kao sto nas nije briga za sfk, tako nas nije briga ni za gfc, opet ponavljam, nek' su ih odhebali, toliko su sposobni da su ispali iz lige, najvece pichkice u futsalu def., svake godine kmecanje kako su svi protiv njih bla, bla, bla. a komplekse je tebi nabila Buba dok je spominjes iz cista mira...ali razumijem, ljudi tamburaju gfc kad god stignu u ove dvije godine koliko su poceli ulagati ozbiljnije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
damire nemoj biti nervozan, jes' to opet mislio da budes (barem) oficir za bezbjednost u gfc-u?
kao sto nas nije briga za sfk, tako nas nije briga ni za gfc, opet ponavljam, nek' su ih odhebali, toliko su sposobni da su ispali iz lige, najvece pichkice u futsalu def., svake godine kmecanje kako su svi protiv njih bla, bla, bla. a komplekse je tebi nabila Buba dok je spominjes iz cista mira...ali razumijem, ljudi tamburaju gfc kad god stignu u ove dvije godine koliko su poceli ulagati ozbiljnije.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Kako igraju i kakvi su rezultati, haram im svaka marka koju dobiju.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Tako je hiperOs, solidne vam plate a borite se nemal za opstanak. Opet se dopušta da željkanovi pišu ovdje.Jet2Holiday je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:30Kako igraju i kakvi su rezultati, haram im svaka marka koju dobiju.
Igrac ako dobije sve (komplet sve sto ga sleduje) i ako je prista da dobija platu svako 3 mjeseca. On nema sta da se zali a posebno da kaze necu da se trudim, i svaki igrac koji to prica da im kasni plata klub ima pravo da raskine ugovor sa tim igracom i to na stetu igraca. Kad si dolazio pristao si, jer mogao si trazit klub koji isplacuje sedmicno plate i mjesecno il vec kako zelis.Hordas1990 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 20:28Nije buraz u tom stvar. Izmiri se sve na kraju to je tacno kao i da se odredjeni iznosi kvartalno isplacuju. Problem je sto se desava cesto da neki igraci dobiju sta im i pripada na taj i taj datum dok drugi ne dobiju i moraju cekati pa onda to stvori razdor u svlacionici. To nije samo sad nego je vec duze vremena tako. Ne bi se ni ja trudio u firmi da kolega dobije platu ja ne ili bi me bar poremetilo. Bolja je opcija da se svima isplati na isti dan nego da jedni dobiju na vrijeme drugi ne dobiju. To poremeti svaki kolektiv. Nema ni veze sa fudbalom. Ne mogu da razumijem zasto se tako radi.gh0stHZ je napisao/la: ↑27 mar 2026, 20:19Samo treba stati u kraj pričama da u klubu kasne plate igračima po 3 mjeseca, jer je opštepoznato i evo potvrđeno u ovom “intervjuu” da se kvartalno svakako sve gleda u klubu.
Nisam insajder, samo znam iz druge ruke da je jedan od igrača rekao da nikad nemaju problema oko toga, sve se izmiri i svede na toj tromjesečnoj bazi.
Finansijski niko ne ispašta od igrača! Para ima. Vidim jedan kolega je prije dvije stranice napisao da kasni po 3-4 mjeseca. To nije istina.
Ja licno bi volio da igraci dobivaju platu sedmicno, jer po mom misljenju lakse bi mogao kaznjavat igrace a i nagradjuvat, to je NAM uveo, Ismir nastavio koristit.
Ako analiziramo ovih 26 kola sto je proslo, nemoze se bas reci da je nezalaganje igraca dovelo do zasad slabog rezultata
Prvo kolo; 4-4 ZEKIC odlazi trener koji je podpisao novi ugovor i koji je nakon jednog kola 4-4 podnijo neopozivu ostavku. Posto je to iz vedra neba se desilo klub uprava to nije ocekivala nisu imali vremena da reaguju sa trenerom doveli su Husrefa nakon dva kola radnik i sloga remi i poraz. U tom vremenu i tih 7 kola pod husrefom smo imali pored soka koji su igraci dozivili odladkom Zekica i remijem od radnika i porazom od sloge, 5-6 igraca koji su povrijdjeni bili. Pored tih nasi nedaca i problema bilo je jos 3-4 situacije penal u dobiju penal u sb cist go u bl crveni karton u bl.
Povrijedjeni igraci
BANIC MUJKIC ELEZI BEGANOVIC su igraci koji su bili povridjeni u tih 7 kola plus sto je Jatta u imao 2 crvena u 5 utakmica i plus prodaja Jatte.
Poraz na grbavici ima dosta uglova iz kojeg se moze gledat. Bili smo minimum jednak protivnik do 60 minute, smatram da je mogao zeljo dobit u prvom pol crveni, pa do greske husrefa kad je ubacio Cimirota da igra na dan kad mu je majka umrla. Takodje tu treba isto pogledat cinjenicu pored greske koju je napravio cimi jos vecu gresku pravi nas rezervni 18 nestogidisnji golman koji je posle te utakmice i skinut odnosno Banic se oporavio.
Poraz od prijedora to treba pisat na igrace al najvise na ss
Ispadanje iz kupa smatram da je u prvoj utakmici nakosevu sudija napravio velke dvije greske koje su odinjele prolaz velezu.
Super kup izgubio na penale promjena domacinstva itd itd
Poraz od sb ok tradicionalno dole lose igramo dali su go sa 30
M bili smo bolji i nisam vidio nezalaganje
Razlika u bodovima cist go crveni za jatu
Go koji je ponisten velezu u bl
Penal protiv prijedora za borac
Sloga igranje sa juniorima
Cinimi se da je bilo jos par situacija gdje su sudije borcu progledale kroz prste. Takodje go koji su dali na grbavici (je veoma sumnjiv) jer je igrac igrao rukom posle guranja sledja ( gdje bio faul) al i sam go je plod samopouzdanja koje borac ima i kroz svoju igru i poguranac od sudija tokom sezone.
Crveni karton na kosevu za zrinjski pa crveni za radnik pa prijedor na kosevu crveni i nepostojeci penal
Kad saberes ovih 5 utakmica sa velezom prvenstvo I kup gdje smo debelo osteceni za CRVENI KARton U 55 minuti i to od igraca koji je dao go 20 minta posle toga bas radi svoje specificnosti. Plus CIST penal. Takodje u mostaru sve do DIREKTNOG CRVENOG KARTONA MAITE koji je ponisten al koji je u tom trenutku sasjekao naseg najboljeg igraca a i apsulutnu nasu dominaciju, i samim tim je poslao jasnu poruku igracu sta ga ceka (JATTA) i igrac se jednostavno poske toga nije vidio. Naravno Ibro rahimic picketina prica kako je to vrhunska utakmica kako su oni nas razbili. Bla bla bla dodje 2 sedmice posle toga utakmica za bodove i sta bi ponovo sudiska kradja 2 crvena penal. I onda ne cestita pobjedu ispalo da smo dali go iz offsida iz nepostojeceg penala da im je dao u 20 minuti sudija crveni itd itd..
Sb u prvoj utakmici sumnjiv penal na kosevu smo bili za nijansu bolji al nemozese reci da smo apsulutno bili bolji al vise remi njima odgovarao nego nama, zadnja utakmica minimum smo zasluzili bod bili smo bolji ok izgubili golom sa 30 metara. Dobtig trenutka smo se sve pitali to nas je presjeklo digli sb koji se povuko da sacuva sto duze prednost i oni su bili oko i da uzmu bod. Ljudi su odnijeli 3 boda losijom igrom al na fer nacin kao i prijedor u prijedoru
- luckystrike
- Kontakt:
DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 mar 2026, 15:54I u Sloveniji je bio najbolji. Šteta što ne igra bliže golu a Buljubašić na šestici.
Isto tako i kod nas. Pravi ofanzivni veznjak.
A tek kako ih izvoza
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Predobar igrač, sugurno neopravdano zapostavljen kod Zekića a i sad je mislim dosta zavaljen sa ovom pozicijom. Po meni bi bio korisniji i za njega bolje 30 minuta u rotaciji sa Ljajićem nego ovako što igra. Ima dobar šut i zna podvaliti loptu i zato treba da igra bliže golu ovako na def. veznom polomi se da uđe u 1-2 šanse.luckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:54DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 mar 2026, 15:54I u Sloveniji je bio najbolji. Šteta što ne igra bliže golu a Buljubašić na šestici.
A tek kako ih izvoza![]()
Jedini igrač kojem bi produžio ugovor od ovih kojima istiće na ljeto.
Nema mu rođe iz Zagreba, možda on zna nešto više.
Nek se malo i navikao na ovu oranicu, pa na njoj polodi plavu štrumfetu
PS. Penal na Koševu protiv Veleža, taman da ga je trepavicom dirno, morao ga je svirati.
Ma Anes je pravi profesionalac, pravi igrač koji se bori za sebe i za svoje minute. Definitivno zaslužuje bolju poziciju u ekipi i više slobode na terenu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:00Predobar igrač, sugurno neopravdano zapostavljen kod Zekića a i sad je mislim dosta zavaljen sa ovom pozicijom. Po meni bi bio korisniji i za njega bolje 30 minuta u rotaciji sa Ljajićem nego ovako što igra. Ima dobar šut i zna podvaliti loptu i zato treba da igra bliže golu ovako na def. veznom polomi se da uđe u 1-2 šanse.luckystrike je napisao/la: ↑28 mar 2026, 18:54DoktorXabaras je napisao/la: ↑27 mar 2026, 15:54
I u Sloveniji je bio najbolji. Šteta što ne igra bliže golu a Buljubašić na šestici.
A tek kako ih izvoza![]()
Nek se malo i navikao na ovu oranicu, pa na njoj polodi plavu štrumfetu![]()
PS. Penal na Koševu protiv Veleža, taman da ga je trepavicom dirno, morao ga je svirati.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- Jet2Holiday
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 15:18Tako je hiperOs, solidne vam plate a borite se nemal za opstanak. Opet se dopušta da željkanovi pišu ovdje.Jet2Holiday je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:30Kako igraju i kakvi su rezultati, haram im svaka marka koju dobiju.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Meni je kod njega taj neki njegov sut drama jak,njega ako iskristalizira jos bit ce bomba,ruku dajem ako nije u ovom momentu bolji od Tahirovica.adoado je napisao/la: ↑28 mar 2026, 21:31Ma Anes je pravi profesionalac, pravi igrač koji se bori za sebe i za svoje minute. Definitivno zaslužuje bolju poziciju u ekipi i više slobode na terenu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑28 mar 2026, 20:00Predobar igrač, sugurno neopravdano zapostavljen kod Zekića a i sad je mislim dosta zavaljen sa ovom pozicijom. Po meni bi bio korisniji i za njega bolje 30 minuta u rotaciji sa Ljajićem nego ovako što igra. Ima dobar šut i zna podvaliti loptu i zato treba da igra bliže golu ovako na def. veznom polomi se da uđe u 1-2 šanse.
Nek se malo i navikao na ovu oranicu, pa na njoj polodi plavu štrumfetu![]()
Nadam se da je Anes proucio sta prije nego je uso na onaj stadion da nebi kakve sihre pokupio.
Anes bi vec bio unovcen da se nije ispovredjivo.
Za sledecu sezonu PLATA SVIM IGRACIM NA UCINAK. Ako ti poniste cist go, nesviraju cist penal to bi sve racuno u korist igraca takodje plata bi bila po kolicini utakmica po sezoni, takodje bonuse bi isplatio u slucaju da zavrsisi 2 ili 3 al za onoliko bodeva za koliko bi nas sudije pokrale. Tako da oslobodimo igrace od stete koju bi im vico/beus nanijeli, samim tim nebi imali razlog da se svadjaju sa sudijom i da dobivaju zute crvene bez razloga, tako bi napravio da jedino sta trebaju jeste da se bore za prvih 11 treniraju pridrzavaju se hrane i ti stvari. Sto kaze nedim vadit im krv svaki mjesec vagat ih i bit strog.
Gledao sam snimak red bulla sa Alajbegovicem, ono kad pere zube kad pokazuje stan i kad ide da jede u klub. I treninzi i tako te stvari. Kad prikaza svaki put prije treninga vade im krv provjeravaju secer i crvene i bjele krvna zrnca.
Takodje trener (Cvitanovic ) ista stvar pokrote vico za bod, dva tri racuna se sa si osvoio i kad se ti bidevi saberu lolo budes nakon 19 kola i satim bodevima iza birca zrinjskog noga. Imaces zimski ljetni prelazni rok imaces tad vec 50 utakmica ako nebudes sa sabranim bodevima koje Vico/beus eventualno uzmu noga..
Nesmije se davat plata za nista igro ne igra ono kapa. Takodje raskid ugovora od strane kluba nesmihe bit veca od 3 plate, nebitno jel imas jos 3 godine ugovor ili jos 6 mjeseci
Anes bi vec bio unovcen da se nije ispovredjivo.
Za sledecu sezonu PLATA SVIM IGRACIM NA UCINAK. Ako ti poniste cist go, nesviraju cist penal to bi sve racuno u korist igraca takodje plata bi bila po kolicini utakmica po sezoni, takodje bonuse bi isplatio u slucaju da zavrsisi 2 ili 3 al za onoliko bodeva za koliko bi nas sudije pokrale. Tako da oslobodimo igrace od stete koju bi im vico/beus nanijeli, samim tim nebi imali razlog da se svadjaju sa sudijom i da dobivaju zute crvene bez razloga, tako bi napravio da jedino sta trebaju jeste da se bore za prvih 11 treniraju pridrzavaju se hrane i ti stvari. Sto kaze nedim vadit im krv svaki mjesec vagat ih i bit strog.
Gledao sam snimak red bulla sa Alajbegovicem, ono kad pere zube kad pokazuje stan i kad ide da jede u klub. I treninzi i tako te stvari. Kad prikaza svaki put prije treninga vade im krv provjeravaju secer i crvene i bjele krvna zrnca.
Takodje trener (Cvitanovic ) ista stvar pokrote vico za bod, dva tri racuna se sa si osvoio i kad se ti bidevi saberu lolo budes nakon 19 kola i satim bodevima iza birca zrinjskog noga. Imaces zimski ljetni prelazni rok imaces tad vec 50 utakmica ako nebudes sa sabranim bodevima koje Vico/beus eventualno uzmu noga..
Nesmije se davat plata za nista igro ne igra ono kapa. Takodje raskid ugovora od strane kluba nesmihe bit veca od 3 plate, nebitno jel imas jos 3 godine ugovor ili jos 6 mjeseci

Lijepo mu porasla cijena, može naša akademija uraditi posao kako treba samo treba trener prvog tima da poprati to
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Mogao bi zavrsiti kao onaj Uzbekistanac Husanov, ali koliko bi bio nas postotak od iduceg transfera? Ako odemo na Svjetsko i odigra dobro jednu ili dvije utakmice, njegova cijena na Transfermarktu mogla bi skociti na preko 20 miliona € u slucaju neke asistencije i gola.
Nidal je odličan potencijal i vidi se da bi od njega nešto moglo veliko biti. Međutim on je u tranziciji sad i morao je proći godinu dana opet osnove koje mi nažalost ne učimo, a kao imamo akademiju koja bi to trebala, taj tehničko-taktički dio igre.
Kad si mlad, onda očekuju da učiš brzo, i prilagodiš što prije njihovom sistemu i načinu rada, jer na Zapadu imaju manja očekivanja od tebe kad si mlad nego kad si iskusan, ne samo u fudbalu nego u poslovnom svijetu, a kad si iskusan onda su velika očekivanja i onda moraš odmah da pridonosiš.
Njegovo vrijeme tek dolazi, 19 godina i on mora još odigrati, 6,7 utakmica da dobije sliku cijelu o ligi i igri tamo, ali preko ljeta će morati više raditi, jer očigledno računaju na njega. Mora ubrzati igru, brže reagovati, brže misliti, brže se kretati, inače klupa, dolazi drugi na njegovo mjesto i gubi opet dragocjene utakmice.
Kad si mlad, onda očekuju da učiš brzo, i prilagodiš što prije njihovom sistemu i načinu rada, jer na Zapadu imaju manja očekivanja od tebe kad si mlad nego kad si iskusan, ne samo u fudbalu nego u poslovnom svijetu, a kad si iskusan onda su velika očekivanja i onda moraš odmah da pridonosiš.
Njegovo vrijeme tek dolazi, 19 godina i on mora još odigrati, 6,7 utakmica da dobije sliku cijelu o ligi i igri tamo, ali preko ljeta će morati više raditi, jer očigledno računaju na njega. Mora ubrzati igru, brže reagovati, brže misliti, brže se kretati, inače klupa, dolazi drugi na njegovo mjesto i gubi opet dragocjene utakmice.
Imamo 15% od sljedećeg transfera, u slučaju prodaje u iznosu od 20 miliona eura nama pripada još 3 miliona euraHaksss je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:31Mogao bi zavrsiti kao onaj Uzbekistanac Husanov, ali koliko bi bio nas postotak od iduceg transfera? Ako odemo na Svjetsko i odigra dobro jednu ili dvije utakmice, njegova cijena na Transfermarktu mogla bi skociti na preko 20 miliona € u slucaju neke asistencije i gola.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Meni ne pripada nista, jebbe mi se vise za prodaje. Neka on ode za 80 miliona ali mene interesuje titulaadoado je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:21Imamo 15% od sljedećeg transfera, u slučaju prodaje u iznosu od 20 miliona eura nama pripada još 3 miliona euraHaksss je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:31Mogao bi zavrsiti kao onaj Uzbekistanac Husanov, ali koliko bi bio nas postotak od iduceg transfera? Ako odemo na Svjetsko i odigra dobro jednu ili dvije utakmice, njegova cijena na Transfermarktu mogla bi skociti na preko 20 miliona € u slucaju neke asistencije i gola.
-
Strosmajer
- Kontakt:
A smatras da je moguce osvojiti titulu bez para?ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:29Meni ne pripada nista, jebbe mi se vise za prodaje. Neka on ode za 80 miliona ali mene interesuje titulaadoado je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:21Imamo 15% od sljedećeg transfera, u slučaju prodaje u iznosu od 20 miliona eura nama pripada još 3 miliona euraHaksss je napisao/la: ↑29 mar 2026, 10:31
Mogao bi zavrsiti kao onaj Uzbekistanac Husanov, ali koliko bi bio nas postotak od iduceg transfera? Ako odemo na Svjetsko i odigra dobro jednu ili dvije utakmice, njegova cijena na Transfermarktu mogla bi skociti na preko 20 miliona € u slucaju neke asistencije i gola.
Pa imamo para, sta smo osvojili unazad 7 godina?Strosmajer je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:42A smatras da je moguce osvojiti titulu bez para?ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:29Meni ne pripada nista, jebbe mi se vise za prodaje. Neka on ode za 80 miliona ali mene interesuje titula
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
Strosmajer
- Kontakt:
Imamo ih manje i od Zrisnjskog i od Borca. I redovno osvajamo trece mjesto koje nam i po ulaganjima pripada.mnon46 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:44Pa imamo para, sta smo osvojili unazad 7 godina?Strosmajer je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:42A smatras da je moguce osvojiti titulu bez para?ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:29
Meni ne pripada nista, jebbe mi se vise za prodaje. Neka on ode za 80 miliona ali mene interesuje titula
To sto smo mi zamislili da imamo para koliko ih Tan ima, pokazalo se da nam ne znaci mnogo.
- luckystrike
- Kontakt:
Ako je istina da imamo manje novaca od pomenutih, onda ovog debelog na vrhu treba još jučer otjerati. Nemamo mi kao Klub ni navijači hajra od njega nikakvog, a on sebi zaradi i pare i promociju.
Mislis da ima para vise od SNSDA i HDZa? Ljudi imaju dodika koji je najjaci u drzavi 100% a ovi hrvatsku zidovsku politiku koja blokira citavu drzavu a ima ih 10%luckystrike je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:57Ako je istina da imamo manje novaca od pomenutih, onda ovog debelog na vrhu treba još jučer otjerati. Nemamo mi kao Klub ni navijači hajra od njega nikakvog, a on sebi zaradi i pare i promociju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

.png)