odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

enobarca
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la enobarca » 19 mar 2026, 00:34

b00t je napisao/la:
17 mar 2026, 22:04
Ljudi jeli tko narucuje dresove iz kine sebi ? :)
I need help...
slika

:D
Narucujem ja od onog lika sto je spominjan na temi ovdje, neki dan opet narucio

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 23 mar 2026, 11:48

slika

Treća boca ove poezije od parfema. Najbolji arap ikada. Drugo mjesto CDN Urban Man. Trece lattafa bourbon. :yawn:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 mar 2026, 12:16

Wilshere10 je napisao/la:
23 mar 2026, 11:48
slika

Treća boca ove poezije od parfema. Najbolji arap ikada. Drugo mjesto CDN Urban Man. Trece lattafa bourbon. :yawn:
Dobar je nema šta.

Ko hoće parfem sa brutalnom projekcijom i trajanjem Azzure Oud je za njega, znači nema osobe koja me nije pitala koji je parfem i naglasila koliko se jako osjeti :rol:

Lattafa Buorbon mi je mid, ne znam. Je li neko probao nešto od ove Aromatix kolekcije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 mar 2026, 16:19

Surreal je napisao/la:
23 mar 2026, 12:16
Dobar je nema šta.

Ko hoće parfem sa brutalnom projekcijom i trajanjem Azzure Oud je za njega, znači nema osobe koja me nije pitala koji je parfem i naglasila koliko se jako osjeti :rol:

Lattafa Buorbon mi je mid, ne znam. Je li neko probao nešto od ove Aromatix kolekcije?
Ko voli JPG Le male elixir, Rasasi Hawas Elixir je top klon, derem drugu bocu evo, bas jaka i projekcija i trajnost. Imam i boca na prodaju ako je ko zainteresovan, a i dekant, boca 70KM full nova.

Imam Aromatix Magnetiq, kupio sam ga jer volim YSL Myslf kojeg imam isto. Nije bas direktan klon, 80% posto su slicni, isti DNA hajmo reci. Magnetiq je kao mix Allure Homme Sport sa Myselfom. Trajnost 5-6h, mada se popravlja kako sazrijeva. Dostupan i dekant ako neko hoce probati.

Aromatix Xandal - top zimski miris, vrhunska trajnost 8h lagano, jako prijatan i dobro ublendan, ima nekog kvaliteta tu. Mirisi na cokoladu i vaniliju.

Planiram uskoro uzeti Platine Blanc Aromatix da probam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 mar 2026, 22:26

harden je napisao/la:
23 mar 2026, 16:19
Surreal je napisao/la:
23 mar 2026, 12:16
Dobar je nema šta.

Ko voli JPG Le male elixir, Rasasi Hawas Elixir je top klon, derem drugu bocu evo, bas jaka i projekcija i trajnost. Imam i boca na prodaju ako je ko zainteresovan, a i dekant, boca 70KM full nova.

Imam Aromatix Magnetiq, kupio sam ga jer volim YSL Myslf kojeg imam isto. Nije bas direktan klon, 80% posto su slicni, isti DNA hajmo reci. Magnetiq je kao mix Allure Homme Sport sa Myselfom. Trajnost 5-6h, mada se popravlja kako sazrijeva. Dostupan i dekant ako neko hoce probati.

Aromatix Xandal - top zimski miris, vrhunska trajnost 8h lagano, jako prijatan i dobro ublendan, ima nekog kvaliteta tu. Mirisi na cokoladu i vaniliju.

Planiram uskoro uzeti Platine Blanc Aromatix da probam.
Koja je stranica u pitanju što iz Italije parfemi dolaze?
Znam da si slao, ali ne mogu naći :)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 24 mar 2026, 23:04

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 mar 2026, 22:26
Koja je stranica u pitanju što iz Italije parfemi dolaze?
Znam da si slao, ali ne mogu naći :)
https://www.orientaldream.it/
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 24 mar 2026, 23:47

ja sam jedan od onih kojima je mrsko birati pa cu brzinski naruciti ova dva koja hvalite most recent (Supremacy i Azzure Aoud)

ne budu li valjali, ganjat cu vas :mrgreen:
harden je napisao/la:
24 mar 2026, 23:04
za koliko stize u BiH na adresu
Don't believe the hype.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 mar 2026, 00:09

hardene kad uhvatis vremena baci u pp listu dekanata koje imas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 mar 2026, 00:11

akisarajevo92 je napisao/la:
24 mar 2026, 23:47
ja sam jedan od onih kojima je mrsko birati pa cu brzinski naruciti ova dva koja hvalite most recent (Supremacy i Azzure Aoud)

harden je napisao/la:
Ne bih rekao da u BiH uopce stize :mrgreen: kad sam spomenuo ovaj sajt pricalo smo o narucivanju na EU adresu

Azzure Oud mozda bolje ds preskocis, nije neki miris za siroke mase ni kupovinu naslijepo, a i ljeti se moze nositi samo navecer

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 mar 2026, 00:30

harden je napisao/la:
25 mar 2026, 00:11
24 mar 2026, 23:47

harden je napisao/la:
Ne bih rekao da u BiH uopce stize :mrgreen: kad sam spomenuo ovaj sajt pricalo smo o narucivanju na EU adresu

Azzure Oud mozda bolje ds preskocis, nije neki miris za siroke mase ni kupovinu naslijepo, a i ljeti se moze nositi samo navecer
e jbg, nisam u toku nikako :mrgreen:
Don't believe the hype.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 mar 2026, 00:35

25 mar 2026, 00:30
Za BiH prodavaci:

- Standardni sa pika, provjereni: ParfemiZaVas, ParfemiDrago, ParfemiDado.
- https://dubaiparfemibih.com/ - stvarno veliki izbor arapa, a Dado je dobar covjek i provjeren prodavac sa legit radnjom.
- Prodavaci sa fb grupe Parfemologija, tacnije https://www.facebook.com/profile.php?id=100063724993344 i Mersija Begovic.

Ima i kod mene nekih al eto da ne bude da se promovisem :mrgreen: nemojte lutati mimo ovih gore, vece su sanse da je fake nego orginal, a gdje je god cijena sumnjiva sve je jasno od starta...

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 mar 2026, 00:49

harden je napisao/la:
25 mar 2026, 00:35
25 mar 2026, 00:30
Za BiH prodavaci:

- Standardni sa pika, provjereni: ParfemiZaVas, ParfemiDrago, ParfemiDado.
- https://dubaiparfemibih.com/ - stvarno veliki izbor arapa, a Dado je dobar covjek i provjeren prodavac sa legit radnjom.
- Prodavaci sa fb grupe Parfemologija, tacnije https://www.facebook.com/profile.php?id=100063724993344 i Mersija Begovic.

Ima i kod mene nekih al eto da ne bude da se promovisem :mrgreen: nemojte lutati mimo ovih gore, vece su sanse da je fake nego orginal, a gdje je god cijena sumnjiva sve je jasno od starta...
Jos samo da odlucim koji uzeti

probao sam neki u DM-u nedavno, zaboravio sam kako se zove, kosta cirka 150KM, dobro mirise a trajao mi na ruci 24 sata :mrgreen:
Don't believe the hype.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 25 mar 2026, 00:56

25 mar 2026, 00:49
Jos samo da odlucim koji uzeti

probao sam neki u DM-u nedavno, zaboravio sam kako se zove, kosta cirka 150KM, dobro mirise a trajao mi na ruci 24 sata :mrgreen:
Probaj Afnan 9PM Rebel ako ima u tvom DMu

Ako si iz Sa, najbolje da u mist odes, zaboravio sam njih navesti gore

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.