom . Sta vam je. Dok je igrao u bundesligi, svake sedmice je bio po kasinima. Pogotovo posle utakmice. Glupan samo takav zaostali. Vidis da mu je svaki press i ovo malo posla previse, vec mu mrsko jer svi zivci i glava su mu na kartama i kockanju. Sav se tu umori razmisljajuci. Isto tako Papac sve po kasninima i kladionicama visio dok je igrao.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Osramotiše nam držvau a nije utakmica ni počela. Zato sam protiv poziva ovim lošim igračima koji uopšte nisu rođeni niti su odrasli u BiH. Nema od toga ništa, ljudi nas ne poštuju.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Evo i ti si klasičan primjer lika koji laže i preuveličava.BadrHari je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:13Kockar da izjavi posere*m se forumašu huremu u po usta on bi uletio ovdje da ga hvaliizdzezveubrazil je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:18
A koliko treba gluposti lupiti da bi prebacio tvoj prag tolerancije?
Evo ovo s Tahirovićem je užas i u reprezentaciji poput Engleske bi ga možda koštalo i posla.
Ovo za Karića i to da nije standardan je baš nisko, pa čovjek je mislim bh. igrač sa najvećom minutažom ove sezone, ili top 3, ne računajući golmane.
Ne možeš padati na takvim stvarima, jednostavno ne možeš.![]()
Odmah sam kazao da je izrekao najveću glupost i da je to u vezi s Tahirovicem najveći ispad do sada.
Sto se tiče Karica - zavisi kako ko čita između redova - rekao je da je dan prije objavljivanja spiska bio na utakmici Sturma i da je samo Jusuf bio standardan (mislio je starter -jer priča o toj utakmici- ako se uzme u obzir šta želi kazati ali kao i uvijek ima problema s tim) koji je tek dosao u klub a ova dvojica na klupi. Karic je utakmicu prije te igrao 59 minuta a utakmicu prije te takodjer bio na klupi. Rekao je općenito da im fali kontinuitet dobrih igara.
Ja sam gledao zadnjih pola sata protiv Salzburga i Karic je bio veoma los.
Obojica bi bili tu da nismo popunjeni Kolasincem i Dedicem ovaj put. Očito je dao prednost Mujakicu ili Burnicu u odnosu na Karica jer su obojica cijelo vrijeme tu a ovaj bio samo zadnje okupljanje. Ima pravo na to. Da li je ispravno to je druga priča. Ja bih mu licno našao mjesta na spisku.
Dakle, ovdje se podmeće laž sa je selektor izjavio da Karic nije standardan u Sturmu, a nije to izjavio. To sto neko tako razumijeva je njegov problem.
I nije uopće problem Karic - evo nek je i laž u vezi s njim.
Dečko iznad je gore napisao da je Barbarez na ovoj presici izrekao “PREPUNO LAŽI” - ja sam se na to osvrnuo jer to nema veze s vezom i klasičan je primjer mahaluse.
Sto se tiče Barbareza - uprskao je s Tahirovicem, ali to treba čim prije zaboraviti i naglasak na utakmicu staviti jer povratka nema.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 24 mar 2026, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Uopste nisu dosadne njegove pressice kao što ste govorili. Pa show je svaka, treba mu nekog glasnogovornika nabavit haha, al nije nam dosadno nikad, to je najbitnije
Ovo da se desilo u Japanu ministar sporta bi se ubio, a selektor bi bio prognan u Sjevernu Koreju da s njim ovi rade sta im je volja.
JAO KAKAV ĆE SHOW BITI PRESSICA DAN PRIJE UTAKMICE UTAKMICE U WALESU KAD GA UHVATE U MAŠINU NJIHOVI NOVINARI 
eto nek vjecno pitamo kakva je atmosfera i da li su igraci spremni.MiranGlasnic je napisao/la: ↑24 mar 2026, 05:04Kakav novi igrač? Kakav je ovo nonsens i pokušaj podyebavanja od strane pojedinih forumaša? Šta je Eldar trebao da pita?…da pita za Mahmića…momka koji je na okupljanju u21 Austrije?…da ćelavac kaže ZAVRŠAVAMO MU PAPIROLOGIJU..? Šta da se pita u vezi Janelta?…da se postavi neko krajnje neinteligentno pitanje u vezi nekih potentcijalnih pojačanja?…Majke mi, ima vas koji ste prespavali najmanje zadnjih 5 pressica…ako ne zadnje dvije godine…zaboravljate sve ono što je Spahić rekao na novogodišnjoj pressici i u ranijim izjavama pa bubate sve što vam na um padne.SanaBosna je napisao/la: ↑24 mar 2026, 03:10Moglo se makar upitati ovo sto belmin rece oko novog igraca, ne vidim nista tu negativno.Miske01 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 02:45
Ja ne kontam šta se očekuje, da se na svakoj presici cirkus pravi i negativna atmosfera? Bio sam na Avazu i kad je bila ona presica na Kipru, da te podsjetim. Jednostavno, tema presice su baraž i igrači koji su tu, nema potrebe lutati. Nakon utakmice u Kardifu vidjet ćemo da li je za kritiku ili pohvalu, do tada treba podržati tim i selektora i da ovo nekako prođemo.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Bit će poslije utakmice,nakon što ih klepimo golom Tahirovića
Trenutno korisnika/ca: DegaLouis, General505, HariTz i 42 gosta.