Sta je smrade, u Pologu vam je bilo smjesno ?
Tocno bi vas trebalo izmislit da vas nema.
Sta je smrade, u Pologu vam je bilo smjesno ?
Ma jedan lik i to sa majkom i djecom bio, bilo vezanja, a cak sam cuo i pistolja.
Jel dres bio original ili sa pijace u Vrapcicima?
Pa i vi ste njih kad su se vracali (ne znam tacno iz koje drzave), kakve to veze ima?
A i ti se izbriši, sa interneta.
Eto u ovaj mali slupani auto je sigurno bilo 10 ljudi. Jel se ti ponosis sa ovim tvojim koji su pokusali zapaliti ljude u autu? Tebi je to ok?
Napadnuti i presvučeni su dvije godine poslije slučaja Puljić ispred stadiona AFH, a šest godina poslije slučaja Puljić ispred stadiona Grbavica. Ne barataš informacijama baš najbolje.Vorovus je napisao/la: ↑24 mar 2026, 03:32Ali opet ostaju drugi nerazjašneni slučajevi koji spadaju u pojam civilizacije... ok ti je napadati djecu u trenerkama ŠB iako nisu bila ni rođena kad se desio slučaj Puljić... oni su krivi samo zato što su iz tog grada i kluba i po tebi je to dovoljno da ih linčuješ... mislim da ne dijele svi navijači Sarajeva tvoje mišljenje, ali takvi kao ti prave tu necivilizacijsku razliku.
Baš bih volio da nađeš sliku na kojoj liče na navijačku grupu pa ih podrediš s Fukarama ili SN.Mogu i ja naći navijačkije slike iz Cazina gdje su svi u crnim majicama, ti kao slučajno izabereš ove u crvenim trenerkama.
Slažem se, ali isto tako u Banjaluci imaš ulice Radeta Radića, Uroša Drenovića itd. da ne lutam dalje. O nazivima naselja neću ni da govorim, to je posebna tema za sebe.Bezveze siris pricu. Samo sam mu napisao da Imena ulica u Sarajevu nose nazive po ideolozima NDH, zagovornicima istrebljenja Jevreja, osnivačima SS jedinica i autorima memoranduma Adolfu Hitleru. Sta tu ima da se poredi i sa cim? To je problem sam za sebe.
Tako ce i bit, pitanje je vremena. Gdje ces na auto u kojem je dijete, koji su to neandertalci.ronaldo99 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:38Eto u ovaj mali slupani auto je sigurno bilo 10 ljudi. Jel se ti ponosis sa ovim tvojim koji su pokusali zapaliti ljude u autu? Tebi je to ok?
Pa svi smo od krvi i mesa sta vam je bolan ljudi? De dodjite sebi vise dok ne bude prekasno. Uzece neko bolan automat upasce negdje i napraviti masakr. Yebale vas krpe i gluposti. Neduzni ce stradati, djeca ce stradati.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, laszlo, pomocniDJUBRE i 17 gostiju.