Naravno da ne, mlati lik gluposti jer je Marjan rekao da onako idu na tekmuGoldenLilies je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:57Hoce li to biti prenos na FACE TV uz Makija kao komentaor. Sta za BHT1?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:43Ljudi moji Maki komentariše tekmu sa Senadom su u Zenici
Maki: Idemo u Zenicu da radimo utorak jel tako
Senad: Jest
DIJAMANTUUUUUU. HARISEEEEE OKO PLAVOOOOOO
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
GoldenLilies je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:57Hoce li to biti prenos na FACE TV uz Makija kao komentaor. Sta za BHT1?Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:43Ljudi moji Maki komentariše tekmu sa Senadom su u Zenici
Maki: Idemo u Zenicu da radimo utorak jel tako
Senad: Jest
DIJAMANTUUUUUU. HARISEEEEE OKO PLAVOOOOOO
Zadnja minuta videa
Idu možda reportaže da rade za FACE, prenos utakmice sigurno neće.
- gringoBasJa
- Kontakt:
Ovu utkamicu treba gledati sa uzivanjem bez obzira na rezultat, dogurali smo do nje i treba se opustiti i shvatiti sa kim se igra i uzivati... Ako prodjemo ok ako i ne prodjemo ok, 90+ minuta vrhunskog spektakla...
Ma ustopat ce oni nas napad a i mi njihov. Nadat se da Dzeko bude imao jednu loptu nesto kao protiv Velsa jer ce ga oni sigurno ustopat nece se vidjet nesto kao protiv Austrije.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:29Treba biti realan i reći odbrana sa Donarumom, Mancinijem, Bastonijem, Calafiorijem, Di Marcom i Politanom je monstruozna.Nikako tu nije bara-bara. Ono u šta se možemo uzdati je da imaju loš napad.
Njihovi napadaci mogu zabit jedino ako Dimarco nekoga spoji sa golom.
Doduse, brzi su dosta njihovi naprijed od nase odbrane al posto cemo se branit ne bi trebalo bit problema.
Treba pojacat vezu a naprijed Dzeko da bude sam i da spusta lopte za krila.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma jbg, najgore je sto je nadrealna razlika u kvaliteti veznog reda izmedju njih i nas, bojim se da bi to moglo napraviti razliku. Ali, jedna utakmica, na domacem terenu. Tu se svasta moze desiti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne mora to značiti toliko, ova naša reprezentacija je naučila da igra bez lopte.
Dat im loptu i praviti presing na nekih četrdesetak metara od njihovog gola a dole niže nek se dodaju ako hoće i samo udarati kontru iz tranzicije.
Ma treba im napraviti dzehenem u zenici, ovo je velika sansa za nas koju mozda necemo brzo opet dobiti, talijani moraju osjetiti atmosferu, moraju se prepasti, bolji su od nas ali mi moramo ici na 120% ne samo na terenu nego i u gradu, tribinima, nek zapucaju koji rafal ispred hotela i bilinog nek se zabari prepadnu i zapitaju gdje su dosli

Vrijeme je i da se gostujući navijači smjeste na jug Bilinog polja. Glupo je da na ovako malom stadionu, dvije najvatrenije navijačke grupe budu na istoj tribini. Sjever cijeli treba iskoristiti za BHF, pogotovo u ovakvim utakmicama.
Al pritisak je na njima ogroman, to svaki talijan naglasava. Njima je fudbalska katastrofa ako na tri prvenstva zaredom ne odu. Kad je mogla Makedonija tuci to, moze i ova BiH.Kaunas je napisao/la: ↑28 mar 2026, 13:40Ma ustopat ce oni nas napad a i mi njihov. Nadat se da Dzeko bude imao jednu loptu nesto kao protiv Velsa jer ce ga oni sigurno ustopat nece se vidjet nesto kao protiv Austrije.Pensioner26 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:29Treba biti realan i reći odbrana sa Donarumom, Mancinijem, Bastonijem, Calafiorijem, Di Marcom i Politanom je monstruozna.Nikako tu nije bara-bara. Ono u šta se možemo uzdati je da imaju loš napad.
Njihovi napadaci mogu zabit jedino ako Dimarco nekoga spoji sa golom.
Doduse, brzi su dosta njihovi naprijed od nase odbrane al posto cemo se branit ne bi trebalo bit problema.
Treba pojacat vezu a naprijed Dzeko da bude sam i da spusta lopte za krila.
Po meni, Dimarco i Tonali su igraci koje treba zatvoriti maksimalno, ako ce nesto napraviti - napravit ce preko njih, ma da su ovo utakmice kad neki random lik zabije i rijesi, bilo sa njihove ili sa nase strane. Ko moze garantovati da nece biti nerijeseno do nadoknade i da nece neku frljoku zabiti npr. Katic? Ili kod njih Politano?
Meni se licno svidja to sto Barba ima taktiku za bilo koga, ne srljamo, cekamo sansu, imamo planove u igri. Ovo sad sa Walesom je bio plan B - dakle na penale da se odluci pitanje pobjednika, ocito je plan A bio na poluvremenu da se navali i proba cak i okrenuti, nismo bili ni daleko od toga treba priznati. Uglavnom, kladionice i sami talijani nas dosta potcjenjuju, nije ovo vise BiH koja ce srljati, praviti greske i izgubiti jeftino. Skupo kozu prodati pa sta bude.
Vrijeme je da Ermedin otcepi, osjetim i Tabakov gol, Bajraktar bi mogao sad iz inata izmjesati koji put po krilu, od Alajbega se svakako ocekuje jaka partija, Dzeksona ne treba ni komentirati. Rekao bih da su sanse 40-60% za zabare ovdje.
Italijani se sasrali, eno pravdaju se još uvijek što su se radovali, znaju da su zvijer probudili i glad za osvetom
, ministar se oglašava, Dimarco press, zove, piše Džeki poruke..
Što se mene tiče, ispoštovati himnu uz aplauz a nakon toga smrtni neprijatelji. Ne birati cilj i način da se dokopamo Amerike.
Vico da je pametan, na foru bi fanstikosima dao 200 akreditacija, nek ih bude 1000 iza gola 3 metra na sjeveru iza Donarume, Gatusso će se zakačiti sa zapadom, sve u svemu zanimljiva dešavanja nas očekuju.
Što se mene tiče, ispoštovati himnu uz aplauz a nakon toga smrtni neprijatelji. Ne birati cilj i način da se dokopamo Amerike.
Vico da je pametan, na foru bi fanstikosima dao 200 akreditacija, nek ih bude 1000 iza gola 3 metra na sjeveru iza Donarume, Gatusso će se zakačiti sa zapadom, sve u svemu zanimljiva dešavanja nas očekuju.
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 28 mar 2026, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa ako opet influenseri i botoks kraljice okupiraju Zenicu prepasce se al u qrcuElAn10 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 13:47Ma treba im napraviti dzehenem u zenici, ovo je velika sansa za nas koju mozda necemo brzo opet dobiti, talijani moraju osjetiti atmosferu, moraju se prepasti, bolji su od nas ali mi moramo ici na 120% ne samo na terenu nego i u gradu, tribinima, nek zapucaju koji rafal ispred hotela i bilinog nek se zabari prepadnu i zapitaju gdje su dosli![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Imamo bolji napad od njih, odbrana bara bara, a vezni oni bolji imaju
Ono sto je bitno barbarez je napravio tim i nije nam sva igra vise iskljucivo oko Dzeke
Vjerujem da mozemo na svjetsko samo cijeli stadion mora navijati
Ono sto je bitno barbarez je napravio tim i nije nam sva igra vise iskljucivo oko Dzeke
Vjerujem da mozemo na svjetsko samo cijeli stadion mora navijati
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Meni se nikad nije sviđala atmosfera u Zenici, bude tu puno likova koji nemaju pojma od nogometa, pjevača, ministara, političara, influensera... Nema tu dovoljno prostora za prave navijače. Dominiraju oni što znaju pjevati samo "Bosnom behar probeharao" i "Nd daj se Bosno". Bolja atmosfera bude na gostovanjima po Europi. A i brate premali je stadion za ozbiljnije navijanje.
Mislim da će ostaviti Esmira na klupi za ovu utakmicu jer je igrao protiv Velsa svih 120 i kusur minuta. Svakako treba Memića i Dedića na desnu stranu i da uštopaju DiMarca i Calafioria. Treba zamnjeniti jednog napadača i ubaciti nekog u vezni red da se ne bi desilo kao protiv Velsa gdje su nas ljudi pojeli na sredini. Probati nekako prvo poluvrijeme odigrati što dosadnije i igru umrtviti što više pa u drugom poluvremenu krenuti što jače kao protiv Rumunije.
Kladionice nam ne daju neke pretjerane šanse ali nas previše otpisuju, svakako idemo po kartu za Sjevernu Ameriku
Kad bi se mogao znati sudija?
Kladionice nam ne daju neke pretjerane šanse ali nas previše otpisuju, svakako idemo po kartu za Sjevernu Ameriku
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuo sam iz prve ruke da ce kuhar neki u Zenici staviti nesto u hranu kod zabara , zato stavi kucu na nas, lagane pare za ljetaPSV je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:25Tebra sta ovo pada kvota na zabare? Sumljivo.Edincapitano je napisao/la: ↑28 mar 2026, 12:25Ma sve u napad
Esmir, Kerim, Edin, Demirovic
Ima Memic, Haris s klupe ako treba
Kolasinac moze na ljevom beku jer talijani igraju spor fudbal, protiv Velsa su ga ubili trkom haman.![]()
U ponedjeljak najvjerovatnije. Jedna grupa sudija iz ovog seminara uefe je vec sudila u cetvrtak, sada ide druga grupa. Iz one liste, meni se cini da bi mogao Marciniak biti u ZeniciCAZIN je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:13Mislim da će ostaviti Esmira na klupi za ovu utakmicu jer je igrao protiv Velsa svih 120 i kusur minuta. Svakako treba Memića i Dedića na desnu stranu i da uštopaju DiMarca i Calafioria. Treba zamnjeniti jednog napadača i ubaciti nekog u vezni red da se ne bi desilo kao protiv Velsa gdje su nas ljudi pojeli na sredini. Probati nekako prvo poluvrijeme odigrati što dosadnije i igru umrtviti što više pa u drugom poluvremenu krenuti što jače kao protiv Rumunije.
Kladionice nam ne daju neke pretjerane šanse ali nas previše otpisuju, svakako idemo po kartu za Sjevernu Ameriku![]()
Da li postoji negdje lista sudija koji bi mogli potencijalno biti delegirani?Confiance je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:20U ponedjeljak najvjerovatnije. Jedna grupa sudija iz ovog seminara uefe je vec sudila u cetvrtak, sada ide druga grupa. Iz one liste, meni se cini da bi mogao Marciniak biti u ZeniciCAZIN je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:13Mislim da će ostaviti Esmira na klupi za ovu utakmicu jer je igrao protiv Velsa svih 120 i kusur minuta. Svakako treba Memića i Dedića na desnu stranu i da uštopaju DiMarca i Calafioria. Treba zamnjeniti jednog napadača i ubaciti nekog u vezni red da se ne bi desilo kao protiv Velsa gdje su nas ljudi pojeli na sredini. Probati nekako prvo poluvrijeme odigrati što dosadnije i igru umrtviti što više pa u drugom poluvremenu krenuti što jače kao protiv Rumunije.
Kladionice nam ne daju neke pretjerane šanse ali nas previše otpisuju, svakako idemo po kartu za Sjevernu Ameriku![]()
![]()
Hvala na odgovoru svakako
Pokušao sam pronaći sve utakmice u historiji naše reprezentacije od osamostaljenja da provjerim još jednom rezultate i vidio sam da jedini put kada smo uspjeli pobijediti neku jaču reprezentaciju je bilo 1996.godine u prijateljskoj utakmici i to baš protiv Italije.
Da li je vrijeme za neko novo čudo?
Da li je vrijeme za neko novo čudo?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.