2030. Netflix snima dokumentarac o tome kako je uveo 2 kluba u Bundesligu.
Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Ne može mu tijelo podnijet više, pa vidite da malo malo ima problema s leđima
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bez obzira koji je fanatik za ovom igrom, što je dosta, dosta je.
Ovakvim glavama se teško pomiriti s tim da je era aktivnog loptanja završena.
Još porodičan tip, daj malo popusti loptu, drži se djece, čamac, more, planina, nešto.
Dosta više i trke za dunjalukom.
Ovakvim glavama se teško pomiriti s tim da je era aktivnog loptanja završena.
Još porodičan tip, daj malo popusti loptu, drži se djece, čamac, more, planina, nešto.
Dosta više i trke za dunjalukom.
Koševo Zapad
Cak i da ne bude htio zavrsiti sa reprezentacijom nakon ovih meceva, ja se nadam da ce od septembra biti na klupi. Eto sad logicno da ce startati, ali de dosta je ba. Taman da budemo duplo losiji, daj mladjim da igraju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno tempo je puno jači u 1. Bundesligi spram druge i on tu ne može puno iznijeti.
Da me neko ne shvati krivo, on i dalje ima (i imat će vjerovatno i kad ode u penziju) odličan šut (i nogom i glavom), osjećaj za pozicioniranje i vrlo dobre duge lopte i pregled terena, što je u reprezentaciji njegov najveći doprinos trenutno s obzirom na stanje na sredini terena. Ujedno ta pas igra i čuvanje lopte je kod njega na daleko većem nivou spram bilo kojeg drugog napadača (a vjerovatno i veznjaka) kojeg sad imamo u reprezentaciji.
Ali u jačim ligama od 2. Bundeslige njegova nesposobnost da se vraća, trči brze kontre i pravi pritisak bi mnogo više došla do izražaja nego sad u Schalkeu gdje su takvi antitalenti u napadu, da se svi praktično žrtvuju za njega i odrađuju njegov dio trčanja. To se moglo i u reprezentaciji vidjeti protiv Austrije npr (doduše u to vrijeme je i grijao u klupu u Fiorentini što je isto negativno utjecalo)
A i problem je da što sezona ide dalje i bude češće igrao po 90 minuta, sve su veće šanse da se problemi s leđima počnu još pojačavati.
Da me neko ne shvati krivo, on i dalje ima (i imat će vjerovatno i kad ode u penziju) odličan šut (i nogom i glavom), osjećaj za pozicioniranje i vrlo dobre duge lopte i pregled terena, što je u reprezentaciji njegov najveći doprinos trenutno s obzirom na stanje na sredini terena. Ujedno ta pas igra i čuvanje lopte je kod njega na daleko većem nivou spram bilo kojeg drugog napadača (a vjerovatno i veznjaka) kojeg sad imamo u reprezentaciji.
Ali u jačim ligama od 2. Bundeslige njegova nesposobnost da se vraća, trči brze kontre i pravi pritisak bi mnogo više došla do izražaja nego sad u Schalkeu gdje su takvi antitalenti u napadu, da se svi praktično žrtvuju za njega i odrađuju njegov dio trčanja. To se moglo i u reprezentaciji vidjeti protiv Austrije npr (doduše u to vrijeme je i grijao u klupu u Fiorentini što je isto negativno utjecalo)
A i problem je da što sezona ide dalje i bude češće igrao po 90 minuta, sve su veće šanse da se problemi s leđima počnu još pojačavati.
Ulazak u Bundesligu i plasman na Svjetsko prvenstvo, kakav san od kraja karijere.

-
FerdinandF
- Kontakt:
Ako se plasiraju u bundes ligu, stisnuće babuka i tu iednu sezonu, kako god, i to bi bilo to. Uz eventualni plasman na svjetsko, prodjemo grupu bar, a ostanu u bundes ligi, i kopačke o klin, ili u Hajduk još jednu sezonu, pa u želju još jednu tekmu bar.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne može nažalost
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne izadje li babuka do 60min, donji smo.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izgubi target loptu i gol primamo kao uvijek zadnjih godina.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Javno se izvinjavam

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nece ni nasi unuci docekati ovakvog igraca.
e moj klocu 
Do pedesete da igra ako nam je Demirović alternativa.
Šta kaže, obavezno da izađe do 60. minute.
Strasno kakva legenda. 
Hvala!
Ulicu u svakom gradu nazvati po njemu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel to ne može u produžecima napraviti sad šestu izmjenu za esmira koji je povrijedjen?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.