Rekao bi ti da stariš , ali nijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 20:04osim sto pojma nemaju o svom zanatu, ne mogu nikako one glasove uz najvece utakmice, kao da me vrati 20 godina unazad, da imaju bolji kadar ne bi mi bio problempassatb6 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:56Sta fali bosanskim komentatorima? Slabo pratim Arenu pa ne znam.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
hrvatske Arene mozda imaju i gore komentatore od nasih, susta suprotnost od hrvatskog SK gdje su vecinom ok, dobri
Srdjana dugo nisam cuo, rijetko prebacujem na onaj Adrenalin, a i motosport skroz slabo ili nikako ne pratim, nesto sto je bilo nezamislivo otkad znam za sebe, nekad sam vikende ravnao po tim utrkama sad nemam zelju ni da ih upalimVensanKasel je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:58Konačno Srđan , ubiše me hrvatiakisarajevo92 je napisao/la: ↑25 mar 2026, 19:40ako je akvizicija gotova sto ne ubace i MyTV
meni je drago samo sto cu opet imati opciju unazad na Arenama, ali ne pada mi na pamet gledati najvece utakmice sa onim komentatorima sa bosanskih Arena, i dalje cu koristiti svoje opcije![]()
![]()
Što ti kažeš , ravna se vikend po njima .
Ma sad je top , Aprillia jaka kao zemlja biće strašno uzbudljiva sezona ako se ovako nastavi .
Ma nisu hrvati tako loši , čak su i dobri ali Srđan je druga dimenzija , baš te uživi kao da si na stazi
Yebo te i meni puls skoči , kad je MM93 za titulu vozio ...