26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Previse seremo za aktivan rezultat.
Zadnja izmjena: Mocvara1991, dana/u 26 mar 2026, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
- VensanKasel
- Kontakt:
Što nismo primili gol .GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:43Sta je po tebi dobro u prvom poluvremenu?VensanKasel je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:40Majke mi gledao poluvrijeme normala , uđem da malo vidim šta raja piše ma mrš , sve sami stručnjaci koji samo znaju pljuvati . Mada , na svakoj sportskoj temi je većina pljuvanje , šta ćeš narod poslije korone samo negativom se hrani ...
Znamo da nam nikad nisu odgovarale takve ekipe , kad smo i najjači bili . Sredinu treba pojačati , slobodnije u napad i to je to . Kako vrijeme bude odmicalo , njima će biti veći pritisak . Tahirovića skloniti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Naš najbolji igrač sjedi na klupi i vječito je šikaniran klupom od strane kockara.
Mislim da svaka budala više zna ko nam je najbolji igrač, jedino taj kreten ne vidi
Mislim da svaka budala više zna ko nam je najbolji igrač, jedino taj kreten ne vidi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Nije da nemamo kvalitetnih igraca mi ih nemamo nikako . Pa ovaj Tahirovic mene samo zanima ko mu je menadjer frajer na nivou Samira Radovca mozda cak i losiji .bordobijeli je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:44Previše očekujete a nemamo kvalitetni igraca u veznom redu.
Ovo za sad sasvim korektno u skladu s mogućnostima.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Kladioničari nam fino prije utakmice dali kvotu 5.00. Samo što smo mi uvijek nerealnih očekivanja. Na Italiju bi kvota protiv nas bila 1.1
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
To se i meni cini. Ljudi ocekuju igru kao da nam je u vezi Yaya Toure i Marco Verratti. Evo ako iskljucimo stativu sta su oni napravili u napadu. Dodaju se do iznemoglosti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:42Na stranu sad koje igrace Barbarez gura i kakav je kao trener sta je tacno problem? Vels je ekipa koja zavisi od tempa i tranzicije. Zbog toga ih klepamo i umrtvljujemo igru. Logicna odluka Barbareza. Ne znam jeste mozda ocekivali pasove od noge do noge sa Katicem, Tahirovicem, Sunjicem itd. Ko da nesto iskreira? Ne kontam sta ste zakukali. Ljudi tu negdje sa nama, igramo. Mozda i dobijemo.
Znam ja da nismo igrali neku ljepotu od fudbala ali protiv Austrije smo u obje utakmice izgledali bolje nego danas, isto i protiv Rumunije. Okej, jesmo se u Beču branili 90 minuta ali tamo je čuvanje rezultata bio cilj i izgledalo je puno čvršće nego ovo.dubioza144 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:41Cuj najgore poluvrijeme, pa mi evo bas ovako igramo sve utakmice samo na kraju se svrsi na rezultat ako se dobije, cijela ekipa naspanovana na lijevu stranu bilo kakav napad ako se krene ide na lijevu stranu a na desnoj ti 3x bolji tehnicki igraci koji ce mozda imat neki vic da pribas makar uputit sut prema golu. U veznom nema niko da uzme loptu i da dijeli pasove, kod nas napade organizuje Kolasinac tako sto nabija loptu il na dzeku il linijom
- VibeTribeX
- Kontakt:
Tuljubme gube 2:1 na poluvremenu
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Misljenja sam da je bolje ovdje da izgubimo nego da se sramotimo protiv Italije,ali stvarno mislim nakon ovog vvrs idi Barba molim te, nema ovde niceg Hadziahmetovic sjedi na klupi Tahirovic igra 8 puta ispada sredine nema,Memic se bori nest ali dzaba sve kd nema kvalitetnog centarsuta pisi propalo,izidji svaki put ispusimo pricu imamo mi game plan,vidis 30 minut Dzeko siri ruke kao u fazonu ovdje se ne zna ni ko pije ni placa...
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Disciplina i sto smo sacuvali go sto je bio i cilj pod ovakvim okolnostima.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:43Sta je po tebi dobro u prvom poluvremenu?VensanKasel je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:40Majke mi gledao poluvrijeme normala , uđem da malo vidim šta raja piše ma mrš , sve sami stručnjaci koji samo znaju pljuvati . Mada , na svakoj sportskoj temi je većina pljuvanje , šta ćeš narod poslije korone samo negativom se hrani ...
Isto kao protiv Rumuna i Austrijanaca.
E sad vec mozemo gledati ka kontrolisanoj ofanzivi.
Moja prva izmjena bi bila Seo out inace ce on popusiti crveni onako kako igra. Vels ce sve na njega ici i bacati se oko njega da zaradi crveni
Niko ne govori kako imamo kantu od selektora?
Ja se samo bojim da ce od cca 60 minute Mujakic cuvati Wilsona...
Pisi propalo
Obzirom da vezni red ne postoji, i da nas vodi pokeras koji je vickova pudlica, nije to ni lose !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovako se igra protiv Velsa, u drugom ce oni morati krenuti ofanzivno a mi trebamo organizovati kontra napad i zabiti..
Valjda necemo dobiti drugi zuti/crveni, po meni sudija pusta grublju igri al pretjeruje sa kartonima..
Valjda necemo dobiti drugi zuti/crveni, po meni sudija pusta grublju igri al pretjeruje sa kartonima..
Stativa je iz ofsajdaWolffire je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:46To se i meni cini. Ljudi ocekuju igru kao da nam je u vezi Yaya Toure i Marco Verratti. Evo ako iskljucimo stativu sta su oni napravili u napadu. Dodaju se do iznemoglosti.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:42Na stranu sad koje igrace Barbarez gura i kakav je kao trener sta je tacno problem? Vels je ekipa koja zavisi od tempa i tranzicije. Zbog toga ih klepamo i umrtvljujemo igru. Logicna odluka Barbareza. Ne znam jeste mozda ocekivali pasove od noge do noge sa Katicem, Tahirovicem, Sunjicem itd. Ko da nesto iskreira? Ne kontam sta ste zakukali. Ljudi tu negdje sa nama, igramo. Mozda i dobijemo.
Ja bih uveo Kerima umjesto Esmira i Amira umjesto Edina. Mada, nasa lijeva strana bi tek tad mogla biti u ozbiljnim problemima, jer i ovako sa Seom i Memom ne mozemo da ih zaustavimo... Ogroman rizik je Kolasinac u drugom poluvremenu, em je mrtav umoran, em ima karton, em je ionako sklon povredama, ali njegove zamjene su uzasne.
- VensanKasel
- Kontakt:
Nemam šta dodati , eto jedino Tahirovića skloniti .Virtu4l je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:42VensanKasel je napisao/la: ↑26 mar 2026, 21:40Majke mi gledao poluvrijeme normala , uđem da malo vidim šta raja piše ma mrš , sve sami stručnjaci koji samo znaju pljuvati . Mada , na svakoj sportskoj temi je većina pljuvanje , šta ćeš narod poslije korone samo negativom se hrani ...
Mislim ok, ljudi su bolji od nas, to smo već znali. Isto kao što smo znali da nemaju kvalitet u posljednjoj trećini terena.
Naša tipična utakmica, branimo se, pa ako gore nešto uradimo dobro je... i to je to.
Slobodnije u napadu , baš što si napisao da im je tu slabiji kvalitet .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bejker, edin139, General505, HariTz, InatSilniBosanski, jasmin10, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], Proximic, Shevko, Sheyi, Zona49 i 98 gostiju.