ma kad su novinari pogodili prvih 11..nikada:-)
ne bude li kerim igrao, necu gledati tekmu:-)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Jel to ono "ako ne bude igrao, navijam da izgubimo"
to je na klupskom nivou, ne igra salihamidzic, navijam da bayern gubi da ovaj udje u igru..i od tada sve isto preko dzeke, pjanica, demirovica, kerima, esmira...a kad odu iz jednog kluba kojeg radi njih pratim svaku tekmu, vise nikako ne gledam te klubove:-)
Aha, kao što su uvidjeli protiv Austrije da treba ući zadnjih 10 minuta da napravi razliku.
Pa on bi opravdao da Gigovica stavi na gol, Sea kao centralnog veznog, a Vasilja u vrh napada. Strasno kako lik za apsolutno, ali apsolutno svaku odluku nadje neki izgovor.
Ako je onako lijepo odigrao protiv Aston Ville, definitivno moze ove poluengleze raskovati.. Ja jedino kontam da je isplanirao dobro izmjene i promjenu igre kao sto je protiv Rumuna u Zenici, ali i tada smo bas ludu srecu imali s obzirom da smo igrali sa oba beka jako ofanzivno..hurem je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:22Svi mi vidimo Kerima u prvih 11, ali ako ne bude starter to znaci da je SS uvidio da ne može odgovoriti zadatku od prvog minuta na ovakvom nivou u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika i da je korisniji uci s klupe i pokušati napraviti razliku.
Da nema Kolasinca, on 100% ne bi bio opcija u startnih 11.
Ovako posto je Seo tu, onda za Kerimom kao starterom rastu šanse i ja ga očekujem tu.
Iako ne isključujem da starta opet Esmir na drugoj strani a Memic lijevo. To ako se desi onda postoji jasno logičko objašnjenje, ali o tome ako do toga dodje.
Ja cisto sumnjam da bi one izmjene izvrsio odmah na startu drugog poluvremena da nismo gubili. Mogu se zaklet da bi cekao opet 75 minut za prvu izmjenu.eleGancy je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:08Ako je onako lijepo odigrao protiv Aston Ville, definitivno moze ove poluengleze raskovati.. Ja jedino kontam da je isplanirao dobro izmjene i promjenu igre kao sto je protiv Rumuna u Zenici, ali i tada smo bas ludu srecu imali s obzirom da smo igrali sa oba beka jako ofanzivno..hurem je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:22Svi mi vidimo Kerima u prvih 11, ali ako ne bude starter to znaci da je SS uvidio da ne može odgovoriti zadatku od prvog minuta na ovakvom nivou u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika i da je korisniji uci s klupe i pokušati napraviti razliku.
Ovako posto je Seo tu, onda za Kerimom kao starterom rastu šanse i ja ga očekujem tu.
Iako ne isključujem da starta opet Esmir na drugoj strani a Memic lijevo. To ako se desi onda postoji jasno logičko objašnjenje, ali o tome ako do toga dodje.
Vidljivo je da se trudi navuci ih na tanak led, pa me i neka drasticna promjena formacije npr iz 4-1-2-1-2 u 3-4-3 ne bi cudilo. Od ove situacije sa Benjom, do stavljanja Lukica u prvi plan(sto opet mislim da je malo da mu digne cijenu), odmaranja Dedica pa Katica. Realno najnebitnija oruzja stavlja u prvi plan, nikako nije spomenuo Kerima, Tarika, Memica koji su nam jako bitni za igru.
Mislim i da izvede takav sastav, on je tu da ih namuci prvi 20-30 minuta, i onda ce se povuci u blok da Velsani preuzmu igru. Drugo poluvrijeme sigurno idu 2 izmjene i promjena formacije, jer ako ovaj ispuca izmjene u 45 koje su fokusirane na jednu formaciju, bit ce mu bezvrijedne ako promjenimo mi formaciju.
Profesionalni pokeras sigurno razmislja lukavo i uspjet ce(cim uspjeva i korupciju ocuvati uz rezultate)...
Samo zamislite koliko bi se digla cijena ovim mladjim potencijalima koji trebaju transfer napraviti ove sezone nakon ucesca na svjetskom prvenstvu (+ deifinitivan prolazak grupe). U top klubove bi otisli Memic, Tarik, Dedic, Kerim, Demirovic, Bajraktarevic, Barisic, Gigovic pa i Tabakovic i Tahirovic vjerujem. A sigurno bi koji milioncic legao i Barbi i ekipi.
Njemu je svaka utakmica iskustvo, nama je ta izmjena na poluvremenu bas znacila jer se ne broji kao prekid utakmice a usao ti frisak igrac koji ozivi ekipu. Proslu utakmicu to nije iskoristio i opekao se.DamirT je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:09Ja cisto sumnjam da bi one izmjene izvrsio odmah na startu drugog poluvremena da nismo gubili. Mogu se zaklet da bi cekao opet 75 minut za prvu izmjenu.eleGancy je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:08Ako je onako lijepo odigrao protiv Aston Ville, definitivno moze ove poluengleze raskovati.. Ja jedino kontam da je isplanirao dobro izmjene i promjenu igre kao sto je protiv Rumuna u Zenici, ali i tada smo bas ludu srecu imali s obzirom da smo igrali sa oba beka jako ofanzivno..hurem je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:22Svi mi vidimo Kerima u prvih 11, ali ako ne bude starter to znaci da je SS uvidio da ne može odgovoriti zadatku od prvog minuta na ovakvom nivou u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika i da je korisniji uci s klupe i pokušati napraviti razliku.
Vidljivo je da se trudi navuci ih na tanak led, pa me i neka drasticna promjena formacije npr iz 4-1-2-1-2 u 3-4-3 ne bi cudilo. Od ove situacije sa Benjom, do stavljanja Lukica u prvi plan(sto opet mislim da je malo da mu digne cijenu), odmaranja Dedica pa Katica. Realno najnebitnija oruzja stavlja u prvi plan, nikako nije spomenuo Kerima, Tarika, Memica koji su nam jako bitni za igru.
Mislim i da izvede takav sastav, on je tu da ih namuci prvi 20-30 minuta, i onda ce se povuci u blok da Velsani preuzmu igru. Drugo poluvrijeme sigurno idu 2 izmjene i promjena formacije, jer ako ovaj ispuca izmjene u 45 koje su fokusirane na jednu formaciju, bit ce mu bezvrijedne ako promjenimo mi formaciju.
Profesionalni pokeras sigurno razmislja lukavo i uspjet ce(cim uspjeva i korupciju ocuvati uz rezultate)...
Samo zamislite koliko bi se digla cijena ovim mladjim potencijalima koji trebaju transfer napraviti ove sezone nakon ucesca na svjetskom prvenstvu (+ deifinitivan prolazak grupe). U top klubove bi otisli Memic, Tarik, Dedic, Kerim, Demirovic, Bajraktarevic, Barisic, Gigovic pa i Tabakovic i Tahirovic vjerujem. A sigurno bi koji milioncic legao i Barbi i ekipi.
Ima nade! Samo nedaj da skontaj da si inteligentan.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:02Da mi je naći životnog saputnika koji će me braniti i opravdavati ko hurem barbareza
Izmišljanje pozicija ostaje i u kvalama za EP 2028.Maroon1946 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:11Otisli na SP, neotisli Barba ostaje tako da samo sabura![]()
On je protiv Aston Vile bio na kisiku drhtavig noga vec oko 50-te minute, a vec i prije toga je bio upitan nije mogao dao dodje do lopte.eleGancy je napisao/la: ↑26 mar 2026, 12:08Ako je onako lijepo odigrao protiv Aston Ville, definitivno moze ove poluengleze raskovati.. Ja jedino kontam da je isplanirao dobro izmjene i promjenu igre kao sto je protiv Rumuna u Zenici, ali i tada smo bas ludu srecu imali s obzirom da smo igrali sa oba beka jako ofanzivno..hurem je napisao/la: ↑26 mar 2026, 11:22Svi mi vidimo Kerima u prvih 11, ali ako ne bude starter to znaci da je SS uvidio da ne može odgovoriti zadatku od prvog minuta na ovakvom nivou u jednoj ovakvoj utakmici protiv ovakvog protivnika i da je korisniji uci s klupe i pokušati napraviti razliku.
Ma izmisljao je svaki selektor dosad. Ali eto, receno je cilj to famozno EP 28, pa cemo vidjeti. Ne postoji ni promil sanse da on ode nakon baraza, pa i da bude neuspjeh. Jedino ako on sam ne da ostavku, a nece. Ako ne odemo na to EP, noga mu treba biti, taman da je Guardiola.aezakmi je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:16Izmišljanje pozicija ostaje i u kvalama za EP 2028.Maroon1946 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 13:11Otisli na SP, neotisli Barba ostaje tako da samo sabura![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, klasik, RacioEmocionalan, Rio12345, rossonero85, Sensei, soccerfan, Wilshere10 i 44 gosta.