FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
76
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 375

tabba77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tabba77 » 24 mar 2026, 09:01

robertkosar je napisao/la:
24 mar 2026, 08:51
Pozz prijeratni mangupe! Sve dok takvi i tebi slični napadaju Mirvića, a napišu 79 postova, mi nećemo na zelenu granu. Imaš pare, ako nemaš saberi istomišljenike, kupite prava, postanite vlasnici i riješite problem sebi, a i onima koji kritikuju gazdu :mrgreen: :mrgreen:
Od kad se ne smije kritikovati loš rad? :mrgreen:
Nikad poraz, samo lekcija.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 mar 2026, 09:14

aezakmi je napisao/la:
24 mar 2026, 01:23
SHZ82 je napisao/la:
23 mar 2026, 18:31
nije mi jasno zasto nasi pustaju reprezentaciju da trenira u Butmiru.
Nek idu dole u Zenicu imaji kamp ili jos bolje u Banja Luku ili Siroki i tsmonsu tereni dobri **** im Vico milu majku
Zato što je reprezentacija, pa i država iznad svakog kluba i svega ovoga. Ako nema države, nema ni Sarajeva, shvatite to. Bosna je Bosna.
Nabiyem na khurac reprezentaciju tj. Vicinu prciju ! A drzave ovde odavno nema, da ima i nju bi isto.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 24 mar 2026, 10:15

prijeratni mangup je napisao/la:
23 mar 2026, 23:29
Sve dok je Ismir na čelu kluba,zbog njegovih aferima i ljudi koje je okupljao oko sebe ,mi nećemo na zelenu granu.
Sad ce ti se pojedini javiti i reci da nisi navijac FKS

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 mar 2026, 10:20

goGlobal je napisao/la:
24 mar 2026, 00:18
nokee je napisao/la:
23 mar 2026, 14:47
hazarder je napisao/la:
23 mar 2026, 13:18
U pravu si Noke, primi izvinjenje od seratora, dijasporaca i čimpanzi s Istoka i prenesi ga uvaženoj gospodi, Bečkim dječacima i nositeljima Europskih vrijednosti sa zapada. :salut:
Odgovoris normalno na par normalno postavljenih pitanja. Ako vec odgovaras, mojne mi tih izvijanja i skretanja sa teme koju si sam postavio.

Za mene Istok tj ti pojedinci (čimpanze prave) nikad nece biti ni FKS niti ih smatram navijačima naseg kluba. Štetočine jednake ovima u administraciji.
Izvinjenja nisam trazio, a vidim nasao si se uvrijeđen.
Dobro je da ne generalizuješ, poštujem izjavu ali ima i druga strana medalje. Tačno je da ima pun k. šabana na istoku, koji dolaze liječiti lične frustracije kad igra Sarajevo i svašta se može čuti i novo naučiti tokom utakmice, da ograjišeš u neznanju samo slušajući raznorazni repertuar psovki i prozivki, da te u momentu nekad i stid uhvati šta ona djeca koja obituju po istoku slušaju od malena, ali isto tako na istoku je i stara garda, ljudi koji su nam aktivnu navijačku grupu osnovali, iznijeli na svojim plečima devedesete ili makar dobar dio njih je još uvijek tu i nama su omogučili da ideja i zamisao aktivne navijačke grupe bude kontiinirano uz Sarajevo kući i na strani.
Ne postoji navijač i 'navijač' ili jesi ili nisi Sarajevo!
Jednostavno ne postoji klauzula neka koja nalaže ko je kakav i po kojim parametrima treba da ordinira na stadionu da bi bio navijač. Svi su tu iz ljubavi prema klubu, radi raje, radi čorotinje, radi navike, jednostavno niko nije došao na AFH iz prisile i to je za mene navijač, pa bilo nas 5, 50 ili 5550 tu smo uz klub po kiši, snijegu, največem ofunetu i sparini ali smo tu i tako trajemo, neki temperamentniji, neki povučeniji ai smo tu i to smo mi.
Ljubav se dokazuje lojalnošću, dolascima makar na domaće tekme, razumjevanjem suštine povezivanja i druženja u i oko FK Sarajeva i kada je takva osoba prisutna na AFH nebitno je li u pitanju sjever, istok ili zapad, za mene je navijač i simpatizer i vojnik FK Sarajeva bio on grlat ili ne, ipak svoje vrijeme je izdvojio i posvetio nečemu nama zajedničkom. Živ'jo!
Naravno da ne generalizujem..
Pa vidi druže, sve se slažemo osim jednog...
Nisu za mene isti oni koji ove štete na racun kluba i brukanja svaku utakmicu, izbacivanja licnih frustracija... i normalni navijaci koji dodju na utakmicu, daju podršku sa bilo koje tribine, dovedu raju svoju, djecu, kupe sal, dres i slicno.
Zar je moguce izjednačiti pa reci, pa ok nek jebbe i baca topove, nas je navijač.

Sta mora biti pavijanu da jebbe majku Cimirotu momak tek ostao bez majke?
Sta mu mora biti da baci topovski udar na naseg igraca u tunelu?

Izvini ali NIKAD to za mene nece biti navijac FKS nego ozbiljan bolesnik koji je dosao svoje dijagnoze rijesava na stadionu.

Ja ne pricam o tome ko na koju tribinu ide, nebitno je ali je činjenica da takvih likova najvise na Istoku ima. 2 puta sam bio i uvjerio se, ne mogu ja to slušati.
Nisam neka pretjerana kultura, opsujem i ja svaku utakmicu, iznervira me svaku 1- 2 igraca al ne da me do suprotne tribine cuju i ne takve gadosti. Na Zapadu ima momaka sa sjevera u 40 tim god. Cesto takav pavijan nastrada. Nece normalna raja to da sluša 90 minuta. I tjt

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 24 mar 2026, 11:31

NazorUso je napisao/la:
24 mar 2026, 09:14
aezakmi je napisao/la:
SHZ82 je napisao/la:
Nek idu dole u Zenicu imaji kamp ili jos bolje u Banja Luku ili Siroki i tsmonsu tereni dobri **** im Vico milu majku
Zato što je reprezentacija, pa i država iznad svakog kluba i svega ovoga. Ako nema države, nema ni Sarajeva, shvatite to. Bosna je Bosna.
Nabiyem na khurac reprezentaciju tj. Vicinu prciju ! A drzave ovde odavno nema, da ima i nju bi isto.
Cuj vicina prcija a u repki igraju momci mahom iz dijaspore, jesi li normalan ti?

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 mar 2026, 11:45

moreno123 je napisao/la:
24 mar 2026, 11:31
NazorUso je napisao/la:
aezakmi je napisao/la:

Cuj vicina prcija a u repki igraju momci mahom iz dijaspore, jesi li normalan ti?
Naravno da je Vicina prcija kao i savez, kao i liga ! Na khurac je nabijem sve dok su ovakve okolnosti.
Kakve veze ima ko i odakle igra ?! Procitaj ponovo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 24 mar 2026, 12:30

moreno123 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
aezakmi je napisao/la:

Nisi ti dobar.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 mar 2026, 12:54

obrijanopile je napisao/la:
23 mar 2026, 08:53
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 mar 2026, 00:18
Bekovi najgori dio ekipe, užas.
U ofanzivi Carlos vrijedan spomena, Adem sa vremena na vrijeme bljesak, ali Menalo je totalno razočarenje, baš loš.
Na ljeto ističe ugovor Cipetiću, realno bi bio upgrade za trenutne bekove.
Ne znam kakvih opcija ima za lijevog beka, jer je Mujkić u najmanju ruku kriminalan. Dečko nije odigrao dobrog meča otkad je zabio Slogi gol za pobjedu.
Slažem se s tobom 100%. Kod nas su ubjedljivo najlošiji dio tima bočni igrači. Čim loptu primi Beganović ili Mujkić, unaprijed znaš da od toga nema ništa. Njihov centaršut je na nivou amaterske lige i iskreno sam siguran da bi neko iz omladinskog pogona mogao odigrati isto, ako ne i bolje.
Druga stvar je katastrofalna motorika igrača sve je sporo, nepokretno, bez ikakvog otvaranja. Igrači se bukvalno kriju iza protivnika umjesto da traže loptu. Zbog toga mi iznosimo loptu po dvije minute ili je samo nabijamo bez ikakve ideje.
Gledao sam juče emisiju o Bodo Glimtu gdje čovjek objašnjava kako je trener sve promijenio, intenzitet treninga s loptom je lud, oko terena ima 30 lopti i čim jedna izađe, druga se odmah ubacuje. Nema stajanja. Igrači koji to ne mogu ispratiti ne mogu ostati u klubu. To je suština napravi svoj stil igre i to ganjaj. Trka, otvaranje, pritisak. To je radio Jakirović i vidimo gdje je sad. E, sad ja sam ubijeđen da je svima fer sudjenje, da nema štimanja i putanja utakmica Borcu, da nas nisu klali kako sto jesu, da bi mi sigurno osvojili dvije ili tri titule. Ali sve dok je Gico u savezu, batina je iz raja izašla, za sve...
Mujkic je napravio 3-4 individualne greske, meni mujkic izgleda da se udebljo, ali nemozemo bas pricat da je on taraba, ok pogrijesio je on par dodavanja par centar suteva su otisli u **** krasni. Ali definitivno je igrac koji se trudi koji se nestedi i slabo kad pravi katastrfalne greske gdje primamo njegovom krivicom golove ili da skrivi penal.

Takodje on kad igra konstantno i kad udje u ritam kad vrati samopouzdanje on je vise nego dobar igrac. Rotaciju koju je radio mario i povredu koju je imao mujkic su razlog njegovog pada i smatram da ce on igrat do kraja prvenstvs u prvih 11.

I protiv veleza je on dodao Karlosu kad je on sutira van 16 m pored gola. On je stoper gdje njemu treba igrac koji ce mu otvorit krilni prostor ili igrac koji cemu dat loptu u prostor uz liniju, a to Adem neradi niti Adem ima brzinu za tako nesto, tako da Mujkic izgleda jos gore nego sto jes jer on vec 50 stane jer menalo adem trose mnogo lopti a i kad uspiju da zadrze loptu to je peljanje lopte pokusaj ulazenja u sredinu li dodavanje stoperu, samim tim inercijom mujkic se pomjera prema sredini i naravno da onda brza krila uspiju praviti malo vise prostora nego sto treba jer Mujkic vise nije toliko brz dali radi kilaze il stonje narasto ili je radi povrede moguce da je sve troje al opet on to stigne..

Centar sut njegov je bolji nego beganovicev hubjarov pa i od maroodzinog.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 mar 2026, 13:16

NazorUso je napisao/la:
aezakmi je napisao/la:
SHZ82 je napisao/la:
Jes, al u k u r c u, ljudi koji rade u ns bh rade o nestanku FK SARAJEVA, to svi podrazumjeva se i BISANSKA komponenta koja treba da drzi ravnotezu, jel oni razmisljaju o drzavi razmisljaju al u K U R C U.

Otic u butmir istjerat sve sa kampa **** im Vico sestre svima, nek idu u doboj i bl z mostar nek idu u cernobilje svakako dole imaju kamp.

Dzeko barbarez bajramovic spahic svi oni pusje k i t u iz laktasa i iz z mostara, a svi oni su multi milioneri, nesu oni sirotinja tipa bulent biscevic djemo smjecanin dedic zukic sto razvize hljeb il rade na parkingu

Nesmijemo bit njezni udarit na savez i to djonom bez imalo milisti i neslusat dezava bla bla, cetniku i ustasi ako das fer play oni to smatraju da su jaci i pocnu ne da tebe ubijaju vec kazu ubi i njega i svu mu porodicu pobi. Tako prema njima bez trunke pardona i strogo u kost. Al prvo od tipova kao colpa (nasi b komponente) krenut njih posutat pa sve ustale

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 24 mar 2026, 13:35

slika
:ljepota: :ljepota:

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 24 mar 2026, 15:19

moreno123 je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
aezakmi je napisao/la:

Tacno je da Vico vedri i oblaci repkom. Sve drugo je zabulda. Cilj srpskih fasista kao i hrvatskih jeste upravo ogaditi sve u vezi reprezentacije kako bi kod Bosnjaka izazvao to gadjenje da bi nekad eventualno pristali na reprezentacije entiteta i reprezntaciju nekoliko zapadno-hercegovackih kantona.

Sto je naravno samo mokri san fasista i nikad nece dobiti to.
1946

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 24 mar 2026, 16:30

adoado je napisao/la:
23 mar 2026, 19:17
slika

Koja bratina je ovaj Carlos
:clap:

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 24 mar 2026, 16:46

Pozz prijeratni mangupe! Sve dok takvi i tebi slični napadaju Mirvića, a napišu 79 postova, mi nećemo na zelenu granu. Imaš pare, ako nemaš saberi istomišljenike, kupite prava, postanite vlasnici i riješite problem sebi, a i onima koji kritikuju gazdu :mrgreen: :mrgreen:
Čujemo se,kad budeš saznao neke stvari,koje se već neko vrijeme guraju pod tepih.Sve najgore želim Američkom glavonji,lezbačama i njegovom dojučerašnjem ahbabu,kojeg je kitio parama od karti,i još Sjever pokušao uvući u probleme.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 24 mar 2026, 17:42

prijeratni mangup je napisao/la:
24 mar 2026, 16:46
Čujemo se,kad budeš saznao neke stvari,koje se već neko vrijeme guraju pod tepih.Sve najgore želim Američkom glavonji,lezbačama i njegovom dojučerašnjem ahbabu,kojeg je kitio parama od karti,i još Sjever pokušao uvući u probleme.
Imena haveru, reci tacno ko sta kako, sta je problem slobodno reci.

Dosta nam je suplji

Obeco Mirvic ulaganja u kamp; laze izasao satim da skrene paznju sa rezultata, ENO ZGRADA NIKLA VECA NEGO zeljin stadion

Kupice princ klub, do marta ce svima bit jasno, Princ striktno trazio MAMICA, vlasnik Violete kupio klub bla bls

Mirvic nije vlasnik, vlasnici neki biznismeni iz USA, bum MIRVIC VLASNIK 98,2% kluba

Nema rezultata jer Mirvic prodaje igrace jer nevsljaju igraci ss

Adem cimirot elezi gojkovic ristovski kostaju vise od 70% rostera borca (25 igraca)

Naravno nikakva osuda na racun gigxsa vice beusa muse bandica colpe, prije dva dana parola Protiv administracije kluba i onda parolica iz 2gog razreda osnovne Vico je picka e jeste ga nasikirali, dajdza mu mrtvi iz laktasa jedva prno

Sportski direktor borca zvjezdan misimovic, covjek bosanski nezna posle igracke karijere nikakvu licencu nista bio ko direktor reprezentacije takodje tu bio kondom i poredit to sa ZORANOM JE ISTO poredit mehmedovica iz akademije i Leo Mesija iz doba barselone.

Sulenta - beus kurcine obicne sto se tice sporta, koriste politicku moc federalne-drzavne pare i to je to.

Stimac sta sve govori 0 km kazne 0. Utakmica suspenzije, super kup (domacinstvo) preko noci promjenjeno pravilo itd itd.

NIKAD SE NIJE DESILO DA JE IJEDAN IGRAC TUZIO KLUB, cak niti da je bila neka javna nagodba, raskinuli smo veliki broj igraca i svaki igrac sd ss godinu dvije tri uvjek posteno finim rijecima govore o klubu i ismiru. Cak i belgijanac kapcija cak i zeljovac ibricic.

Nikad nije bio problem licenca, dug od 2 m km koji je napravljen u doba NAM/Tan covjek je uzo na 6 rata. A pogledaj sad MAGODU sto se fali jer je dao 740 k km klubu (drzavne pare)

Generalni spozor lige i ujedno nositelj tv prava prvaku drzave daje 300 k km.

Turkis Airline neznam koliko daje al sigurno nedaje vise od 400 k km godisnje.

Nas generali sponzor hajmo reci 500 k km
Generalni sponzor +tv prava izmedju 250-300 k km
I svi ostali sponzori deritizacija bht i ostalo nek je 500 k km
Drzava to jest Magida 700-999 k km

Ti iznosi oko 2,3 m km, Mirvic dug od 2 m km za 6 mjeseci isplatio i napravio zgrad 3-4 m km

Plata Ademu 500-600k€

To sto ove zenske kopiraju neke papire prodaju dresove placaju struju vodu plin, sto uplate pio mio pravi se od njih koda one pregovaraju sa igracima o plati duzini ugovora..

Magoda ministar colpa ga pisa po glavi jer je tip kroz dokumentaciju tako napravio da on i njegova porodica mogu tu bit do penzije i da ih niko nemoze smjenit osim ako ubiju koga..

Al to je do Ismira Mirvica jer on je glaso i pisao taj dokomunt AL U K U R C U MOM

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 24 mar 2026, 22:02

Velkoski u sredinu..Bilbija...tri..jedannnn....evo vatrometa na Koševu, puca sada sa svih strana i na istoku i na sjeveru čak i na uvijek mirnom zapadu...Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine

by Velid Spaho

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 24 mar 2026, 22:04

DoktorXabaras je napisao/la:
24 mar 2026, 22:02
Velkoski u sredinu..Bilbija...tri..jedannnn....evo vatrometa na Koševu, puca sada sa svih strana i na istoku i na sjeveru čak i na uvijek mirnom zapadu...Sarajevo je prvak Bosne i Hercegovine

by Velid Spaho
Tesko da cemo ovo opet docekati dok je ova americka oyebina tu !!!

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 25 mar 2026, 09:48

Fudo je napisao/la:
22 mar 2026, 21:04
Cist penal haha
https://streamable.com/nr6x98

Ne bih rekao.

Bordo10
Kontakt:

Post Postao/la Bordo10 » 25 mar 2026, 10:40

Ni P od penala, a idiot nije imao muda da puca, zali boze klubova gdje je igrao, a samopouzdanje mu ko u djeteta od tri godine

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 mar 2026, 10:56

kuzmanovic lijevom nogom udara u lijevu nogu menala, kontakt ocigledan. sa ledja. faul ko vrata.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Google [Bot] i 6 gostiju.