Hvala unaprijed!!
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
izet fazlinovic
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Jel iko zna ili ima neki link, gdje se može pogledati komplet utakmicu Wales - Bosna ??
Hvala unaprijed!!
Hvala unaprijed!!
Pa i nama bi bilo drago da je Sjeverna Irska dobila, zar ne? Nek se raduju ako hoce, nase je da im zagorcamo zivot i slavimo drugi plasman na SP aBd. Previse se buke stvorilo oko nebitne stvari.Edincapitano je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:27Zabare treba docekati na isti nacin kao i rumune, cigani su to do neba i ako povedu vidjecete kako su strasno prljavi.
Himna treba da grmi nasa a njihova da nestane u buki nasih navijaca, cuj ljudima drago sto nece u Cardiff i zad kao Di Marco pravi se pametan nesto Dzeki pisao kako nas postuje. Prava ciganska posla.
Gurni Kerima od prve, Esmira na drugu stranu, kad Esmir ne moze vise, ide Memic na mrtvog Di Marca sto nema bas neku kondiciju, on uvijek padne fizicki kao Seo oko 60-70e minute kad igra u evropi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Samo kad pomislim na Tahira syebem se ko foka.
Zao mi je momka,prolazi kroz svasta nesto ali nemoj ga bar ovu u prvu,lik razyebava cijelu koncepciju.
Ni sa Sunjicem nisam posebno sretan,ali on je taj koji treba da kvari kreaciju protivnika i obavlja taj prljavi posao. Ali da je za standardnog,nije.
Pretanki smo u sredini skroz,nemamo tog igraca koji ce isporucivati sigurnost i pocetnu kreaciju.
Recimo Muharemovic kao stoper ima te duge lopte boli glava.
Zao mi je momka,prolazi kroz svasta nesto ali nemoj ga bar ovu u prvu,lik razyebava cijelu koncepciju.
Ni sa Sunjicem nisam posebno sretan,ali on je taj koji treba da kvari kreaciju protivnika i obavlja taj prljavi posao. Ali da je za standardnog,nije.
Pretanki smo u sredini skroz,nemamo tog igraca koji ce isporucivati sigurnost i pocetnu kreaciju.
Recimo Muharemovic kao stoper ima te duge lopte boli glava.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ovi ljudi što ne udju na stadion ima fan zona u Areni gdje će biti preko 8000 ljudi a svakako ako se plasiramo ono što će uslijediti na ulicama vrijedi doživiti. Mislim da igrači do 6 ujutro ne bi uspjeli napustiti Zenicu, stadion, ulice..
Amir mora igrati umjesto Tahirovića nema tu dileme.
Himna njihova, tišina aplauz a nakon toga pakao kao da je rat.
Cigani su žabari kao i Rumuni, Grci u fudbalu.
Amir mora igrati umjesto Tahirovića nema tu dileme.
Himna njihova, tišina aplauz a nakon toga pakao kao da je rat.
Cigani su žabari kao i Rumuni, Grci u fudbalu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- invincible1921
- Kontakt:
Realno nama je ovaj Vels bio najgori matcup kad pogledas sa ove distance, jaki fizicki, brzi a ne igraju na duge lopte kao ostale otocke ekipe. Bio sam ubjedjen da ce seo ili memic fasovat crveni.Madal je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:20Cuvali su i protiv Makedonije pa ga primise. Na kraju krajeva i otocke reprezentacije su poznate da su tvrde kada prvi zabiju i jaki u prekidima, a ispostavilo se da im dajemo u 87min iz kornera.moreno123 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:14Mi sebi u utorak ne smijemo dozvoliti ziherasku igru kao sto smo igrali protiv Velsa do 60-te minute. Mi cemo gol primiti to je sigurno, a oni ako ti prvi daju to ce biti jako tesko za nas, znamo kako su Talijani poznati po zatvaranju i cuvanju rezultata. U tom ne smijemo dozvoliti da opet pocnemo igrati kada damo gol, kao sto smo u utorak. Kerim po meni mora startati, Esmir na klupu, Memic desno. Nadam se da je lik( Barbarez) konacno uvidio da Tahiraga ne moze igrati, ocigledno je da lik nije u glavi spreman da igra ovako zahtjevne utakmice na tako odgovornoj poziciji.
Tahirovic je zivi promasaj i ja to pisem i prije nego je bilo popularno, dok su se jos **** porodicno stablo Savi jer ga je na tribine poslao. Ali bilo je prozora da Tahirovic prvu utakmicu odgira kriminalno a drugu starta i bude odlican. Ako ga Sergej opet starta nadamo se da ce to biti slucaj.
Mozda ce i najteze biti da li da Alajbegovica stavi u prvu ili da cekamo kad se vec izmore u 60toj.
Glupo ce zvucat al mislim da nam italija tj njen stil vise odgovara
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 29 mar 2026, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
Marokanci58
- Kontakt:
Vidim da su otopili snijeg grijačima ali evo relacija Prijedor, Banja Luka, Teslić, Doboj, Gračanica potop bukvalno. Saobraćaj zaustavljen zbog padavina i poplava. Ako ovako pada i u Zenici da imaju milion dranaža ne znam kako će se igrati utakmica.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
signalidunapark
- Kontakt:
S tim se slažem.KimJongEsmer je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:31A Tahirović dva igrača manje plus asistent gostujućim napadačima
Ja bi Bašića umjesto Tahirovića svakako.
Ovi su nas preozbiljno shvatili to nije dobro nikako.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
signalidunapark
- Kontakt:
Drenaža na BP je odlična, i u kombinaciji s grijačima ne bi trebalo biti problema.Marokanci58 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:42Vidim da su otopili snijeg grijačima ali evo relacija Prijedor, Banja Luka, Teslić, Doboj, Gračanica potop bukvalno. Saobraćaj zaustavljen zbog padavina i poplava. Ako ovako pada i u Zenici da imaju milion dranaža ne znam kako će se igrati utakmica.
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032035.mp4izet fazlinovic je napisao/la: ↑29 mar 2026, 14:32Jel iko zna ili ima neki link, gdje se može pogledati komplet utakmicu Wales - Bosna ??
Hvala unaprijed!!![]()
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/my ... 032245.mp4
-
napapijri1987
- Kontakt:
Ma kakvo zvizdanje na himnu? Daj prodjite se tih budalastina. S tim bismo samo njima dali dodatni boost i nabrijali bismo ih da nas pobjede. Mi trebamo biti prgavi na terenu, provocirat ih kako od strane igraca tako i publike, ciniti sve da oni budu nervozniji.
Nadam se da ce napokon i publika u Zenici dobiti osjecaj za utakmicu i znati kada treba pritisnuti sa tribina,kada podrzati ekipu,kada ciganjciti.
A ubjedjen sam da je hadziahmetovic kljuc ove tekme i da bi on,ako pocne u sredini, mogao biti ta enigma italijanima. Igra otocki nogomet kao i tonali, voli se potuc u sredini. Pored njega iskreno nemam pojma koga bih stavio na drugu 6.
Sunjic - prednost zbog te trke,ali je prespor, ne ulazi u duele, bjezi od lopte...
Tahirbeg- kao neki Quarterback gdje bi loptu koju dobije od Amira distrubuirao na drugu stranu,uveo nasa krila u igru. Negativno je to sto je u duelu kao curica kakva, mentalno trenutno u kanalu, ne igra..
Basic - ono sto je odigrao protiv Welsa je ok ali i u toj tekmi je imao opasan pas koji je presjecen i mogla se izroditi kontra iz toga. Prednost je to sto se takodje voli potuc m, ne boji se s loptom krenuti u i kroz sredinu sto nam je falilo realno i protiv Welsa.
Nadamo se da cemo prvih 20 minuta izdrzati nulu a onda sta bude.
Ja mislim da u svijetu trenutno ne postoji ekipa kojoj mi u Zenici ne mozemo napravit 2-3 prilike. Sjetite se tekme protiv Njemaca u Zenici. Jesmo izgubili 2-1,ali imao je Demirovic i tu jednu priliku da zabije pa masio. Na prekidima smo opasni. Svi znaju da je Edin opasan u igri glavom i opet je zabio i Njemcima i Welsanima nakon prekida.
Hajde Edine jos jedan u utorak i ulazak u Bundesligu da napokon dobijes postovanje fudbalskog svijeta koje zasluzujes.
Nadam se da ce napokon i publika u Zenici dobiti osjecaj za utakmicu i znati kada treba pritisnuti sa tribina,kada podrzati ekipu,kada ciganjciti.
A ubjedjen sam da je hadziahmetovic kljuc ove tekme i da bi on,ako pocne u sredini, mogao biti ta enigma italijanima. Igra otocki nogomet kao i tonali, voli se potuc u sredini. Pored njega iskreno nemam pojma koga bih stavio na drugu 6.
Sunjic - prednost zbog te trke,ali je prespor, ne ulazi u duele, bjezi od lopte...
Tahirbeg- kao neki Quarterback gdje bi loptu koju dobije od Amira distrubuirao na drugu stranu,uveo nasa krila u igru. Negativno je to sto je u duelu kao curica kakva, mentalno trenutno u kanalu, ne igra..
Basic - ono sto je odigrao protiv Welsa je ok ali i u toj tekmi je imao opasan pas koji je presjecen i mogla se izroditi kontra iz toga. Prednost je to sto se takodje voli potuc m, ne boji se s loptom krenuti u i kroz sredinu sto nam je falilo realno i protiv Welsa.
Nadamo se da cemo prvih 20 minuta izdrzati nulu a onda sta bude.
Ja mislim da u svijetu trenutno ne postoji ekipa kojoj mi u Zenici ne mozemo napravit 2-3 prilike. Sjetite se tekme protiv Njemaca u Zenici. Jesmo izgubili 2-1,ali imao je Demirovic i tu jednu priliku da zabije pa masio. Na prekidima smo opasni. Svi znaju da je Edin opasan u igri glavom i opet je zabio i Njemcima i Welsanima nakon prekida.
Hajde Edine jos jedan u utorak i ulazak u Bundesligu da napokon dobijes postovanje fudbalskog svijeta koje zasluzujes.
Samo da ne bude Vico ped.eru i savez napolje bas kad ekipi treba dati najvecu podrsku...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
Izbacio si jednog igrača od kojeg nema koristi i koji ne pokriva prostor (Tahiragu), ali izbacio si jedinog koji to radi kako treba Demirovića. Čak Ermedin više indirektno doprinosi veznom redu nego Tahirović.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:01Jedina ekipa koja bi mogla odgovoriti njihovoj sredini!
![]()
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa korisniji bi Demirovic bio uz Dzeku u napadu, nego Alajbegovic da igra poziciju koja mu nije prirodna.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:01Jedina ekipa koja bi mogla odgovoriti njihovoj sredini!
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovo je po meni mnogo neozbiljno slobodan dan pa hodanje po Baščaršiji dok Talijani treniraju.....
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Malo grad, malo shisha. Vjerujem da su kasnije pojedini i u Taverni zavrsili.
15.10.2013.
Nisu oni došli da se spremaju i da se ubijaju dva dana prije utakmice,na ovakve se utakmice dolazi spreman iz kluba,ako nisi dosao spreman ne moze te popravit ni jedan trening s Barbarezom...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ovo si dobro napisao, od ludih fanatikosa zavisi kakva će atmosfera biti, ako oni budu glumili opet nesto i stavljali sebe kao centralne ličnosti sa tim nebuloznim skandiranjem atmosferu će sjebati, zbog njih igramo i sa 2500 manjim kapacitetom.
BRATSTVO GRAČANiCA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako je tako, sto se onda prigovaralo kod proslih selektora ovo izlazenje po shisha barovima i kafanama?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Drum, General505, GoldenLilies, InatSilniBosanski, invincible1921, legendarnadruga, MiranGlasnic, modrica, muhamedhulk, Pensioner26, random11, Sveti i 89 gostiju.