FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
76
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 375

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 mar 2026, 18:05

mnon46 je napisao/la:
23 mar 2026, 16:54
fks74 je napisao/la:
23 mar 2026, 13:13
mnon46 je napisao/la:
23 mar 2026, 12:01
U derbiju im dati loptu jer ne znaju, stati niže i satrati ih kontrama.
Ko će ti trčati kontre, Ljajić i Menalo ?
Izaći sa Kyeremehom iza Carlosa.
Definitivno!!! I pod moranje!!!

Kyeremeh ih unistava svaki derbi, takoreci njih trka unistava jer 5 godina nemaju rjesenja za brzinu, imaju neskolovane bekove, a stoperi su za ismijavanja!

Do sada smo imali gulija i kyeremeha i svaki derbi preko 15 prilika od kojih su barem 5 cisti ziceri. Sada ce to teze biti bez gulija ali kyeremeh mora igrati!

Na krmetnjaku i kada ne zabije napravi im takav problem da 90 minuta ne mogu do daha, pa i onaj crveni kad dobise za vrijeme rozmana - kyere je pobjegao pa fauliran.

Mario ukljuci mozak

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 23 mar 2026, 18:31

nije mi jasno zasto nasi pustaju reprezentaciju da trenira u Butmiru.
Nek idu dole u Zenicu imaji kamp ili jos bolje u Banja Luku ili Siroki i tsmonsu tereni dobri **** im Vico milu majku

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 mar 2026, 18:33

Opet ce igrati mejt Menalo i sandzacki Pirlo !
Kad vidim postove "takvog majstora nema u ligi", bude mi malo tesko veceras...
Sta mi imamo od te "magije" ???
Asistencije ? Golove ? Kreirane prilike ? Postotak tacnih dodavanja ?
Pa ako je on majstor, onda je Stanic iz sirokig profesor doktor !!!
Obicna ubleha kojoj je voljni momenat 0 !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 23 mar 2026, 18:37

Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 12:52
plisek je napisao/la:
23 mar 2026, 11:49
071 je napisao/la:
23 mar 2026, 10:54

Apsolutno najtoksičnija tribina u regionu, IQ na nivou sobne temperature.
stojim jucer otpr na sredini, mozda nalo blize sjeveru i tri lika ispod, vidno nazujani dandom, gledaju kad ce igraci prici da ih gadjaju. Jedan od njih trojice govori sacekaj menala da pukne ispred njega. Nakon sto su sve ispucali, otisli sa tribine kuci. Ona tampon zona kod tunela je i mala kakvi moroni dolaze
I vi svi tu stojite i to gledate??? I htjeli bi neki ka boljitak? Da dodje neko drugi i da ti napravi red umjesto tebe (ne mislim na tebe licno) jer si ti kao fin?

PA STO IM RUKE NE POLOMISTE JBT, PLACETE ZBOG LOSE POSJETE A ETO DODJU TROJICA NARKOMANCICA I TJERAJU LJUDE SA STADIONA A HILJADU LJUDI STOJE I GLEDAJU!

Treba sve rastjerati nek samo shrek dolazi na utakmice.
da sam 15 godina mladji, da nemam sta izgubit u zivotu, porodicu, posao pa bi mozda pomislio da dodjem jednom sa 10 havera i polomimo ih. Sta cu ja sad na trojicu morona, a vecina tribine se smije i govori gadjaj ih
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 23 mar 2026, 19:17

slika

Koja bratina je ovaj Carlos
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 23 mar 2026, 19:32

SHZ82 je napisao/la:
23 mar 2026, 18:31
Nek idu dole u Zenicu imaji kamp ili jos bolje u Banja Luku ili Siroki i tsmonsu tereni dobri **** im Vico milu majku
Bolje je pitanje zašto puštaju onog napaćenog novinara sa klixa na naše utakmice, jedino on je sinoć uspio da dešifruje parole sa sjevera a već danas je uspio napisati da reprezentavija trenira u Butmiru. Nedaj Bože da mu se omakne i napiše da je to trenig kamp FK Sarajevo.

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 23 mar 2026, 19:34

plisek je napisao/la:
23 mar 2026, 18:37
Brundoo je napisao/la:
23 mar 2026, 12:52
plisek je napisao/la:
23 mar 2026, 11:49

stojim jucer otpr na sredini, mozda nalo blize sjeveru i tri lika ispod, vidno nazujani dandom, gledaju kad ce igraci prici da ih gadjaju. Jedan od njih trojice govori sacekaj menala da pukne ispred njega. Nakon sto su sve ispucali, otisli sa tribine kuci. Ona tampon zona kod tunela je i mala kakvi moroni dolaze
I vi svi tu stojite i to gledate??? I htjeli bi neki ka boljitak? Da dodje neko drugi i da ti napravi red umjesto tebe (ne mislim na tebe licno) jer si ti kao fin?

PA STO IM RUKE NE POLOMISTE JBT, PLACETE ZBOG LOSE POSJETE A ETO DODJU TROJICA NARKOMANCICA I TJERAJU LJUDE SA STADIONA A HILJADU LJUDI STOJE I GLEDAJU!

Treba sve rastjerati nek samo shrek dolazi na utakmice.
da sam 15 godina mladji, da nemam sta izgubit u zivotu, porodicu, posao pa bi mozda pomislio da dodjem jednom sa 10 havera i polomimo ih. Sta cu ja sad na trojicu morona, a vecina tribine se smije i govori gadjaj ih
To je nas problem

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 mar 2026, 20:13

bordobijeli je napisao/la:
23 mar 2026, 15:38
Kyle88 je napisao/la:
23 mar 2026, 00:08
bordobijeli je napisao/la:
22 mar 2026, 23:25
Puno je 5 defanzivaca kad igras kući (Bralic, Gojkovic,Ristovski,BeganovicMujkic), nema kreacije ni doboljno igraca koji su nesto prema naprijed sposobni uraditi.
Pa igra i Inter kuci sa 5 nazad pa je fantazija u svojoj ligi.
Ne gledam inter ne znam ko igra al vjerovatno imaju wing bekove koji su sposobni nesto napraviti prema naprijed. Mujkic i Beganovic ne donose pa rekao bi nista.
Suludo je porediti doprinos Di Marca i Dumfriesa za njih i doprinos nasih bekova(Mujkica i Beganovica) odnosno odmaganje.
Uostalom to nisu igraci to su zivotinje,on moze igrati svaki sistem i prilagodit se na svaki tip igre,zato i vrijede toliko.Meni je najjace kad neko kaze da danasnji igraci ne vrijede koliko vrijede :mrgreen:

Mi nismo za ove formacije i nikad necemo imati neku dominaciju.Ako hocemo igru zna se sta nam treba a do tada ocekuje nas patnja ili neki bljesak na individualizam.
Sad je problem sto mi 2 godine gradimo tim za ovaj sistem i pitanje koliko ce trebati da se vratimo na nas standardni.Prvo se moramo rijesiti 10 stopera,dovesti 2 krila itd.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 mar 2026, 20:33

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 mar 2026, 10:33
I sto se tice derbija za 12 dana,najiskrenije se nadam da nece 5 ljudi ponovo odlucivati za citavu masu desetina hiljada navijaca FKS i poslati ekipu bez podrske tamo.
Moraju nam obezbjediti 5% i treba uzeti koliko god nam se ponudi karata.Ispod 500 ne moze biti.Znaci kad imas kakvu takvu podrsku i njima skratis ionako mal kapacitet.Ocito ide se u narednom periodu 5 za 5 tako da klub i grupa ne trebaju biti glupi i odmaci ekipi kao prosli put.Ko hoce nek dodje.
Onaj rece na megafon da se nece prihvatiti 500 ulaznica i nece ici na Gebavicu.
Realno malo mi je i drago, velika je ono peglancija. Izgubi se citav dan, izivljavaju se na nama na ulazima, udjes 2 dva sata prije, zguraju te u zdenku, 4 sata provedes tu. Jos da nas bude 500 bilo bi ti jos vece izivljavanje od specijalaca. Bez hiljade nasih nista

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 23 mar 2026, 21:52

SHZ82 je napisao/la:
Zato sto smo poltroni.

A vjerujem da je i kompenzacija za kazne koje klub dobija.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 mar 2026, 22:32

Ima li neko da čisti temu od navijače drugih klubova ?

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 23 mar 2026, 22:44

fks74 je napisao/la:
23 mar 2026, 22:32
Ima li neko da čisti temu od navijače drugih klubova ?
Sad ćeš Vanju prizvati nije ga dugo bilo
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 23 mar 2026, 23:10

Tatamata1946 je napisao/la:
23 mar 2026, 20:33
NajvecaRadosti je napisao/la:
23 mar 2026, 10:33
I sto se tice derbija za 12 dana,najiskrenije se nadam da nece 5 ljudi ponovo odlucivati za citavu masu desetina hiljada navijaca FKS i poslati ekipu bez podrske tamo.
Moraju nam obezbjediti 5% i treba uzeti koliko god nam se ponudi karata.Ispod 500 ne moze biti.Znaci kad imas kakvu takvu podrsku i njima skratis ionako mal kapacitet.Ocito ide se u narednom periodu 5 za 5 tako da klub i grupa ne trebaju biti glupi i odmaci ekipi kao prosli put.Ko hoce nek dodje.
Onaj rece na megafon da se nece prihvatiti 500 ulaznica i nece ici na Gebavicu.
Realno malo mi je i drago, velika je ono peglancija. Izgubi se citav dan, izivljavaju se na nama na ulazima, udjes 2 dva sata prije, zguraju te u zdenku, 4 sata provedes tu. Jos da nas bude 500 bilo bi ti jos vece izivljavanje od specijalaca. Bez hiljade nasih nista
Ma nije realno ici dole dok je stadion u stanju kakav je sad, a i ne treba vala.

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 23 mar 2026, 23:29

Sve dok je Ismir na čelu kluba,zbog njegovih aferima i ljudi koje je okupljao oko sebe ,mi nećemo na zelenu granu.

goGlobal
Kontakt:

Post Postao/la goGlobal » 24 mar 2026, 00:18

nokee je napisao/la:
23 mar 2026, 14:47
hazarder je napisao/la:
23 mar 2026, 13:18
U pravu si Noke, primi izvinjenje od seratora, dijasporaca i čimpanzi s Istoka i prenesi ga uvaženoj gospodi, Bečkim dječacima i nositeljima Europskih vrijednosti sa zapada. :salut:
Odgovoris normalno na par normalno postavljenih pitanja. Ako vec odgovaras, mojne mi tih izvijanja i skretanja sa teme koju si sam postavio.

Za mene Istok tj ti pojedinci (čimpanze prave) nikad nece biti ni FKS niti ih smatram navijačima naseg kluba. Štetočine jednake ovima u administraciji.
Izvinjenja nisam trazio, a vidim nasao si se uvrijeđen.
Dobro je da ne generalizuješ, poštujem izjavu ali ima i druga strana medalje. Tačno je da ima pun k. šabana na istoku, koji dolaze liječiti lične frustracije kad igra Sarajevo i svašta se može čuti i novo naučiti tokom utakmice, da ograjišeš u neznanju samo slušajući raznorazni repertuar psovki i prozivki, da te u momentu nekad i stid uhvati šta ona djeca koja obituju po istoku slušaju od malena, ali isto tako na istoku je i stara garda, ljudi koji su nam aktivnu navijačku grupu osnovali, iznijeli na svojim plečima devedesete ili makar dobar dio njih je još uvijek tu i nama su omogučili da ideja i zamisao aktivne navijačke grupe bude kontiinirano uz Sarajevo kući i na strani.
Ne postoji navijač i 'navijač' ili jesi ili nisi Sarajevo!
Jednostavno ne postoji klauzula neka koja nalaže ko je kakav i po kojim parametrima treba da ordinira na stadionu da bi bio navijač. Svi su tu iz ljubavi prema klubu, radi raje, radi čorotinje, radi navike, jednostavno niko nije došao na AFH iz prisile i to je za mene navijač, pa bilo nas 5, 50 ili 5550 tu smo uz klub po kiši, snijegu, največem ofunetu i sparini ali smo tu i tako trajemo, neki temperamentniji, neki povučeniji ai smo tu i to smo mi.
Ljubav se dokazuje lojalnošću, dolascima makar na domaće tekme, razumjevanjem suštine povezivanja i druženja u i oko FK Sarajeva i kada je takva osoba prisutna na AFH nebitno je li u pitanju sjever, istok ili zapad, za mene je navijač i simpatizer i vojnik FK Sarajeva bio on grlat ili ne, ipak svoje vrijeme je izdvojio i posvetio nečemu nama zajedničkom. Živ'jo!
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 mar 2026, 00:18

prijeratni mangup je napisao/la:
23 mar 2026, 23:29
Sve dok je Ismir na čelu kluba,zbog njegovih aferima i ljudi koje je okupljao oko sebe ,mi nećemo na zelenu granu.
I dok su nam ove "zene" iz SFK okosnica administracije i operative.
- FKS -

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 24 mar 2026, 01:23

SHZ82 je napisao/la:
Zato što je reprezentacija, pa i država iznad svakog kluba i svega ovoga. Ako nema države, nema ni Sarajeva, shvatite to. Bosna je Bosna.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 mar 2026, 08:08

Sarajevo pa 10 mjesta prazno pa ostali nek se redaju.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 24 mar 2026, 08:51

Pozz prijeratni mangupe! Sve dok takvi i tebi slični napadaju Mirvića, a napišu 79 postova, mi nećemo na zelenu granu. Imaš pare, ako nemaš saberi istomišljenike, kupite prava, postanite vlasnici i riješite problem sebi, a i onima koji kritikuju gazdu :mrgreen: :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 24 mar 2026, 08:55

Jet2Holiday je napisao/la:
23 mar 2026, 21:52
SHZ82 je napisao/la:
Zato sto smo poltroni.

A vjerujem da je i kompenzacija za kazne koje klub dobija.
Tako je kompenzacija za kazne, odavno je vec tako.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.