Ništa 4 točka , samo 2passatb6 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:59I Paja, najbolji komentatori za F1.VensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:58Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
![]()
Sport i TV
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Rekao bi ti da stariš , ali nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:04osim sto pojma nemaju o svom zanatu, ne mogu nikako one glasove uz najvece utakmice, kao da me vrati 20 godina unazad, da imaju bolji kadar ne bi mi bio problempassatb6 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:56Sta fali bosanskim komentatorima? Slabo pratim Arenu pa ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
hrvatske Arene mozda imaju i gore komentatore od nasih, susta suprotnost od hrvatskog SK gdje su vecinom ok, dobri
Srdjana dugo nisam cuo, rijetko prebacujem na onaj Adrenalin, a i motosport skroz slabo ili nikako ne pratim, nesto sto je bilo nezamislivo otkad znam za sebe, nekad sam vikende ravnao po tim utrkama sad nemam zelju ni da ih upalimVensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:58Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
![]()
Što ti kažeš , ravna se vikend po njima .
Ma sad je top , Aprillia jaka kao zemlja biće strašno uzbudljiva sezona ako se ovako nastavi .
Ma nisu hrvati tako loši , čak su i dobri ali Srđan je druga dimenzija , baš te uživi kao da si na stazi
Yebo te i meni puls skoči , kad je MM93 za titulu vozio ...
ne mogu se slušati, jer nekako pričaju svoje pa svoje uopšte ne prenose utakmicu i dešavanja na terenu..passatb6 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:56Sta fali bosanskim komentatorima? Slabo pratim Arenu pa ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
čast izuzecima naravno
dok košarkaškog komentatora kao da nemamo jer ne može se fudbal i košarka prenositi istim intenzitetom.. ljudi trče kontu, a komentator priča gdje je igrao prije i slične nevezane stvari
BALL DON'T LIE
- akisarajevo92
- Kontakt:
bukvalno sam sve pratio, od one trke Moto 3 u 11h pa nadalje a sad vec dugo nisam ni glavnu utrku upalio, to mi je pocelo od prosle sezone i u F1 i u MotoGPVensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:08Rekao bi ti da stariš , ali nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:04osim sto pojma nemaju o svom zanatu, ne mogu nikako one glasove uz najvece utakmice, kao da me vrati 20 godina unazad, da imaju bolji kadar ne bi mi bio problem
hrvatske Arene mozda imaju i gore komentatore od nasih, susta suprotnost od hrvatskog SK gdje su vecinom ok, dobri
Srdjana dugo nisam cuo, rijetko prebacujem na onaj Adrenalin, a i motosport skroz slabo ili nikako ne pratim, nesto sto je bilo nezamislivo otkad znam za sebe, nekad sam vikende ravnao po tim utrkama sad nemam zelju ni da ih upalim
Ma sad je top , Aprillia jaka kao zemlja biće strašno uzbudljiva sezona ako se ovako nastavi .
Ma nisu hrvati tako loši , čak su i dobri ali Srđan je druga dimenzija , baš te uživi kao da si na stazi
moguce i da starim, vjerovatno je mladjim generacijama daleko zanimljivije, mnogi sportovi su mi se smucili i ne djeluju kao prije, plus i na mene uticu shorts videos sindrom, sad mi daleko teze nesto drzi paznju u odnosu na ranije
ali eto uz tu opciju unazad vjerovatno cu sada vracati utrke, svakako upalim tv sa strane i nesto radim, a Srdjana je uvijek gust bilo slusati, i na treninzima
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ma ne starip , meni će sad 40 pa mi Partizan sada i Bosna živce vade da ne mogu kući gledati , nikako ženi nije jasno što se toliko nerviramakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:11bukvalno sam sve pratio, od one trke Moto 3 u 11h pa nadalje a sad vec dugo nisam ni glavnu utrku upalio, to mi je pocelo od prosle sezone i u F1 i u MotoGPVensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:08Rekao bi ti da stariš , ali nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:04
osim sto pojma nemaju o svom zanatu, ne mogu nikako one glasove uz najvece utakmice, kao da me vrati 20 godina unazad, da imaju bolji kadar ne bi mi bio problem
Srdjana dugo nisam cuo, rijetko prebacujem na onaj Adrenalin, a i motosport skroz slabo ili nikako ne pratim, nesto sto je bilo nezamislivo otkad znam za sebe, nekad sam vikende ravnao po tim utrkama sad nemam zelju ni da ih upalim
moguce i da starim, vjerovatno je mladjim generacijama daleko zanimljivije, mnogi sportovi su mi se smucili i ne djeluju kao prije, plus i na mene uticu shorts videos sindrom, sad mi daleko teze nesto drzi paznju u odnosu na ranije
ali eto uz tu opciju unazad vjerovatno cu sada vracati utrke, svakako upalim tv sa strane i nesto radim, a Srdjana je uvijek gust bilo slusati, i na treninzima
Moto GP je okupljanje , nas 5-6 redovno gledamo i baš se prati i komentariše , niko ne dira telefone .
Vjerovatno si kao i ja puno sportova pratio , pa te ispuhalo .
Ja sam ove zime totalno dekocentrisan bio , kontam šta mi je i naravno you tube shorts , lagano se skinem i tek onda vidim koliko utiču na pažnju , nevjerovatno majke mi . Vjeruj što prije se skineš , bolje će ti biti .
Ide ponovo Liga prvaka na telemach 
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Ole idu arene zivotom

Da hocemo docekati LP ponovo na OBNu uz komentar kolege Vugdalica i kolege Hadzica. To bi bila vijest.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sasa sumnjam da bi komentarisao, mislim da je on penzioner. Covjek ima brat bratu 70 i kusur godina.
Upravo otkazao arenacloud, hvala im, posluzili su ali realno previse novca za premalo stvari, posebno vracanje utakmica je katastrofalno uradjeno, kao da je ono neki brucos sastavljao.
Dakle zvanično, 5 premium kanala na kojem idu glavni i najjači događaji se plaća 5 KM, ove ostale će imati svi.
Sa zadovoljstvom potvrđujemo da ćete od četvrtka, 02.04.2026. godine, sav sadržaj koji se ranije emitovao na Sport Klub kanalima moći pratiti na Arena Sport kanalima. U sklopu naše ponude, korisnicima će biti dostupno 12 osnovnih Arena Sport kanala (Arena Sport 1–7 HD, Arena Fight HD, Arena Tenis HD, Arena Esports HD, Arena 1x2 HD i Arena Adrenalin HD), na kojima će se emitovati veći dio sportskog sadržaja, uključujući utakmice iz Bundeslige, Premier lige, Formulu 1, La Lige i Ligue 1, teniske turnire, borilačke sportove te razne domaće i regionalne sportske događaje. Arena Sport Premium kanali (Arena Premium 1–5 HD), koji donose najatraktivnije sportske sadržaje: najvažnije utakmice Lige prvaka, ekskluzivne prijenose Formule 1, derbije i ključne mečeve iz najjačih liga – biće dostupni uz mjesečnu naknadu od 5 KM, ukoliko niste korisnik EON Premium, Eon Premium Duo, ili naše satelitske usluge EON Full Sat TV ili EON Premium Sat TV paketa. Pretplatu na Arena Sport Premium paket možete aktivirati putem Telemach aplikacije, već od 2. aprila. Uvijek smo na raspolaganju.
Da li ja nisam uzeo F1 TV, ne bi ni uveli Arene 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Telemach je sad najjači operater u drzavi, jak internet + sada arene ma nema bolje.

Pise da se placa 5 KM dodatno ako nisi pretplatnik ovih nekih paketa, a ne da ce svi placati 5 KM dodatno.Finn je napisao/la: ↑26 mar 2026, 18:28Dakle zvanično, 5 premium kanala na kojem idu glavni i najjači događaji se plaća 5 KM, ove ostale će imati svi.
Sa zadovoljstvom potvrđujemo da ćete od četvrtka, 02.04.2026. godine, sav sadržaj koji se ranije emitovao na Sport Klub kanalima moći pratiti na Arena Sport kanalima. U sklopu naše ponude, korisnicima će biti dostupno 12 osnovnih Arena Sport kanala (Arena Sport 1–7 HD, Arena Fight HD, Arena Tenis HD, Arena Esports HD, Arena 1x2 HD i Arena Adrenalin HD), na kojima će se emitovati veći dio sportskog sadržaja, uključujući utakmice iz Bundeslige, Premier lige, Formulu 1, La Lige i Ligue 1, teniske turnire, borilačke sportove te razne domaće i regionalne sportske događaje. Arena Sport Premium kanali (Arena Premium 1–5 HD), koji donose najatraktivnije sportske sadržaje: najvažnije utakmice Lige prvaka, ekskluzivne prijenose Formule 1, derbije i ključne mečeve iz najjačih liga – biće dostupni uz mjesečnu naknadu od 5 KM, ukoliko niste korisnik EON Premium, Eon Premium Duo, ili naše satelitske usluge EON Full Sat TV ili EON Premium Sat TV paketa. Pretplatu na Arena Sport Premium paket možete aktivirati putem Telemach aplikacije, već od 2. aprila. Uvijek smo na raspolaganju.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa ovo su im najjaci paketi i u njih ce Arene Premium ubaciti automatski, za ove uslovno receno slabije odnosno jeftinije pakete 5KM je super cijena i evo npr ja sam na EON full paketu, to je ovaj ispod premiuma, na racun od 75 da dignem na 80 to mi je no brainer.. premium paket kosta oko 90KM i normalno je da ti ljudi dobiju za te pare sve moguce kanaleTonySosa je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:47Pise da se placa 5 KM dodatno ako nisi pretplatnik ovih nekih paketa, a ne da ce svi placati 5 KM dodatno.Finn je napisao/la: ↑26 mar 2026, 18:28Dakle zvanično, 5 premium kanala na kojem idu glavni i najjači događaji se plaća 5 KM, ove ostale će imati svi.
a što li su arene od 2. a ne od 1. aprila?
Da ne bude prvoaprilska sala.
Vjerovatno jer je 2. April ponedjeljak.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa znam da su najjaci, ja imam ovaj Premium. Nego su govorili da ce svi morati placati dodatno 5 KM.QUARTERBACK je napisao/la: ↑27 mar 2026, 17:49Pa ovo su im najjaci paketi i u njih ce Arene Premium ubaciti automatski, za ove uslovno receno slabije odnosno jeftinije pakete 5KM je super cijena i evo npr ja sam na EON full paketu, to je ovaj ispod premiuma, na racun od 75 da dignem na 80 to mi je no brainer.. premium paket kosta oko 90KM i normalno je da ti ljudi dobiju za te pare sve moguce kanale![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.