Nije više
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima za Menala 20k € mjesecno al nema za plate.? Pa jbgt koja je to logika.? I onda umjesto da imas manji kadar al zadovoljan, ti imas nezadovoljne zvijezde..
Ps evo jeftino bekovsko rijesenje je Grbic iz Rudara, predobar, mlad, jeftin, potencijal.. Al jok daj Begi bogovsku platu da se zabija u igrace..
Ps evo jeftino bekovsko rijesenje je Grbic iz Rudara, predobar, mlad, jeftin, potencijal.. Al jok daj Begi bogovsku platu da se zabija u igrace..
Sad gledao film o skori, strašno
Ma ja to odavno svima govorim da treba obratiti paznju na igrace iz domaceg prvenstva al jok sramota je dovesti igraca iz rudara daj nam nekog unusica i slicnonokee je napisao/la: ↑26 mar 2026, 20:02Ima za Menala 20k € mjesecno al nema za plate.? Pa jbgt koja je to logika.? I onda umjesto da imas manji kadar al zadovoljan, ti imas nezadovoljne zvijezde..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mogli su i nasi cestitati na ovoj pobjedi reprezentacije
Bolje nek se oglase kako su izigrali futsal klub.
Tj. Shrekova mezimica koja je pregovarala i bila na svakom sastanku !
Tj. Shrekova mezimica koja je pregovarala i bila na svakom sastanku !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Objavili su na storyBegovicRamiz je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:03mogli su i nasi cestitati na ovoj pobjedi reprezentacije
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ispricavam seAmmko99 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 11:07Objavili su na storyBegovicRamiz je napisao/la: ↑27 mar 2026, 01:03mogli su i nasi cestitati na ovoj pobjedi reprezentacije
promaklo
-
Strosmajer
- Kontakt:
Kakvim se vi glupostima bavite kad trazite dlaku u jajetu. Bas nidje veze, jesmol čestitali ili nismo, koga zaboli?
Konkretna tema je ona o kojoj sam uvijek do sad i govorio. Sa samo jednim vlasnikom, koji nije kapacitet Tana, mi se moramo pomiriti sa time da se razmislja na drugi nacin.
Tan je imao para da mi možemo razmišljati o stadionu. Mirvic ih sigurno nema toliko, smiješno je da pricamo o izgradnji stadiona, sto kokuz moze namastati, bogat ne moze napraviti. S druge strane, sta smo imali od toga sto Tan ima para kad nikad nista konkretno nije ulozio?
Takodjer, sta smo imali od Tanovih para ako je ukupno 2-3 puta došao u BiH i kad ga realno nismo ni zanimali nikad.
Mirvicu je ovo očigledno mnogo veci zalogaj, a to moze biti i dobra stvar za klub. Po prvi put od kad imamo investitora, imamo investitora koji boravi u Sarajevu. Nakon 15 dana je očigledno skontao na cemu je sa Ajlom i udaljio je iz kluba. To očigledno nije bilo tako lako dok je covjek sjedio u Americi ili u Maleziji. Ovi ugovori sa Mamicem su očigledno posljedica osvete, nadam se da će na tome zavrsiti da nece oštetiti klub na neki nacin.
Nakon sto je došao, smanjena je i ekipa, imamo neku kao malo bolju ideju sta želimo. Ajla je samo dio rotacije koja se desila u klubu, mnogo toga je sada drugačije nego prije pola godine.
Hoce li to sada i rezultatski na bolje, ko zna. Možda će i na gore, pa da prizivamo Ajlu da se vrati kao Husrefa sto smo prizivali.
Konkretna tema je ona o kojoj sam uvijek do sad i govorio. Sa samo jednim vlasnikom, koji nije kapacitet Tana, mi se moramo pomiriti sa time da se razmislja na drugi nacin.
Tan je imao para da mi možemo razmišljati o stadionu. Mirvic ih sigurno nema toliko, smiješno je da pricamo o izgradnji stadiona, sto kokuz moze namastati, bogat ne moze napraviti. S druge strane, sta smo imali od toga sto Tan ima para kad nikad nista konkretno nije ulozio?
Takodjer, sta smo imali od Tanovih para ako je ukupno 2-3 puta došao u BiH i kad ga realno nismo ni zanimali nikad.
Mirvicu je ovo očigledno mnogo veci zalogaj, a to moze biti i dobra stvar za klub. Po prvi put od kad imamo investitora, imamo investitora koji boravi u Sarajevu. Nakon 15 dana je očigledno skontao na cemu je sa Ajlom i udaljio je iz kluba. To očigledno nije bilo tako lako dok je covjek sjedio u Americi ili u Maleziji. Ovi ugovori sa Mamicem su očigledno posljedica osvete, nadam se da će na tome zavrsiti da nece oštetiti klub na neki nacin.
Nakon sto je došao, smanjena je i ekipa, imamo neku kao malo bolju ideju sta želimo. Ajla je samo dio rotacije koja se desila u klubu, mnogo toga je sada drugačije nego prije pola godine.
Hoce li to sada i rezultatski na bolje, ko zna. Možda će i na gore, pa da prizivamo Ajlu da se vrati kao Husrefa sto smo prizivali.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
ublehe koje su ispale iz lige...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;muhamedhulk je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:09nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
Svaki klub koji igra Evropu morat ce imati futsal klub, bas kao i zenski klub. Tim povodom je Sarajevo kontaktiralo GFC i ponudilo saradnju. GFC je prihvatio, Sarajevo to cak i objavilo. I onda nastaje problem neispunjavanja obaveza od strane Sarajeva, za sta je kriva Ayla licno.
Nije stvar u placanju, GFC je imao izdasnu ponudu od Amera Halepa (Vlasic Gradnja) koju su odbili da ne bi izradili Sarajevo !
To sto pises GFC malim slovima govori o tvojim kompleksima !
Pokenjam ti se na bubamaru 'nako usput.
Da ne spamamo, mozes mi se javiti u PP ili na dr.mreze. Slobodno pisi sa laznog FB profila Muhamed Hulk, jer si krajiska pichkica koja nema muda da pise sa pravog !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Pa sta je problem, Ayla ih izradila, nije valjda da su cekali da ispadnu da vide da para nema. Zasto nisu nazvali tog tipa odma i rekli izgleda ovo sa FK SARAJEVO ne fercera otvoreni smo za tvoju investiciju ili saradnju sa tobom AMERE.NazorUso je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:16Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;muhamedhulk je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:09nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
Svaki klub koji igra Evropu morat ce imati futsal klub, bas kao i zenski klub. Tim povodom je Sarajevo kontaktiralo GFC i ponudilo saradnju. GFC je prihvatio, Sarajevo to cak i objavilo. I onda nastaje problem neispunjavanja obaveza od strane Sarajeva, za sta je kriva Ayla licno.
Nije stvar u placanju, GFC je imao izdasnu ponudu od Amera Halepa (Vlasic Gradnja) koju su odbili da ne bi izradili Sarajevo !
Da ne spamamo, mozes mi se javiti u PP ili na dr.mreze. Slobodno pisi sa laznog FB profila Muhamed Hulk, jer si krajiska pichkica koja nema muda da pise sa pravog !
Kao on bi trebo da bude nesto ljut jer su GFC smatrali da je FKS bolja opcija i trebali njega prije izabrat.
Ove suplje price mora klub imat zenski klub mora imat malonogometni klub MORA AL U KURCU. Ni borac ni zrinjski ni sb ni velez ni hajduk ni dinamo niko nema zenski ni malonogometni klub.
A VIDJECEMO hocemol dobit licencu za takmicenja u evropi u maju mjesecu bez malo nogometnog kluba.. da vidimo jel to bas pravilo il je to sarajevsja suplja.
I na kraju svih krajeva KAKO TO UVJEK FK SARAJEVO krivo kad se ovako nesto desi, a onda ide htio ih je uzet real madrid al eto uzeli nas pa ih mi izradili. U BOSNI KO I SVUGDJE NA SVJETU U 95% ides tamo ko ti daje bolje uslove VISE LOVE, a ako je tvoj menagment pogrijesio i ti umjesto para dobijes hrenovku ta odgovornost tvog neznanja pogreske se nemoze prisit drugoj strani. SPORT JE BIZNIS I U BIZNISU IMA RIZIK, i to je to.
Sta se nama desilo sa NAMOM covjek usto i poslo poruku nisam vise investitor FK SARAJEVA. Sta trebali smo ispast lige i cekat da se Nam predomisli,
Sta nadrobi hljeb te ne yebo nepismeni !!!Pitar6785 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:46Pa sta je problem, Ayla ih izradila, nije valjda da su cekali da ispadnu da vide da para nema. Zasto nisu nazvali tog tipa odma i rekli izgleda ovo sa FK SARAJEVO ne fercera otvoreni smo za tvoju investiciju ili saradnju sa tobom AMERE.NazorUso je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:16Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;muhamedhulk je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:09nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
Kao on bi trebo da bude nesto ljut jer su GFC smatrali da je FKS bolja opcija i trebali njega prije izabrat.
Ove suplje price mora klub imat zenski klub mora imat malonogometni klub MORA AL U KURCU. Ni borac ni zrinjski ni sb ni velez ni hajduk ni dinamo niko nema zenski ni malonogometni klub.
A VIDJECEMO hocemol dobit licencu za takmicenja u evropi u maju mjesecu bez malo nogometnog kluba.. da vidimo jel to bas pravilo il je to sarajevsja suplja.
I na kraju svih krajeva KAKO TO UVJEK FK SARAJEVO krivo kad se ovako nesto desi, a onda ide htio ih je uzet real madrid al eto uzeli nas pa ih mi izradili. U BOSNI KO I SVUGDJE NA SVJETU U 95% ides tamo ko ti daje bolje uslove VISE LOVE, a ako je tvoj menagment pogrijesio i ti umjesto para dobijes hrenovku ta odgovornost tvog neznanja pogreske se nemoze prisit drugoj strani. SPORT JE BIZNIS I U BIZNISU IMA RIZIK, i to je to.
Sta se nama desilo sa NAMOM covjek usto i poslo poruku nisam vise investitor FK SARAJEVA. Sta trebali smo ispast lige i cekat da se Nam predomisli,
HFC Zrinjski - Zrinjski
Futsal klub Borac - Borac
MNK Torcida - Hajduk
Futsal Dinamo - Dinamo
MNK Hercegovina - Siroki
...
I ja s budalom raspravljam
Jel imaju malonogometni klub i zenski klub. Ili samo jedno od ovo dvojeNazorUso je napisao/la: ↑27 mar 2026, 14:22Sta nadrobi hljeb te ne yebo nepismeni !!!Pitar6785 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:46Pa sta je problem, Ayla ih izradila, nije valjda da su cekali da ispadnu da vide da para nema. Zasto nisu nazvali tog tipa odma i rekli izgleda ovo sa FK SARAJEVO ne fercera otvoreni smo za tvoju investiciju ili saradnju sa tobom AMERE.NazorUso je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:16
Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;
HFC Zrinjski - Zrinjski
Futsal klub Borac - Borac
MNK Torcida - Hajduk
Futsal Dinamo - Dinamo
MNK Hercegovina - Siroki
...
I ja s budalom raspravljam
-
Hordas1990
- Kontakt:
Ma Aylah i Mirvah su pola grada izvarali. Sto se Uefe tice oni traze da imas zenski klub, nije ih briga za futsal. Ne znam odakle to da traze da imas mnk?
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Sta vrijedjas covjeka, obrisi ovaj post....ovo je dno dnaNazorUso je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:16Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;muhamedhulk je napisao/la: ↑27 mar 2026, 13:09nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
bombetina Anesa
steta sto ne zabi
steta sto ne zabi
-
Strosmajer
- Kontakt:
Propao dogovor koji je Ajla imala sa GFC da bude još jedan SFK i sad bi mi trebali žaliti za time?
Ja sam recimo cuo da su iz GFC imali neka obećanja od saveza, zbog čega su bili na Colpinoj strani u okviru ovih problema oko kantonalnog saveza. Koja od te dvije ponude je Colpina? Ajla ili taj drugi?
Ja sam recimo cuo da su iz GFC imali neka obećanja od saveza, zbog čega su bili na Colpinoj strani u okviru ovih problema oko kantonalnog saveza. Koja od te dvije ponude je Colpina? Ajla ili taj drugi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.

.png)