Vorovus je napisao/la: ↑24 mar 2026, 03:32
Ali opet ostaju drugi nerazjašneni slučajevi koji spadaju u pojam civilizacije... ok ti je napadati djecu u trenerkama ŠB iako nisu bila ni rođena kad se desio slučaj Puljić... oni su krivi samo zato što su iz tog grada i kluba i po tebi je to dovoljno da ih linčuješ... mislim da ne dijele svi navijači Sarajeva tvoje mišljenje, ali takvi kao ti prave tu necivilizacijsku razliku.
Napadnuti i presvučeni su dvije godine poslije slučaja Puljić ispred stadiona AFH, a šest godina poslije slučaja Puljić ispred stadiona Grbavica. Ne barataš informacijama baš najbolje.
Mogu i ja naći navijačkije slike iz Cazina gdje su svi u crnim majicama, ti kao slučajno izabereš ove u crvenim trenerkama.
Baš bih volio da nađeš sliku na kojoj liče na navijačku grupu pa ih podrediš s Fukarama ili SN.
Bezveze siris pricu. Samo sam mu napisao da Imena ulica u Sarajevu nose nazive po ideolozima NDH, zagovornicima istrebljenja Jevreja, osnivačima SS jedinica i autorima memoranduma Adolfu Hitleru. Sta tu ima da se poredi i sa cim? To je problem sam za sebe.
Slažem se, ali isto tako u Banjaluci imaš ulice Radeta Radića, Uroša Drenovića itd. da ne lutam dalje. O nazivima naselja neću ni da govorim, to je posebna tema za sebe.