FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav penal, sa druge strane Menalo je totalno podbacio, nije ni sjena onog igraca iz Rijeke
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- skullcrusher
- Kontakt:
Al zato uredno zna odgovoriti na kritike navijacima da se preispitaju zasto ga kritikuju hahah. Prelos je prelos.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Ma izgleda da je ovaj Menalo teška plačipichka i djetinjast.
Ma lik je loš drama, ne mogu da vjerujem da je ovaj ovakav smatran kao neki bitan faktor i pojačanje, jbte čovjek izgleda krampa teška.
Ovo što je on odigrao dosad je komotno mogao i junior neki. Da se znalo da će ovako igrati, ja ga ne bi doveo ni za milju i mjesečni kupon. Bljesnut će dva, tri puta, nestat, raskid i ode u Zrinjski ili lišticu, eventualno u Lokomotivu ili Slaven i tjt. od njega.
Ma lik je loš drama, ne mogu da vjerujem da je ovaj ovakav smatran kao neki bitan faktor i pojačanje, jbte čovjek izgleda krampa teška.
Ovo što je on odigrao dosad je komotno mogao i junior neki. Da se znalo da će ovako igrati, ja ga ne bi doveo ni za milju i mjesečni kupon. Bljesnut će dva, tri puta, nestat, raskid i ode u Zrinjski ili lišticu, eventualno u Lokomotivu ili Slaven i tjt. od njega.
- Shategabri
Ne znam jel mi uzimamo igrače na neviđeno ili ima neki skaut koji to malo prati, pa napravi neku analizu, pa se vidi šta i kako...ili ono, dostupan Menalo, igro za reprezentaciju, daj ga ovamo.Stroj1946 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 11:31Ma izgleda da je ovaj Menalo teška plačipichka i djetinjast.
Koševo Zapad
Treba se pozdravit sa travnjakom dino merlin na kosevu 31.7
Koliko znam do sada su bili uslovi da se teren mora zaštititi pa zbog toga nije organizovao koncert prije. Gore je što ako prođeš u drugo pretkolo i budeš igrao revanš kući nećeš moći na Koševu igrati.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Potpisujem. Taj primitivizam i baliluk nas ubi. Razumijem frustracije zbog lose igre ali klubu se daje podrska i kad ne ide jer tad je i najpotrebnija. Sta je poenta topovskih udara i psovanja. Da se isprepadaju pa ce bolje igrati. Al u ku..u. Umjesto ustanes aplaudiras, zapjevas i das im podrsku. Oni su ljudska bica i bit ce oh vjerovatno stid al ce zato dobiti samopouzdanje i zaigrati bolje. Onako kako to Englezi ili Svabe rade, a ne primitivni Balkancinokee je napisao/la: ↑23 mar 2026, 13:02Svasta bi ti napisao. Al hajd evo kulturno cu probati.
Po cemu je za sve nas istok Sarajevo?
Po brukanju kluba na svakoj domaćoj utakmici? Pa vise bruke su oni donijeli nego Poture i Numanovicke.
Po frustracijama koje svaku domaću utakmicu dodju da ispolje na toj tribini?
Po **** mrtve majke Cimirotu?
Po bacanju topovskih udara na nase igrače, bez ikakvog razloga (ako postoji razlog uopste za takvo nešto)?
Hajde evo prosvijeli me, svaku sam utakmicu na Zapadu, po cemu je za mene istok Sarajevo. Dodjem, uredno platim kartu, cips, sok na stadionu. Dres, majica, sal u fan shopu. Po cemu je za mene Istok Sarajevo?
Pola vas ovdje pisete iz dijaspore ili drugih gradova, jednom godisnje ste na stadionu al prvi ste kad treba serendati.
Ps cast normalnoj raji sa Istoka. Pricam za skupinu čimpanzi pustenih iz zeninih kucnih pritvora.
Mi vise nemamo ekipu za brzu tranziciju kao sa Zekicem. Renan povrijedjen a Kerrmeh klupiran. Ne razumijrm zasto jer je on nas najbrzi igrac. Kakav god da je imao je briljantnoh poteza. Nas je sad najveci problem bekovi i zadnji vezni bez Cimija. Nema mirnoce i sigurnog prenosa lopte. Anes je limitiran, Ignatkov nesiguran, a ovaj Telalovic ko da je drogiran. Valjda se pogubio u jacoj ligi i trebat ce njemu dosta vremena i sabura da proradi.
Utakmice drugog pretkola KL se igraju 23 i 30 jula. Ako prvu budemo domaćini, igrali bi na Koševu, iako me ne bi začudilo da nam kažu, kako se 10 dana prije koncerta, gore ne smiju igrati utakmice, koliko nam je sve nakaradno.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Jhebo ih dino merlin
-
KarloIvandic
- Kontakt:
samo dokaz da nema evrope za nas. I ako prodjes u drugo pretkolo igras u Zenici . Hvala Mirvicu mamlaze
Kakvo drugo pretkolo? Pa mi cemo zavrsiti peti
Moze se reci da je predsjednik ispunio obecanje, jeste da smo malo duze cekali ali isplatilo se.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovi pisu ovde da nije bio penal iz jednog jedinog razloga da bi pobjedu umanjili i da bi branili svoju tezu kako je bila losa igra i kako je velez zasluzio bod.
Bilo kako Guranje sa ledza i udaranje po nozi na 6 m od gola 1 na 1 je penal i ZUTI KARTON.
Takodje standardi u pl bh na kakve kontakte se svira faul ono je cist penal bez gledanja u VAR. Takodje i da ga nije svirnuo morao ga je pozvat var.
Takodje faul koji je svirao za VELEZ (Salcin) ns 16 m po sredini gola je bio 10x manje faul al nis vidio da su nsvijaci veleza govorili nijf faul a ovi isti sto govore da nije penal su govorili da je faul..
Pogledajte reakcije kad sudija DAJE DIREKTAN CRVENI U MOSTARU MAITU pogledajte ovde.
Pogledajte spahica 3x pravi faul za zuti i jednom za crveni (laktom udara u lice igraca SARAJEVA) i covjek jedva dobija jedan zuti. Pogledajte prekrsaj PIDRE u prvom poluvremenu kad beganovic ide sam na golmana on ga rusi sledja nema zutig karona.
Naravno ovde se pise to da bi se imao razlog napast koji igrac-i(MENALO) jer da je bilo 2-0 ili 3-0 nebi bas mogli to radit.
Menalo je dosao posle priprema covjek je 1,5 sa ekipom i dovoljno je dosad napravio. Gulijashvili je 4 godine u SARAJEVU koliko je dao golova na 19 utakmica (1 godine i 8 asistencija) na 19 utakmica. Igrao svaku utakmicu.
Menalo vec sad ima 1 go 2 asistencije nakon 7 utakmica i plus iznudjen penal koji sudija nije sviro. I u ti 7 utakmica nije igrao svaku 90 minuta.
Bilo kako Guranje sa ledza i udaranje po nozi na 6 m od gola 1 na 1 je penal i ZUTI KARTON.
Takodje standardi u pl bh na kakve kontakte se svira faul ono je cist penal bez gledanja u VAR. Takodje i da ga nije svirnuo morao ga je pozvat var.
Takodje faul koji je svirao za VELEZ (Salcin) ns 16 m po sredini gola je bio 10x manje faul al nis vidio da su nsvijaci veleza govorili nijf faul a ovi isti sto govore da nije penal su govorili da je faul..
Pogledajte reakcije kad sudija DAJE DIREKTAN CRVENI U MOSTARU MAITU pogledajte ovde.
Pogledajte spahica 3x pravi faul za zuti i jednom za crveni (laktom udara u lice igraca SARAJEVA) i covjek jedva dobija jedan zuti. Pogledajte prekrsaj PIDRE u prvom poluvremenu kad beganovic ide sam na golmana on ga rusi sledja nema zutig karona.
Naravno ovde se pise to da bi se imao razlog napast koji igrac-i(MENALO) jer da je bilo 2-0 ili 3-0 nebi bas mogli to radit.
Menalo je dosao posle priprema covjek je 1,5 sa ekipom i dovoljno je dosad napravio. Gulijashvili je 4 godine u SARAJEVU koliko je dao golova na 19 utakmica (1 godine i 8 asistencija) na 19 utakmica. Igrao svaku utakmicu.
Menalo vec sad ima 1 go 2 asistencije nakon 7 utakmica i plus iznudjen penal koji sudija nije sviro. I u ti 7 utakmica nije igrao svaku 90 minuta.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Penal čist ko suza, dira nogu od Menala i onda on sam sebi zapinje i pada. Smrad iz var kombija je gledao samo ovu drugu situaciju.
Velež je trenutno najzaštičenija ekipa u ligi igraju krkanski i to maksimalno koriste.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
gledaj mandica hinje kako je merlina ugostio
Sarajevo ljubavi moja.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

.png)