CAGarfia je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:27
Virtaga, šta kažeš kakve su nam šanse protiv Žabarije?
Pogodio si oko Velsa gdje si odmah poslije žrijeba rekao da se ne može izgubiti ako se dobro postavimo.
Vels je bio lagan za prognozirati, to je ekipa koja može igrati fudbal na samo jedan način i to je to, ne mogu te iznenaditi. Možemo igrati još pet utakmica protiv njih i svaka će biti ista, odnosno biće do nas.
Što se tiče Italije mislim da nikad nismo imali veću šansu da pobijedimo jednu veliku selekciju, svakako su oni prvi i posljednji velikan kojeg smo pobijedili.

Znam da sad nisu top selekcija, ali i dalje se zovu Italija.
Baš je teško prognozirati, ja vjerujem u ove momke, zaista su sjajni, drže se zajedno, idu glavom na kopačku a znaju igrati lopte, bar dobar dio njih. Trebaće nam nekoliko baš raspoloženih igrača koji će "probijati", držati ih na oprezu, raditi ono što je Kerim radio u Kardifu. Ne smijemo im dati loptu u nekim dužim intervalima jer ćemo se provesti kao Sjeverna Irska preksinoć. Čisto sumnjam da možemo sačuvati mrežu tako da ćemo morati zabiti gol.
Vjerujem da će Gatuzo nešto ekspreimentisati i glumiti Anćelotija, vazda mu se to obijalo o glavu. Nas je veoma teško analizirati i "pročitati", pa neka pokuša.
Jednostavno, ovo je Italija koja nema WC igrača osim možda Dimarca i Donarume, ima tu dobrih igrača ali nema onih monstruma kakve obično imaju top selekcije.