**** majku i ove teorije zavjere, ne mora svaki put biti neki izgovor. Nekad primis batine, nekad dadnes, zivot ide dalje.guadalupe je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:11Pa kazem brate lakse je puno povratak upratiti, jbg parkira se kombi na aerodromu uprati neko, ne znam kuda su isli imas sigurno 1 put nije Amerika da je tesko skontati. Po meni su samo 2 opcije smekanje iz grupe ili davanje nekome od nekoga podataka ko ide.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑24 mar 2026, 10:02Ne pricaj gluposti. Bas su znali kojim kombijem idu kad su se vracali s Islanda, te kojim ce se putem vracat? Postavljas pitanje kako su znali u koliko se krecu ujutru. Prema tvojoj logici jedino moze biti smekanje iz svoje grupe. Kako bi obavjestanje sluzbe trebale znati kad krecu? Svatko tko zivi u Mostaru i barem malo je upoznat sa navijackim svijetom zna prepoznat koja, odnosno cija su ovo autaguadalupe je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:46
Ne budi dijete. Tad su napadnuti u povratku, mozes lagano imati info, vidis svojim ocima kolko ih je sta je na stadionu, upratis povratak aviona... a kako je moguce da znas u koliko se krece ujutro na gostovanje, koje auto ide, kolko ih ide, zar nisu mogli spavati u Sa ili nesta.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Picke napale dok su momci posli u Wales,kakve su to picke
I jos nesto nije nista palo,a momci su dobro,nece stat na ovom!
A skoro svaki ja uhvacen ultras,pizde obicne
-
Strelcevina
- Kontakt:
Kme kme

Sta je smrade, u Pologu vam je bilo smjesno ?
Tocno bi vas trebalo izmislit da vas nema.
Forza njaZri
3 momka bila u autu nikom nije nista uzete licne stvari mozda 1 dres Bosne i Hercegovine i to je to .. ultrasi napali sa 3 auta neki 15-20 ultrasa iz 3 auta sa 1 udarli direkt u nji i pobjegli sa 2 auta ovo ostalo..
Ma jedan lik i to sa majkom i djecom bio, bilo vezanja, a cak sam cuo i pistolja.
Forza njaZri
Ko god ima dana navijačkog staža, zna da čeku može očekivati bilo kad i bilo gdje, jbg.
MNON
- LondonBlues
- Kontakt:
Jel dres bio original ili sa pijace u Vrapcicima?
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Mostarci baš novu dimenziju akcijanju daju. Nadam se da su ovo neiživljeni golobradi momci nošeni lošim spidom jer bi bilo zabrinjavajuće da je ovo rekreacija nekome odraslom, porodičnom čovjeku.
Ide potpis

Arnautović u Veležu od ljeta
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa i vi ste njih kad su se vracali (ne znam tacno iz koje drzave), kakve to veze ima?
Vise je pickast pristup ispao ako su se autom zapucali u ove iz RA.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A i ti se izbriši, sa interneta.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Eto u ovaj mali slupani auto je sigurno bilo 10 ljudi. Jel se ti ponosis sa ovim tvojim koji su pokusali zapaliti ljude u autu? Tebi je to ok?
Pa svi smo od krvi i mesa sta vam je bolan ljudi? De dodjite sebi vise dok ne bude prekasno. Uzece neko bolan automat upasce negdje i napraviti masakr. Yebale vas krpe i gluposti. Neduzni ce stradati, djeca ce stradati.
Renato i Dejan, ocekivano policija prebacuje loptu zbog svog amaterizma
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, napapijri1987, roccosiffredi, Zrinjaaaa i 52 gosta.