Mista Baabarez, do you regret making the accusations against Brondby's coach?
Barbarez:

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Jesi ozbiljan
Jel to neko pitanje odozgo?
Slažem se, nije selektor lud pa da tako nešto izjavi, znajući posljedice. I zaista ne znam zašto tolika mržnja prema ovom momku, kad realno gledaš, momku je 23 godine, a do sada je imao karijeru o kakvoj bi većina igrača sanjala da dostigne.231983 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:02Ma nek prica ko sta hoce, ja sam i dalje ubijeđen da ovo s Benjom ima veze, mislim, meni je ocigledno. Zadnje 4 utakmice, u jeku priprema za ovu utakmicu, on ga u potpunosti ukine. Gledam ovaj njihov vezni red, manje-više svi su tu, samo on na hlađenju, a Brondby 6 utakmica gola nije dao. U tih 6 utakmica Benjo je odigrao 90 min ukupno (u samo 2 utakmice). Dakle, ta sterilnost nije vezana za njega. Daleko od toga da ga branim i velim da je nekakav superstar, nije. Dijelim mišljenje svih forumaša da nam je najslabija karika, ali ponavljam, ubijeđen sam da mu je zulum učinjen- sa jasnom namjerom. I naravno da to Cooper i Brondby neće priznati.
Isto tako, ni u ludilu Sergej to nije smio reći, makar ne javno. Pogotovo način na koji je to rekao, okrivivši Benjamina, ono, on mi je rekao to i to.
Totalno istinito. Al jedna od istina koja se “ne smije” javno iznijeti. Pogotovo ako je na jednoj strani BH a na drugoj anglossksonske zemlje.231983 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 21:02Ma nek prica ko sta hoce, ja sam i dalje ubijeđen da ovo s Benjom ima veze, mislim, meni je ocigledno. Zadnje 4 utakmice, u jeku priprema za ovu utakmicu, on ga u potpunosti ukine. Gledam ovaj njihov vezni red, manje-više svi su tu, samo on na hlađenju, a Brondby 6 utakmica gola nije dao. U tih 6 utakmica Benjo je odigrao 90 min ukupno (u samo 2 utakmice). Dakle, ta sterilnost nije vezana za njega. Daleko od toga da ga branim i velim da je nekakav superstar, nije. Dijelim mišljenje svih forumaša da nam je najslabija karika, ali ponavljam, ubijeđen sam da mu je zulum učinjen- sa jasnom namjerom. I naravno da to Cooper i Brondby neće priznati.
Isto tako, ni u ludilu Sergej to nije smio reći, makar ne javno. Pogotovo način na koji je to rekao, okrivivši Benjamina, ono, on mi je rekao to i to.
+1baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:17Ne čudi da nas smatraju glupima i da postoje vicevi o bosancima po planeti kad čitaš ovo iznad
I to je ovo stanovništvo koje je bar donekle informatički pismeno... zamisli ovih što nisu ni to.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:17Ne čudi da nas smatraju glupima i da postoje vicevi o bosancima po planeti kad čitaš ovo iznad
https://www.facebook.com/share/r/1E8cBW ... tid=wwXIfrSelektor Sergej Barbarez govorio je za medije uoči posljednjeg treninga Zmajeva pred utakmicu protiv Velsa
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će umjesto u Cardiffu posljednji trening odraditi u Sarajevu, pa će onda otputovati u Cardiff na utakmicu baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Velsa.
Selektor Sergej Barbarez smatra da to nije nikakav problem, te da je to svjesna odluka kako bi ovaj posljednji trening iskoristili da prođu kroz sve one ideje i principe koje žele.
- Ništa novo što se dešava. Ovo smo radili i pred utakmicu na Kipru. Jednostavno, taj najvažniji trening želimo da imamo samo za nas. Danas su prisutne te mnoge tehnologije, nije moguće ništa sakriti, pa čak ni ovdje. Pokušavamo nešto, da jednostavno na utakmici imamo svoju ideju samo za nas. Samo zbog toga, rekao je Sergej Barbarez uoči početka treninga.
On je sretan što je ekipa kompletna na okupu.
- Nažalost pripreme su kakve jesu. Danas smo prvi put svi zajedno. Bilo je nekih par malih problemčića, ali svi će biti spremni. Sa te strane smo zadovoljni, da nemamo puno povrijeđenih, nemamo kažnjenih. Od kako smo zajedno, po prvi put.
Još jednom je ponovio da je najbitnije biti hrabar i imati stav i voljni momenat.
- Rekao sam na press konferenciji da je najvažnija stvar ući hrabro, imati stav, voljni momenat koji ne treba da pada i ako to uspijemo i ovako dobrog protivnika možemo proći.
Ili kad nemaju isto misljenje, krenu izjave tipa sta ti znas, idi prati kosarku i slicno. Pa jbt forum je, valjda je cilj da se diskutuje iako nemaju svi isto misljenje231983 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:13Meni samo nije jasno zašto na ovom forumu ljudi vrijeđaju druge ljude samo zato što imaju drugačiji stav od njih. Ili čak psuju majku drugima zato što, eto, jedan misli da treba igrati, recimo, Džeko, a ovaj drugi misli da treba početi Haris. I onda, mater opsuje čovjeku samo zato što ne misli kao on.
Evo, za mene je recimo glupo reći da je neko glup jer drugačije misli od mene. Ali opet nikada neću reći nekome da je glup. Glupo mi.
Upravo to. Odmah neka agresija jbt.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:16Ili kad nemaju isto misljenje, krenu izjave tipa sta ti znas, idi prati kosarku i slicno. Pa jbt forum je, valjda je cilj da se diskutuje iako nemaju svi isto misljenje231983 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:13Meni samo nije jasno zašto na ovom forumu ljudi vrijeđaju druge ljude samo zato što imaju drugačiji stav od njih. Ili čak psuju majku drugima zato što, eto, jedan misli da treba igrati, recimo, Džeko, a ovaj drugi misli da treba početi Haris. I onda, mater opsuje čovjeku samo zato što ne misli kao on.
Evo, za mene je recimo glupo reći da je neko glup jer drugačije misli od mene. Ali opet nikada neću reći nekome da je glup. Glupo mi.![]()
Ti si živi i otjelotvoreni dokaz za tobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:17Ne čudi da nas smatraju glupima i da postoje vicevi o bosancima po planeti kad čitaš ovo iznad
Trenutno korisnika/ca: akobasmoram13, Amarinho, Confiance, Ferroviere1987, forgempp, HariTz, jasmin10, kolezeljovac, PSV, Rigoletto, Rule_hz, Sheyi, Tihi, Venom i 93 gosta.