Bas tako, svi neki pametnjakovici koji stavljaju pare na protivnika pa se kurce ovdje. Debili najveci.231983 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:20Ja se sjećam kako sam se u brk smijao onim što su tipovali na Rumune i isto ovako bili uvjereni u njihovu pobjedu. Nisu se javljali poslije.PSV je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:08Stisnuo sam jaku svotu na Wales. Svakako da ocekujem lagan prolaz i dobar plus. Nema sanse da nasi ovo dobiju, luzerski mentalitet jbg. Mislio sam da ih Bajraktar rjesava, ali izgleda da pokeras nema namjeru ni da ga koristi mnogo.muhamedhulk je napisao/la: ↑25 mar 2026, 10:54po kladionici veliki favoriti wels. zanimljivo.
sto se nas tice ocekujem:
vasilj - dedic, katic, muharemovic, kolasinac - memic, sunjic, tahirovic, alajbegovic - dzeko - demirovic. 4411![]()
26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
iskreno jedino me strah tog Wilsona, ovo ostalo je sve u pet deka s nama tako da se moze igrati i ocekivati prolaz.
Austrija je mozda i jaca od Walesa pa su se mucili s nama, iako su nam falila 3-4 prvotimca.
Hajmo BiH
Austrija je mozda i jaca od Walesa pa su se mucili s nama, iako su nam falila 3-4 prvotimca.
Hajmo BiH
Ja ću odigrat X u 90. Ako padnem zbog Tahirove frljoke, halalim 100%.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:03Wales 1,85
X 3,40
BiH 4,50
Ko ima muda da ulozi lovu na Barbine takticke zamisli, dobru keshovinu ce uzeti.![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ako padnes zbog toga, ja ti pare saljem.Maverick je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:31Ja ću odigrat X u 90. Ako padnem zbog Tahirove frljoke, halalim 100%.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:03Wales 1,85
X 3,40
BiH 4,50
Ko ima muda da ulozi lovu na Barbine takticke zamisli, dobru keshovinu ce uzeti.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako barbarez dzeku stavi od prve minute, odmah mu dati otkaz jos na klupi. Tabakovic neka pocne, krupan je moze se hrvati, dzeko neka udje zadjih pola sata, 20 minuta, kad mozda i bude najpotrebniji
Najjači su mi ovi što kao ne bi počeli sa Edinom 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja se uvijek cudim.
Sa ovako slabim veznim redom, mora startati. Najkreativniji igrac u ekipi.
Steta za Tabakovica koji je u zadnje dvije tekme odlican, ali ovo je zadnje od Edina svakako sutra i u utorak (mozda i na SP jos.
Tebra kec kao vrata. Ne mozes profulati takvo nesto. 3-1 ce biti lagano. Ako bude kako sam zamislio, taj mec ce mi platiti dva ljetovanja ove godine.Maverick je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:31Ja ću odigrat X u 90. Ako padnem zbog Tahirove frljoke, halalim 100%.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 00:03Wales 1,85
X 3,40
BiH 4,50
Tabaković neka iznese Ligu Nacija i kvalifikacije za EURO na svojim leđima. Svakako u zadnje četiri utakmice nema gol.
U ovakvim utakmicama ti treba pravi lider. Edin je selektor, predsjednik saveza, najbolji igrač. Doslovno sve, ali eto ima ljudi koji i dalje ne mogu na dvije utakmice razdvojiti našu ligu i ne gledati Edina kroz prizmu kluba za koji je igrao prije dvadeset godina.
To su isti ovi likovi koji kukaju što na spisku nisu Šarić, Malić, Karić. Čudi me da se neko nije pobunio jer Košpo nije dobio poziv ili Prevljak, jer zabio je nešto golova ove sezone
U ovakvim utakmicama ti treba pravi lider. Edin je selektor, predsjednik saveza, najbolji igrač. Doslovno sve, ali eto ima ljudi koji i dalje ne mogu na dvije utakmice razdvojiti našu ligu i ne gledati Edina kroz prizmu kluba za koji je igrao prije dvadeset godina.
To su isti ovi likovi koji kukaju što na spisku nisu Šarić, Malić, Karić. Čudi me da se neko nije pobunio jer Košpo nije dobio poziv ili Prevljak, jer zabio je nešto golova ove sezone
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nas strah Wilsona…njih strah Kerima i Esmira. Sve je to u pet deka...
-
Sindikat12
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma jasta, Wilson, Esmir, sve je to u pet deka...MiranGlasnic je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:57
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Na sinoćnji komentar ti nisam odgovorio…nije mi se crtalo. Pa neću ni na ovaj.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:08Ma jasta, Wilson, Esmir, sve je to u pet deka...MiranGlasnic je napisao/la: ↑25 mar 2026, 13:57
Druze sjecas li SE baraza sa ukrajinom. Sjecas li SE kriminalnog nepozivanja stevanovica I karica koje nam je glave doslo nakon povrede dedica.DamirT je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:50Mora ispunit kvotu pljuvanja, iako zna da ovi igraci nikad ne bi bili starteri.imekorisnicko je napisao/la: ↑25 mar 2026, 08:13Divno,krasno. Nijedan od ova 3 igrača ne bi bio u prvih 11 ni kod Barbareza ni kod nekog drugog. Možda ih je trebao zvati,ali ako ispadnemo nedostatak bilo kojeg od ove trojice neće biti razlog. Pritom si nepismen.Diadora je napisao/la: ↑25 mar 2026, 04:55
Karic-stsndardan u sturmu I jedini ozbiljan prorodni lijevi bek Koji imamo da igra na iole pristojnom nivou...kockar zove mujakica na neprirodnu poziciju Koju nikad ama bas nikad neigra u klubu niti ima I jednu predispiziciju za beka I svaku tekmu je bio medzu najgorim na terenu
Hasic- standardan u poljskoj vec 2 godine, mlad a prirodno krilo I to jos ljevak. Sigurno bi mogao puno vise pomoci nego lukic Koji je 5ti centarfor na rosteru I nema sanse da ce dobiti sansu
Malic- od zadnjih 6 utakmica 3 je odigrao 90 minuta, 2 usao sa klupe. Prije GA je zvao SA puno manjom minutazom I to na neprirodnu poziciju. Kojom logikom GA sad izostavlja. Na osnovu cega radeljic dobija pozive? Lik svako Malo I u rijeci zavrsi na klupi, bukvalno je na vrhuncu karijere I bolje od ovog nemoze. Pa malic sa 20 godina je vec sad bolji nego sto ce ovaj amater ikad biti.
Saric- od zadnjih 10 utakmica 6 je bio starter, I 3 puta usao sa klupe, od toga Jednom na poluvremenu. Kojom logikom basic sa 2 takmicarske utakmice u poluamaterskoj ligi dobija prednost prije njega? Ili tahirovic Koji je u zadnjih mjesec Dana 13 minuta proveo na terenu.
Ovaj dvomec( Ako ga bude) nece pobjediti prvih 11 nego duzina klupe. Sa sejom I amarom ovako staklenim je nerealno ocekivati da oni mogu odraditi 2 cijele tekme plus eventualno produzetke. To nece moci ni tarik. Tarik ne daj boze da se povrijedi uskace ili mujakic ili radeljic I tu nam je kraj. Sejo ako se povrijedi, uskace mujakic na lb I imas prakticno beskorisnu lijevu stranu.
Nece moci ni gigovic ni hadziahmetovic 2 cijele utakmice odigrati.tu uskace ili tahirovic ili basic a nijedan nisu u takmicarskoj formi. Basic ima bar 7-10 kila viska. Pojest ce nas na sredini kao sto nas je pojela austrija.
Ako kojim slucajem prodzemo vels, na italiju idemo bez 3 4 standardna a to znaci Znaci mujakic, radeljic, basic,tahirovic I slicni na terenu sto nas spusta na Nivo poluamaterske ekipe.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Trebali su tebe zaposliti da imaju nekog da se brine o glupim stvarima.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:49
Gledajte kako su na papirnoj traci popisali prezimena i zalijepili na torbe![]()
![]()
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Samo ako bi i ti bio sa mnom da me zabavljaš sa ironičnim komentarimaMiranGlasnic je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:52Trebali su tebe zaposliti da imaju nekog da se brine o glupim stvarima.Coolpanda24 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 14:49
Gledajte kako su na papirnoj traci popisali prezimena i zalijepili na torbe![]()
![]()
![]()

Gledaj naslova i gledaj dvije intelektualne gromade
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da ga postedim tipkanja
Muftic
Dedić Sukilovic Muharemovic Kolasinac
Šosić Hadziahmetovic Busuladzic Alajbegovic
Demirović Bajic
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Cautinho, D97, Fouzi1, General505, harko35, invincible1921, Micron, Mostarac12345, perun, Sveti, tuzlanskinacin, unavita i 113 gostiju.