Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Bujrum.
Neka sve prodje fer i sportski. Vjerujem da ce se poslije utakmice pricati o golovima, akcijama, sansama itd, a nikako o sudijama i mogucim lakrdijama na stetu jednog ili drugog kluba.
Nadam se da ce i fukare doci, ljepsi i nabrijani je ambijent kada su tu i gostujuci navijaci
- BatistutA19
- Kontakt:
Ukrali bolan trans kad nikog nigdje nije bilo ,to slicno kad su Robijasi ulazili na Grbavicu pa stikere lijepili Robijasa .Mada ja to i ne razumijem ali eto to je njihov neki fazon taj ultraski,sve dok nema fizickog sukoba nek se zabavljaju a to nema veze sa gasenjem grupe .fukara87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:51Ma jasta nego, cistacica cuvala trans negdje u wcu 100%BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:38Tebi ako je gasenje grupa kradja od cistacice trans ili ono sto rade Red Army i Ultrasi kradu po kucama onda je gasenje ,.Ja mislim da je to krivicno djelo upadanje u kuce ,stadione kad nema utakmica.
Gasenje je kad neko oduzme trans nekom u nekoj tuci i slicno mada ja licno ne volim to i nedo bog da neko nastrada zbog jbenog transa i da nam se nedo bog ponovi Vedran ,Mirza zbog gluposti raznih sto naprave navijaci., ma pricaj sta hoces ali pricat kako se trebamo ugasit ako ne dodjemo je smijesno od tebe, fukara sam sa Istoka o jos dok je bilo stajanje, 80% fukara je u bojkotu vec 8 godina i ovo sad sto ima su djeca koja odrzavaju koliko toliko grupu da zivi, ja vala jedino sto zelim je srecu i sretan povratak u Premijer ligu, nisam ovdje da se prepucavam
![]()
Ja sarkasticno pricam malo o gasenju Fukara ako ne dodjete u Zenicu naravno da se ne trebate gasite malo se zaebavam i podebavam nista strasno i reslekt za ova saopstenja samo vi ih ne podrzavate mada i oni mjenjaju misljenja.
A sad ozbiljno nije meni jasno grad poput Tuzle da ne moze imat 100 navijaca ili 50 bar u kopu uvjek svaku utakmicu i niste u bojkotu toliko i kad bojkot proglasite za 3 dana se predomislite. Nemoj samo rec smjena generacija,otisla raja i kod nas je i kod svakog je isto pa svakog ima pa koliko toliko ali vas nema nigdje bukvalno ne postojite osim saopstenja mada su poceli otvarat oci vama coravima ,nek je bar i to krenulo.Ima nesto vise od novca i obraga a to je ljjbav ponos i cast.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Tuzlaci spremite se za atmosferu koju niste dugo osjetili.
Nego imatel kartoniranih igrača,nadam se samo da ce onaj krmak husenbasic igrat.
Nego imatel kartoniranih igrača,nadam se samo da ce onaj krmak husenbasic igrat.
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Sta mu se pravdas bazi ko im J**+ mater ugasili se i ne komentarisi njih nisu bitni ba uopste jer koliko god ti dobru namjeru imao oni su smece od ljudi zato pusti se i Tuzle u slobode i te skupine .BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 20:48Ukrali bolan trans kad nikog nigdje nije bilo ,to slicno kad su Robijasi ulazili na Grbavicu pa stikere lijepili Robijasa .Mada ja to i ne razumijem ali eto to je njihov neki fazon taj ultraski,sve dok nema fizickog sukoba nek se zabavljaju a to nema veze sa gasenjem grupe .fukara87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:51Ma jasta nego, cistacica cuvala trans negdje u wcu 100%BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:38
Tebi ako je gasenje grupa kradja od cistacice trans ili ono sto rade Red Army i Ultrasi kradu po kucama onda je gasenje ,.Ja mislim da je to krivicno djelo upadanje u kuce ,stadione kad nema utakmica.
Gasenje je kad neko oduzme trans nekom u nekoj tuci i slicno mada ja licno ne volim to i nedo bog da neko nastrada zbog jbenog transa i da nam se nedo bog ponovi Vedran ,Mirza zbog gluposti raznih sto naprave navijaci., ma pricaj sta hoces ali pricat kako se trebamo ugasit ako ne dodjemo je smijesno od tebe, fukara sam sa Istoka o jos dok je bilo stajanje, 80% fukara je u bojkotu vec 8 godina i ovo sad sto ima su djeca koja odrzavaju koliko toliko grupu da zivi, ja vala jedino sto zelim je srecu i sretan povratak u Premijer ligu, nisam ovdje da se prepucavam
![]()
Ja sarkasticno pricam malo o gasenju Fukara ako ne dodjete u Zenicu naravno da se ne trebate gasite malo se zaebavam i podebavam nista strasno i reslekt za ova saopstenja samo vi ih ne podrzavate mada i oni mjenjaju misljenja.
A sad ozbiljno nije meni jasno grad poput Tuzle da ne moze imat 100 navijaca ili 50 bar u kopu uvjek svaku utakmicu i niste u bojkotu toliko i kad bojkot proglasite za 3 dana se predomislite. Nemoj samo rec smjena generacija,otisla raja i kod nas je i kod svakog je isto pa svakog ima pa koliko toliko ali vas nema nigdje bukvalno ne postojite osim saopstenja mada su poceli otvarat oci vama coravima ,nek je bar i to krenulo.Ima nesto vise od novca i obraga a to je ljjbav ponos i cast.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Nevjerovatno, koje frustracije zenicana, godinje igranja po nizim ligama su ostavile itekako traga na psihu, onaj glupan jos sebi umislio da pisem sa nekoliko profila....pojedini su toliko daleko otisli da tacno vidis im je Sloboda postala opsesija, jbt. koji bolesnici.....
Pa vi dugo vec raspravljate i prozivate nas, puna vam usta Tuzle i Fukara, pocnite se bavit sami sa sobom i to je to.
Ja vam zelim sretno u Premijer ligi a to ko je kakav ne trebamo previse o tome pricati
Ja vam zelim sretno u Premijer ligi a to ko je kakav ne trebamo previse o tome pricati
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa klaun Bati osim sto postavlja sumnjive linkove, ne moze a da svaki dan ne spomene Slobodu. Napisat ce taj neki post i o Celiku, ali Sloboda i stanje u i oko nje, to mu ne promice nikada. Nevjerovatno zatucana osoba. Doduse, vecina zenicana se ponasa identicno. Imaju likovi komplekse od veceg kluba, grada i navijaca. Ne treba im zamjeriti.Skver je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:50Nevjerovatno, koje frustracije zenicana, godinje igranja po nizim ligama su ostavile itekako traga na psihu, onaj glupan jos sebi umislio da pisem sa nekoliko profila....pojedini su toliko daleko otisli da tacno vidis im je Sloboda postala opsesija, jbt. koji bolesnici.....
Slobodanka više nije interesantna ni Tuzlacima, sutra da je zaskoči neki sisoje nema je ko odbranit.
Rece lik koji je upravo spomenuo tu istu Slobodanku. 
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ko li će ispasti to je zanimljivo. Igman ili Sloga ?
Da li će Azmiru proci ono sto nije proslo protiv Slobode..
Mislim da će ipak Igman platiti cijenu...
BRATSTVO GRAČANiCA
Ne bi me iskreno ni zacudilo da niko ne ispadne iz lige.Marokanci58 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 18:06Ko li će ispasti to je zanimljivo. Igman ili Sloga ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma nije to pravdanje mene licno zaboli za njih ,treba im pisat nek citaju a zaobic ne moguOdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 09:20Sta mu se pravdas bazi ko im **** mater ugasili se i ne komentarisi njih nisu bitni ba uopste jer koliko god ti dobru namjeru imao oni su smece od ljudi zato pusti se i Tuzle u slobode i te skupine .BatistutA19 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 20:48Ukrali bolan trans kad nikog nigdje nije bilo ,to slicno kad su Robijasi ulazili na Grbavicu pa stikere lijepili Robijasa .Mada ja to i ne razumijem ali eto to je njihov neki fazon taj ultraski,sve dok nema fizickog sukoba nek se zabavljaju a to nema veze sa gasenjem grupe .fukara87 je napisao/la: ↑23 mar 2026, 19:51
Ma jasta nego, cistacica cuvala trans negdje u wcu 100%, ma pricaj sta hoces ali pricat kako se trebamo ugasit ako ne dodjemo je smijesno od tebe, fukara sam sa Istoka o jos dok je bilo stajanje, 80% fukara je u bojkotu vec 8 godina i ovo sad sto ima su djeca koja odrzavaju koliko toliko grupu da zivi, ja vala jedino sto zelim je srecu i sretan povratak u Premijer ligu, nisam ovdje da se prepucavam
![]()
- BatistutA19
- Kontakt:
Ima Ledeni da odbrani klub ako krene nedo bog po zlu 

Damire kako mislis nece niko ispast ???Baraz se ne moze iigrat ,moze samo iz RS da niko ne udje i da ispadne 1 klub a iz 1 lige nase ce neko uci a Celik 90 % jer ko bi zelio uci Gosk i Sloboda ne mkgu a ovi sto mogu Tosk Travnik i Stupcanica nece.
Damire kako mislis nece niko ispast ???Baraz se ne moze iigrat ,moze samo iz RS da niko ne udje i da ispadne 1 klub a iz 1 lige nase ce neko uci a Celik 90 % jer ko bi zelio uci Gosk i Sloboda ne mkgu a ovi sto mogu Tosk Travnik i Stupcanica nece.
-
Marokanci58
- Kontakt:
BRATSTVO GRAČANiCA
Misli zbog toga sto ce se liga prosirit. Jedan klub eventualno dva ce ispasti. A vjerovatno ce ovi gore nastelit da posusje ispadne sa rudarom, cisto sumnjam da ce dozvolit da ispadnu 2 srpska kluba. U tom slucaju mi ako Bog da ulazimo a posusje dolazi u ovu ligu i to je 14 klubova. Sad da li ce se opet igrat razigravanje u 2 federalnoj ne znam ili ce prvaci uci direktno a iz ove lige ispast dva kluba. Ne mozes ti njih pohvatat sve. Al ovo sto damir kaze da je moguce da nece niko ispast, pije vode itekako. Jer tesko da ce 4 kluba iz 2 lige dobit licencu za ovu ligu.BatistutA19 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:59Ima Ledeni da odbrani klub ako krene nedo bog po zlu
Dize se prasina ⚫️🔴
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne vjerujem ja da ce oni dirat Wwin ligu 10 klubova mada je po meni za BiH 12 liga odlicna trokruzna a tako i entitetske..Ali eto sad ce 1 liga nasa ici na 16 i prvaci 4 druge lige ulaze ako imaju uslove ili npr drugi..Marsiano je napisao/la: ↑24 mar 2026, 20:24Misli zbog toga sto ce se liga prosirit. Jedan klub eventualno dva ce ispasti. A vjerovatno ce ovi gore nastelit da posusje ispadne sa rudarom, cisto sumnjam da ce dozvolit da ispadnu 2 srpska kluba. U tom slucaju mi ako Bog da ulazimo a posusje dolazi u ovu ligu i to je 14 klubova. Sad da li ce se opet igrat razigravanje u 2 federalnoj ne znam ili ce prvaci uci direktno a iz ove lige ispast dva kluba. Ne mozes ti njih pohvatat sve. Al ovo sto damir kaze da je moguce da nece niko ispast, pije vode itekako. Jer tesko da ce 4 kluba iz 2 lige dobit licencu za ovu ligu.BatistutA19 je napisao/la: ↑24 mar 2026, 19:59Ima Ledeni da odbrani klub ako krene nedo bog po zlu
Sto ne bi ispalo 2 kluba iz RS ,desavalo je se to ili 2 iz Federacije kao prosle sezone 3 ispala Sloboda,Gosk,Igman i realno i zasluzeno 3 kluba najgora bila ..Nece oni izbacit ako imaju kvalitet a po meni su bolji i od Sloge i Rudara..Ne vjerujem ja u te price ne smiju 2 iz RS ispast ili 2 iz Federacije jer se to desavalo.To je u nasim vise glavama.
E moj Bati. Cijelo vrijeme ljudi ti govore o ponovnom povečanju broja ekipa u 1. ligi FBiH. Mada koliko ja znam propozicije. Posljednja ekipa mora u svakom slučaju da ispadne. Ali hajde možda se i tu šta promjenilo.
I nemoj me matere ti ni citirati, niti mi odgovarati
I nemoj me matere ti ni citirati, niti mi odgovarati
Zadnja izmjena: schalke, dana/u 24 mar 2026, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne mozes ti s batijem nikako
Dize se prasina ⚫️🔴