Nositelji:

Ne ulazim u te ultra priče 'ko je koga,kako i koliko ali ova rečenica o sudu i strahu.labostarmomosa je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:12Nositelji europskih vrijednosti su zapoceli sa kampanjom nadležnih, do oktobra ocekujem neko lagano upadanje u fejicevu oko 5 ujutro i napad na stolove i stolice force. Ali haj to razumijem, nek vide malo most, nek se dive toj umjetnosti. Jbe ih samo sto ce i ovi poluinvalidi sto trce u rikverc preko grane u strahu od suda drzave Bosne i Hercegovine.
Razmisli, dao si odgovor sam sebiHercegovinaCali je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:20Ne ulazim u te ultra priče 'ko je koga,kako i koliko ali ova rečenica o sudu i strahu.labostarmomosa je napisao/la: ↑24 mar 2026, 11:12Nositelji europskih vrijednosti su zapoceli sa kampanjom nadležnih, do oktobra ocekujem neko lagano upadanje u fejicevu oko 5 ujutro i napad na stolove i stolice force. Ali haj to razumijem, nek vide malo most, nek se dive toj umjetnosti. Jbe ih samo sto ce i ovi poluinvalidi sto trce u rikverc preko grane u strahu od suda drzave Bosne i Hercegovine.
Pa više od godinu dana se dogodilo na desetka ovakvih sukoba ili bar sličnih,od upada u stan,premlaćivanje,sačekuše,uzimanje transparenata.
I što je to sud/tužiteljstvo uradilo? Mjesec,dva pritvora,financijska kazna,u najgorem slučaju uvjetna kazna - u prijevodu sportski ribolov.
Uhvati,uslikaj i pusti.
Što nebi pricao o kodeksima ne predstavljam ja grupu ni bilo ko ovdje . Samo kazem da je to teški debilizam i nema nikakvu dodirnu tacku s navijackim kodeksima i strasti prema nekom klubu.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:4099% foruma ismijavalo napad u Pologu, ali sad više nije smješno. Ne možeš pričat o kodeksu, navijaš za Sarajevo. U nas se udaraju štapovima, u vas čekićima i noževima. Jedina država na Balkanu u kojoj postoji kodeks je Hrvatskabordobijeli je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:35Nije uopste smijesno i jedni i drugi debili . Kakvi su to fazoni presretat auta upadati u kuce stvarno meni je to mafijanje a ne navijački obračuni. Ja tu ne vidim ništa vezano za navijanje i navijački život. Tuča, utakmici u kafani i spred stadiona mogu negdje i shvatiti ovo sto rade su pokušaji pljački i ubistva ne vezano koja grupa to radi .zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:30
Sad netko šmeka ili su uključene obavještajne agencije?![]()
Kad je RA napao Ultrase u Pologu, jesu li tada bile uključene obavještajne agencije?
Jel to znači da sve grupe koje naprave sačekušu surađuju sa obavještajnim agencijama? Dobili su batine, život ide dalje...
Ruksak sa licnim stvarima
Nije nista oduzeto!
Hvalite me moja usta. Mi imamo svoju državu, Kurdi nemaju. Ni pravi Kurdi, ni balkanski Kurdi. Jbg
Ustaši je prijavljen post.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46 i 21 gost.