FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
126
33%
Četvrti
76
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 381

DoktorXabaras
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DoktorXabaras » 27 mar 2026, 15:54

BegovicRamiz je napisao/la:
27 mar 2026, 15:45
bombetina Anesa
steta sto ne zabi
I u Sloveniji je bio najbolji. Šteta što ne igra bliže golu a Buljubašić na šestici.
Isto tako i kod nas. Pravi ofanzivni veznjak.

Strosmajer
Kontakt:

Post Postao/la Strosmajer » 27 mar 2026, 15:56

I volio bih pitati odakle informacija da će fudbalski klubovi koji igraju Evropu morati imati futsal tim. Prvi put čujem za to?

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 27 mar 2026, 16:01

koliko god na bila draga sinocnja pobjeda u Welsu,to je ekser u kovcef klupskog fudbala u BiH.
Niko ama bas niko vise nece pitati o sudijskim lakrdijama i ostalim kriminalnim radnjama.
Jos ako pobijedimo Italiji svaki novinar ce se uvuci u misiji rupu da mu ne bi izvisio angaznam oko reprezentacije i odlaksa na SP.
Jos sinoc poslije utakmice Spahic i onaj vicin ker dodjose nakon utakmice i bacaju navijacima dresove i ljudi pljescu tom vicinom keru.
Kod mene pomijesana osjecanja od pobjede do poraza jer znam sta ce se desavati svaki slijedeci vikend na nasim terenima.

teamnorth1989
Kontakt:

Post Postao/la teamnorth1989 » 27 mar 2026, 16:12

SHZ82 je napisao/la:
27 mar 2026, 16:01
koliko god na bila draga sinocnja pobjeda u Welsu,to je ekser u kovcef klupskog fudbala u BiH.
Niko ama bas niko vise nece pitati o sudijskim lakrdijama i ostalim kriminalnim radnjama.
Jos ako pobijedimo Italiji svaki novinar ce se uvuci u misiji rupu da mu ne bi izvisio angaznam oko reprezentacije i odlaksa na SP.
Jos sinoc poslije utakmice Spahic i onaj vicin ker dodjose nakon utakmice i bacaju navijacima dresove i ljudi pljescu tom vicinom keru.
Kod mene pomijesana osjecanja od pobjede do poraza jer znam sta ce se desavati svaki slijedeci vikend na nasim terenima.
repka je bila grozna pod Vicom nije se plasirala nidje pa je liga unistena isto ti ga dodje plasirali se na Sp ne plasirali se za ligu ti nema promjene samo sto ako se plasiramo sad Vico uzeti kajmak kako je on tu zasluzan a sto je prethodnih 5, 6 ciklusu, trenera se promijenilo... to nikom nista.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 mar 2026, 16:16

Tatamata1946 je napisao/la:
27 mar 2026, 15:40
NazorUso je napisao/la:
27 mar 2026, 13:16
muhamedhulk je napisao/la:
27 mar 2026, 13:09
nek su odhebali gfc. samo bi se uvalili na klupsku sisu, dovoljno sto imamo zenski tim koji (cini mi se) uefa/fifa trazi da Klub ima, eto treba i gfc placati...ma mrs.
ublehe koje su ispale iz lige...
Vidi seljacicu iz Cazina koji je poceo navijati za Sarajevo jer je prvo vidio Kosevo a ne Grbavicu kad je dosao da studira (imas taj post da ti ne trazim), tvoja mrznja prema GFCu je poznata, ali cu ti ipak objasniti ;
Svaki klub koji igra Evropu morat ce imati futsal klub, bas kao i zenski klub. Tim povodom je Sarajevo kontaktiralo GFC i ponudilo saradnju. GFC je prihvatio, Sarajevo to cak i objavilo. I onda nastaje problem neispunjavanja obaveza od strane Sarajeva, za sta je kriva Ayla licno.
Nije stvar u placanju, GFC je imao izdasnu ponudu od Amera Halepa (Vlasic Gradnja) koju su odbili da ne bi izradili Sarajevo !
To sto pises GFC malim slovima govori o tvojim kompleksima !
Pokenjam ti se na bubamaru 'nako usput.
Da ne spamamo, mozes mi se javiti u PP ili na dr.mreze. Slobodno pisi sa laznog FB profila Muhamed Hulk, jer si krajiska pichkica koja nema muda da pise sa pravog !
Sta vrijedjas covjeka, obrisi ovaj post....ovo je dno dna
Ajd mani me patetike i pametovanja.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 27 mar 2026, 19:31

teamnorth1989 je napisao/la:
27 mar 2026, 16:12
SHZ82 je napisao/la:
27 mar 2026, 16:01
repka je bila grozna pod Vicom nije se plasirala nidje pa je liga unistena isto ti ga dodje plasirali se na Sp ne plasirali se za ligu ti nema promjene samo sto ako se plasiramo sad Vico uzeti kajmak kako je on tu zasluzan a sto je prethodnih 5, 6 ciklusu, trenera se promijenilo... to nikom nista.
Ne treba precjenjivati znacaj nase lige. 90% ljudi koji prate reprezentaciju apsolutno nema pojma sta se desava u PLBiH i gleda eventualno derbije, ako i to. U savezu su vazda bili lopovi i to svako zna, a da prosjecan navijac repke misli o Vici i stimanju domaceg prvenstva to sumnjam. Prosjecan covjek je mozda cuo da se dodikov sestric nesto pita, ali njega prije svega zanima da li se Dzeko slikao ispred jelke.

Vecina raje to sve povrsno prati, drugo smo mi budale sto gledamo Posusje-Radnik umjesto lige prvaka. Pred UEFA-om je Vico lik koji je Ceferinov haver, pod kojim su dva kluba usla u europske grupe prvi put ikad, koji je smanjio i poboljsao ligu, napravio terene, doveo selektora kojeg je citava drzava prizivala itd.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 27 mar 2026, 19:41

a magician :ljepota:

slika

gh0stHZ
Kontakt:

Post Postao/la gh0stHZ » 27 mar 2026, 20:19

Samo treba stati u kraj pričama da u klubu kasne plate igračima po 3 mjeseca, jer je opštepoznato i evo potvrđeno u ovom “intervjuu” da se kvartalno svakako sve gleda u klubu.

Nisam insajder, samo znam iz druge ruke da je jedan od igrača rekao da nikad nemaju problema oko toga, sve se izmiri i svede na toj tromjesečnoj bazi.

Finansijski niko ne ispašta od igrača! Para ima. Vidim jedan kolega je prije dvije stranice napisao da kasni po 3-4 mjeseca. To nije istina.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 27 mar 2026, 20:28

gh0stHZ je napisao/la:
27 mar 2026, 20:19
Samo treba stati u kraj pričama da u klubu kasne plate igračima po 3 mjeseca, jer je opštepoznato i evo potvrđeno u ovom “intervjuu” da se kvartalno svakako sve gleda u klubu.

Nisam insajder, samo znam iz druge ruke da je jedan od igrača rekao da nikad nemaju problema oko toga, sve se izmiri i svede na toj tromjesečnoj bazi.

Finansijski niko ne ispašta od igrača! Para ima. Vidim jedan kolega je prije dvije stranice napisao da kasni po 3-4 mjeseca. To nije istina.
Nije buraz u tom stvar. Izmiri se sve na kraju to je tacno kao i da se odredjeni iznosi kvartalno isplacuju. Problem je sto se desava cesto da neki igraci dobiju sta im i pripada na taj i taj datum dok drugi ne dobiju i moraju cekati pa onda to stvori razdor u svlacionici. To nije samo sad nego je vec duze vremena tako. Ne bi se ni ja trudio u firmi da kolega dobije platu ja ne ili bi me bar poremetilo. Bolja je opcija da se svima isplati na isti dan nego da jedni dobiju na vrijeme drugi ne dobiju. To poremeti svaki kolektiv. Nema ni veze sa fudbalom. Ne mogu da razumijem zasto se tako radi.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 mar 2026, 20:50

Hordas1990 je napisao/la:
27 mar 2026, 20:28
gh0stHZ je napisao/la:

Nije buraz u tom stvar. Izmiri se sve na kraju to je tacno kao i da se odredjeni iznosi kvartalno isplacuju. Problem je sto se desava cesto da neki igraci dobiju sta im i pripada na taj i taj datum dok drugi ne dobiju i moraju cekati pa onda to stvori razdor u svlacionici. To nije samo sad nego je vec duze vremena tako. Ne bi se ni ja trudio u firmi da kolega dobije platu ja ne ili bi me bar poremetilo. Bolja je opcija da se svima isplati na isti dan nego da jedni dobiju na vrijeme drugi ne dobiju. To poremeti svaki kolektiv. Nema ni veze sa fudbalom. Ne mogu da razumijem zasto se tako radi.
E jest oni crknu ako neki cekaju mjesec duze 30 milja maraka joj duse drage, manite se gluposti

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 27 mar 2026, 20:57

bvsic je napisao/la:
27 mar 2026, 20:50
gh0stHZ je napisao/la:

E jest oni crknu ako neki cekaju mjesec duze 30 milja maraka joj duse drage, manite se gluposti
Ma brate ne crknu to su parali momci, ali ti da isto radis sto i kolega par mjeseci a kolega dobije 90k dok ti dobijes 0 KM ne bi se ni tebi igralo. I fudbaleri su ljudi ;) Dobice oni te pare, pa i da nece klub da te plati postoji sindikat da ti to zavrsi ali ne mozes jednostavno ocekivati isti motiv od igraca i normalnu svlacionicu sve dok je tako.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 27 mar 2026, 21:07

Danas uzivo gledao mlade na sugavici.
Teren je ocajan,pun lokvi,grbav i nikakav.
A Krdzalic je top bio,pa i Mujkic kad je pred kraj usao napravio gol sansu.Ako Bog da u subotu da preoru teren.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 27 mar 2026, 21:07

Ma hajd nebitno. Došlo je do mene da ima dosta nezadovoljnih i jos nekih informacija koje nisu sjajne, al evo da ne glumim insajdera niti mi je namjera.

Ima dosta stvari koje ne funkcionišu najbolje, vidimo rezultate na terenu. To je činjenica.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 mar 2026, 21:25

27 mar 2026, 20:57
bvsic je napisao/la:

Ma brate ne crknu to su parali momci, ali ti da isto radis sto i kolega par mjeseci a kolega dobije 90k dok ti dobijes 0 KM ne bi se ni tebi igralo. I fudbaleri su ljudi ;) Dobice oni te pare, pa i da nece klub da te plati postoji sindikat da ti to zavrsi ali ne mozes jednostavno ocekivati isti motiv od igraca i normalnu svlacionicu sve dok je tako.
Ne mozes se ti ljutit sto neko zaradjuje vise, sam si kriv sebi.
Pare ce dobit svi, ne znam sta je problem kod nas cim kiksevi krenu nema para nema plata. Uvijek isti klinac, ti ako si fudbaler i ne igra ti se jer je neko dobio pare prije tebe nema od tebe hajra onda.
Valjda ti je cilj da ides odavde i da pogines godinu dvije i caos, pare ces dobit 101% suti i igraj

Imamkarbarum
Kontakt:

Post Postao/la Imamkarbarum » 27 mar 2026, 21:27

Celiku skocila cijena na 4 milke, ponosan sam sto smo izbacili ovakvog igraca braco za nase prilike.

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 27 mar 2026, 21:35

bvsic je napisao/la:
27 mar 2026, 21:25
27 mar 2026, 20:57
bvsic je napisao/la:

Ne mozes se ti ljutit sto neko zaradjuje vise, sam si kriv sebi.
Pare ce dobit svi, ne znam sta je problem kod nas cim kiksevi krenu nema para nema plata. Uvijek isti klinac, ti ako si fudbaler i ne igra ti se jer je neko dobio pare prije tebe nema od tebe hajra onda.
Valjda ti je cilj da ides odavde i da pogines godinu dvije i caos, pare ces dobit 101% suti i igraj
Problem je sto je fudbal kolektivni sport. Imas od vozaca, oruzara do clanova SS pa onda kapitena i zadnjeg juniora jedan cijeli tim ljudi koji su zajedno 24/7 i znaju kako koji dise. Jedan dobije xy iznos tad i tad drugi ne dobije a od obojice se kao ocekuje da daju 100% od sebe. Tako jedan omanji mahalski granap ne moze funkcionisati a ne fudbalski klub.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 28 mar 2026, 09:41

Izgleda 1000 karata za derbi. Posteno.

KosevoZove
Kontakt:

Post Postao/la KosevoZove » 28 mar 2026, 10:19

nokee je napisao/la:
28 mar 2026, 09:41
Ma da nas je ne znam koliko kad ce to zavrsiti nerijeseno ili cak poraz, daj boze da cemo dobiti, poznavajuci nas kako igramo u zadnje vrijeme.

Nikad nisam vidio ovakve igrace da nece da krv pisaju na terenu da sto vise pobjeda donesu navijacima, pratimo ih svugdje njih libo tuki..

Plate bogovske
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻

Ammko99
Kontakt:

Post Postao/la Ammko99 » 28 mar 2026, 11:22

KosevoZove je napisao/la:
28 mar 2026, 10:19
nokee je napisao/la:
28 mar 2026, 09:41
Ma da nas je ne znam koliko kad ce to zavrsiti nerijeseno ili cak poraz, daj boze da cemo dobiti, poznavajuci nas kako igramo u zadnje vrijeme.

Nikad nisam vidio ovakve igrace da nece da krv pisaju na terenu da sto vise pobjeda donesu navijacima, pratimo ih svugdje njih libo tuki..

Plate bogovske
Sve dok pojedini igraci spavaju sami u vip sobama neces imati ekipu.Prove me wrong

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 28 mar 2026, 11:45

6000+ članova

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.