Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nek neko stavi link pressice kad bude, sevapa ce zaradit.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sergej je fudbalski Ramo Isak 
-
Marokanci58
- Kontakt:
Gluplji si ti od njega.napapijri1987 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 12:00Sta konjina izjavi sa izjavom o Benji. Cijeli fudbalski svijet pise o tome. Napravio je pritisak kako ekipi tako i igracu. A i samom sebi.
Kako je zeznuto kada jezik prica prije nego sto glava misli.
Pa on je ovo unaprijed smišljao kako da opravda poziv Tahiroviću ali zaostala komunjara ne zna da je 2026 godina i da informacija se proširi za 3 minute do druge strane. On je mislio nece niko to ispitivati, primjetiti, pročice laž tek tako.
Kakav je ovo klaun ljudi moji
BRATSTVO GRAČANiCA
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Debil svaki put pokazuje svoje lice, obicne svjetske varalice. Prodaje muda pod bubrege i misli da ce proci.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Kakv glupan jebbo mu vico matter
- imekorisnicko
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi crnjačit,Tahirović golom iz inata donosi pobjedu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne obaziri se na pozitivne komentare barba
Tačno bi čovjek pomislio da su u familiji sa trenerom Brondbija. Moraju odradit nargilu jbg. Husara im čita postove.imekorisnicko je napisao/la: ↑24 mar 2026, 14:17Kako vam ne dosadi crnjačit,Tahirović golom iz inata donosi pobjedu.
Naravno da će klub stati u zaštititu svog trenera i da igrač mora poštovati svog šefa i poslodavca, kao u svakoj firmi.Otud izjava kluba i izvinjenje igrača svom treneru.
Barba jeste pogriješio jer je nepotrebno izletio u javnost sa neargumentovanom informacijom, pretpostavljam da prejudicira kritiku prema pozivu Benji i pokuša probuditi neki inat kod istog ali ništa strašno kako to pojedinci ovdje tumače.
Idemo ludo, idemo jako
Ko plitak potok
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Ne kaze se iz inata nego iz kornera.imekorisnicko je napisao/la: ↑24 mar 2026, 14:17Kako vam ne dosadi crnjačit,Tahirović golom iz inata donosi pobjedu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne budite maliciozni, nađite nekog ko ce vas voljeti kao Barba Tahira.
Prejak selektor koji sa svojim bebama pravi rezultate iznad mogucnosti.
Prejak selektor koji sa svojim bebama pravi rezultate iznad mogucnosti.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Pa sta vas cudi, kao da mu je prva laz. Povrh svega je jos i bezobrazan prema nasim novinarima sto ne vjeruju u njegove lazi. Svadjao se s ljudima oko pozicija igraca i slicno. Jednostavno lik je shvatio da mu je ovo prvi i jedini ovakav posao i uradit ce sve da sto vise koristi priskrbi sebi i svojima. Tako da sutiti i trpiti.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Podržavam Sergeja i ekipu, ali ako je ovo istina, Benjo biše ne smije biti u repki.
Ako ostane, aBarbarez će kod mene imati veliki minus.
Ako ostane, aBarbarez će kod mene imati veliki minus.
Selektore, kaka je atmosfera u repstaciji?
Hoce li Tahirovic, koji je standardan u svom klubu, odigrati bar poluvrijeme?
Hoce li Tahirovic, koji je standardan u svom klubu, odigrati bar poluvrijeme?
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Mislim da je ovo dobar potez sto je uradio barbarez, stvorio je na neki nacin pritisak na trenera bronbija i sd. Sd je zvao barbareza, oni su morali stat uz trenera al mislim da ga je barba poljuljo. I na neki nacin otvorio oci administraci sd sta mu se desava u ekipi. Drugo, ovo ce sigurno bit velki fokus i u welsu, skinuce pritisak sa ostatka ekipe. On ako je i rekao laz on uvjek moze to okrenut da je htio motivisat igraca da je htio pritisak utakmice da uzme zasebe da se nisu dobro razumili itd itd itd.
Sto se mene tice da mi prodjemo a sergej i da je reko da je Taba guzijo sestru od trenera pa se ovaj naljutio nebitno je
Sto se mene tice da mi prodjemo a sergej i da je reko da je Taba guzijo sestru od trenera pa se ovaj naljutio nebitno je
Da je C. Bellamy nas selektor, forumaši bi ga već davno (o)tjerali:
Nekadašnja zvijezda Man. Uniteda, Ryan Giggs hvali rad sadašnjeg selektora Craiga Bellamya.
“Craig je spreman dati šansu igračima koje navijači možda i ne poznaju najbolje i to u velikim utakmicama. Ne plaši se suprotstaviti mišljenju navijača ili medija.”
“Ne možete promijeniti ono što jeste. Imao je uspjeha kao igrač, a sada ga ima i kao trener. Ponekad kaže neke stvari, ali to je samo zato što mu je stalo.
Radije biste imali takvog trenera nego nekoga koga nije briga ili kome navijači ne pružaju podršku.
On može biti vatren karakter. I ta osobina se može koristiti kao prednost, a mislim da je to Craig radio do sada. Poznajem ga dobro i znam da je ‘opsjednut’ fudbalom.“
———
Kao da Giggs govori o Barbarezu?!
Nadam se da će ova priča u vezi s Tahirovicem otići u zaborav do utakmice.
Jeste do sada najveći Sergejov ispad. Šteta samo zbog Tahirovica i mogucih posljedica kada se vrati u klub. Mada nije ni uživao neku sreću.
Mimo toga, ne mislim da ista ta izjava utice na ostatak ekipe, pripreme i fokus na utakmicu. Naprotiv!
Nekadašnja zvijezda Man. Uniteda, Ryan Giggs hvali rad sadašnjeg selektora Craiga Bellamya.
“Craig je spreman dati šansu igračima koje navijači možda i ne poznaju najbolje i to u velikim utakmicama. Ne plaši se suprotstaviti mišljenju navijača ili medija.”
“Ne možete promijeniti ono što jeste. Imao je uspjeha kao igrač, a sada ga ima i kao trener. Ponekad kaže neke stvari, ali to je samo zato što mu je stalo.
Radije biste imali takvog trenera nego nekoga koga nije briga ili kome navijači ne pružaju podršku.
On može biti vatren karakter. I ta osobina se može koristiti kao prednost, a mislim da je to Craig radio do sada. Poznajem ga dobro i znam da je ‘opsjednut’ fudbalom.“
———
Kao da Giggs govori o Barbarezu?!
Nadam se da će ova priča u vezi s Tahirovicem otići u zaborav do utakmice.
Jeste do sada najveći Sergejov ispad. Šteta samo zbog Tahirovica i mogucih posljedica kada se vrati u klub. Mada nije ni uživao neku sreću.
Mimo toga, ne mislim da ista ta izjava utice na ostatak ekipe, pripreme i fokus na utakmicu. Naprotiv!
Engleski novinari:
Mista Baabarez, do you regret making the accusations against Brondby's coach?
Barbarez:

Mista Baabarez, do you regret making the accusations against Brondby's coach?
Barbarez:

Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Jesi ozbiljan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Zadnja izmjena: bhfanatic14, dana/u 24 mar 2026, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Blizzard, Edincapitano, hurem, Scholl i 54 gosta.