26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ma počeće Kerim protiv Italije 100%, Esmir je lipsao sinoć, pa on u životu nije odigrao 120+ minuta. Još onaj pad na kraju, sreća pa ne bi ništa ozbiljno, iako je tako izgledalo na prvu.
Ogromna je potrošnja sinoć bila, nadam se da će se dobro i adekvatno odmoriti do utorka. Isto tako, potrebne su rotacije, ni slučajno kao u martu prošle godine, protiv Rum i Kip, izvesti istih prvih 11.
Ogromna je potrošnja sinoć bila, nadam se da će se dobro i adekvatno odmoriti do utorka. Isto tako, potrebne su rotacije, ni slučajno kao u martu prošle godine, protiv Rum i Kip, izvesti istih prvih 11.
Zadnja izmjena: Coolpanda24, dana/u 27 mar 2026, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.
Mozda da se malo spusti lopta, jos nista nismo postigli. Obo je tek pola puta. Sjvatam i barbareza i pritisak, ali suze ostavi kad se plasiramo.
Sinoc su pored nas najbise profitirali Sasuolo i Leverkusen. Plasman na svjetsko bi donio jos barem 20% na sadasnju vrijednost.
Sinoc su pored nas najbise profitirali Sasuolo i Leverkusen. Plasman na svjetsko bi donio jos barem 20% na sadasnju vrijednost.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Naravno, ja mislim prvenstveno na Kerima… nema mi logike naseg najbolje ofanzivca cuvat pa ga ubacit u 60 minute. On mora biti prvi pick na krilu, sinoc ispred Esmira koji je trenutno van forme.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:01A sta recimo da Kerim,Bajraktarevic , Tabakovic ,Dzeko svi igraju prvo poluvrijeme a Italija vodi 1-0 koga bi ubacio u igru umjesto njih da preortene ritam utakmice ?Sindikat12 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:53Jest dobro kad je 0-0, 1-0 itd, da je bilo 2-0 onda bi bilo drugacije.bordobijeli je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:43Po meni uopste nije loša ova opcija kad imamo dobre igrače s klupe (Kerim ,Tabakovic) za posljednjih 30 tak minuta . Kerim je sinoc igrao 60 minuta a mozda da je igrao i prvih 60 minuta nebi imao svježine za ovo sto je sinoc pokazao. Ne treba bas uvijek sve gledati bukvalno i nije sve crno i bijelo.
Mislim da protiv Italije mora startat umjesto Esmira, a Memica prebacit desno gdje ce imat posla po lijevoj strani talijana. Kerim vs Politano ce biti uzivancija za nas, Kerim je nas najbitniji igrac ofanzivno…
Ne kazem ja da mora Kerim ulaziti s klupe al po meni uopste nije losa opcija kad imas par igraca takvih na klupi da možeš na svježinu u drugom poluvremenu promjeniti tok utakmice.
Jbg moras momka nekad nagraditi za ove partije, pa da krene od starta. Svakako nece svaka utakmica isto izgledati.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Jeste li primjetili kako u zadnje vrijeme imamo KOREKTNO suđenje ili možda čak blago na našoj strani?
Istvan Kovacs sinoć perfektno suđenje. Možda nam oprostio 1 ili 2 žuta u prvih 30 minuta, a njihov žuti je bio na granici crvenog. Ujednačen kriterij i publika nije 1% uticala da se pogubi.
Onaj Makele ili kako već nam u Rumuniji realno oprostio penal koji bi sviralo 8/10 sudija. I to nakon gledanja VAR-a.
Istvan Kovacs sinoć perfektno suđenje. Možda nam oprostio 1 ili 2 žuta u prvih 30 minuta, a njihov žuti je bio na granici crvenog. Ujednačen kriterij i publika nije 1% uticala da se pogubi.
Onaj Makele ili kako već nam u Rumuniji realno oprostio penal koji bi sviralo 8/10 sudija. I to nakon gledanja VAR-a.
Je li igrao Vin.. ovaj Wilson? Ser.em mu se u zalizanu kosu. Imat ce dobru karijeru kao glumac kad zavrsi sa fudbalom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- muha milanez
- Kontakt:
Samo je Gigović kad je ušao u igru bio blago rečeno kriminalan. Nije mogao Thomasa ni pogledom stići, moglo nam je koštati ispadanja vrlo lako.
Kakav karakter i mentalitet imaju ovi mladi igrači, nismo dugo imali ovako nešto. Samo da ih zdravlje posluži aBd. Sretno BiH!
Kakav karakter i mentalitet imaju ovi mladi igrači, nismo dugo imali ovako nešto. Samo da ih zdravlje posluži aBd. Sretno BiH!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
bordobijeli
- Kontakt:
Malic nije dobio poziv i onda moraš veznog igraca na beka ubaciti. Čudi me da nije ubacio nekog defanzivca Čelika ili nekog Gogovic bas odron bio na beku.muha milanez je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:36Samo je Gigović kad je ušao u igru bio blago rečeno kriminalan. Nije mogao Thomasa ni pogledom stići, moglo nam je koštati ispadanja vrlo lako.
Kakav karakter i mentalitet imaju ovi mladi igrači, nismo dugo imali ovako nešto. Samo da ih zdravlje posluži aBd. Sretno BiH!![]()
jasno da nije ništa završeno, ali drago mi je da su momci dobili ovu pobjedu jer ovih 120 minuta i ovakva borba tako diže duh i želju u njima, taman izgubili u Zenici, doći će 10x nabrijaniji na sljedeći ciklus.Velizar je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:05Mozda da se malo spusti lopta, jos nista nismo postigli. Obo je tek pola puta. Sjvatam i barbareza i pritisak, ali suze ostavi kad se plasiramo.
Ne sjećam se kad sam vidio našu reprezentaciju da su onako ginuli do 120. minute, trče kontre, Demirović u 106. minuti pritišće ko da je prva i oduzima loptu, Katić se baca glavom izbija centaršuteve minut pred kraj, zaslužili su da pobijede i da malo proslave to. Ali po izjavama sudeći mislim da su svjesni da se moraju još sa talijanima isto tako pobit.
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 27 mar 2026, 11:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Svaka čast momci, kakva borba i želja 
Ne treba se zalijetati ali idemo na Svjetsko
Ne treba se zalijetati ali idemo na Svjetsko
R.I.P. Edin Avdić (1979. - ∞)
Vico zavrsioLenyYoro15 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:13Jeste li primjetili kako u zadnje vrijeme imamo KOREKTNO suđenje ili možda čak blago na našoj strani?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
nek oni nama mrače do utorka, pa da ih usutimo opetVibeTribeX je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:01ti ljudi su jednostavno nezadovoljni svojim mizernim zivotima231983 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 09:06Ima ovdje nekoliko samouvjerenih i bezobraznih forumaša koji misle da su pokupili svu pamet svijeta, i čim kažeš nešto drugačije, glup si! A ustvari su sami glupi, neobrazovani i, sve loše što pripisuju Barbarezu i igračima, ustvari su sami takvi.
Top 5 njihovih promašaja, kako slijedi:
1. Džeko ne smije da igra, a pogotovo ne cijelu utakmicu (u 86. dao gol i odveo nas u produžetke)
2. Ako dođemo kojim slučajem do produžetaka, izgubit ćemo jer nemamo snage. Nismo izgubili.
3. Ako bude penala, izgubit ćemo, ne znamo pucati penale. Pobijedili na penale.
4. Barbarez je neznalica i kockar.
5. Nemamo šanse protiv Velsa.
Eto, pa se pušite sada bagro mrska!
nek crknu dusmani, najjaci smo
Odlicno sudjenje zaista, nije pao pod pritiskom.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:13Jeste li primjetili kako u zadnje vrijeme imamo KOREKTNO suđenje ili možda čak blago na našoj strani?
Samo prvi penal, nisam gledao snimku ali cini mi se da su morali ponoviti, golman Velsa nije ostao nogom na liniji.
embrace the chaos
Ma fulao bi njega Demirovic, taman da suta 10 puta. Jednostavno mec kad te nista nece.Denno je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:25Odlicno sudjenje zaista, nije pao pod pritiskom.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:13Jeste li primjetili kako u zadnje vrijeme imamo KOREKTNO suđenje ili možda čak blago na našoj strani?
Samo prvi penal, nisam gledao snimku ali cini mi se da su morali ponoviti, golman Velsa nije ostao nogom na liniji.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nije mi jasno ni zašto je uzeo prvi da puca, kad je i sam bio svjetan u kolikom je down-u. Ono je moglo sve krenuti niz brdo, prvi penal je jako bitan da se pročepi.DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:27Ma fulao bi njega Demirovic, taman da suta 10 puta. Jednostavno mec kad te nista nece.Denno je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:25Odlicno sudjenje zaista, nije pao pod pritiskom.LenyYoro15 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 10:13Jeste li primjetili kako u zadnje vrijeme imamo KOREKTNO suđenje ili možda čak blago na našoj strani?
Msm bilo pa prošlo, ni pobijedili, ali onako kažem.
Utakmica se igra u Zenici, adrenalin kod naših igrača biće dodatno pojačan što će omogučiti da fizički podnesu više od svojih objektivnih mogučnosti. Zadnja linija kao u Kardifu, jedino možda mali upitnik kod Kolašinca. Al kao što rekoh igra se pred našom publikom i mislim da Sejo može podići nivo igre pogotovo što njihovo krilo nije onako brzo kao Velško. Vjerovatno je u pitanju samo 90 minuta utakmice i tu mora početi Kerim. Zato Esmir mora na klupu, na utakmici nije imao dovoljno svježine, a poslije nje je dodatno potrošen. Može biti korisna opcija od 60 minute. Iako Memić jučer nije bio na nivou postavio bih ga na desnu stranu sa Dedićem. Čak ga možda koristiti i u vezi ofanzivno jer tu smo baš, baš tanki a on ima nepredvidljive kretnje. Vrh napada zavisi od istrošenosti Džeke, da li početi sa njim ili kao opciju sa klupe. Demirović bi mi bio sigurna opcija bez obzira za sinošnje promašaje. Ostaje veza gdje smo baš bez veze. Tahirović DEFINITIVNO NE, a ostale opcije su lutrija.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Samo da pozdravim dežurne kritičare i negativce koji su ispljuvali repku od tima preko Barbe do ekonoma u savezu. LP. Naprijed Bosnooooo

Trenutno korisnika/ca: dedo26, Helemnejse, Nakata, random11 i 31 gost.