Premijer liga BiH - aktuelno
-
IMResurrected
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Memoari porodice Mirvic 
E to je nazalost nasa slika i prilika. U generalno svemu. Das seljaku sansu, da radi, tegli, dodje do para. I onda se vrati u svoju “ homeland”, ulozi te pare u Zelju nesretnog, i onda se ovako sprda i zeza sa imenom kluba preko chat gpt. Umjesto da je dosao na stadion i uslikao se kako treba, covjek se sprda i pere pare.
A najjadniji, u cijeloj ovoj prici, vec godinama, su navijaci Zelje. Svaki put kad im u klub udje “ ozbiljan” investitor, oni budu ko djecak kad vidi simpatiju. I svaki put zavrse bolnim raskidom. Tako su se veselili i za ovog cirkusanta, pa vidjecemo..
A najjadniji, u cijeloj ovoj prici, vec godinama, su navijaci Zelje. Svaki put kad im u klub udje “ ozbiljan” investitor, oni budu ko djecak kad vidi simpatiju. I svaki put zavrse bolnim raskidom. Tako su se veselili i za ovog cirkusanta, pa vidjecemo..
Lijepa mu je žena.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Mozda su ipak oni dobili glupljeg brata. Ako je moguce biti gluplji od ismira.
1946-1987
-
GavranBeli
Najjaci su ovi poput ovog ima sto maraka u dzepu al sve zna. Haj ne seri ziv bioResolute je napisao/la: ↑29 mar 2026, 01:22E to je nazalost nasa slika i prilika. U generalno svemu. Das seljaku sansu, da radi, tegli, dodje do para. I onda se vrati u svoju “ homeland”, ulozi te pare u Zelju nesretnog, i onda se ovako sprda i zeza sa imenom kluba preko chat gpt. Umjesto da je dosao na stadion i uslikao se kako treba, covjek se sprda i pere pare.
- tutankamon1905
- Kontakt:
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.
Najsmjesnija skupina na balkanu
- Threeplanetrees
- Kontakt:
I popet ću se sebi na glavu dok ne bude po mom
Ono hercegovačko u meni se budi pred golom
Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
Žalosno.....
De ne kenjaj
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
Marokanci58
- Kontakt:
Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Brundoo je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:11Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
Neka Brunde nek pise do utorka, pa cu ga poslije tekme opet svezat u podrum, ali ovaj put jako dobro
- baboedindzeko09
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑28 mar 2026, 14:06Bio sam brate cekao po sat da udjem plus uvijek se prljav bratim s Koseva. Policija osigurava ulazak na stadion i oni se trebaju bolje organizovati, a klubovi trebaju prestati tjerati inat jer su derbi unistili
Brate zadnje kolo igramo na Kosevu i ako nam bude trebala pobjeda na Kosevu za Europu nasi navijaci su nam neophodni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tutankamon1905
- Kontakt:
Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Navijaci nastavili navijacki, krimosi malo bi bili krimosi sto upadaju na prsticima kroz balkon pa opet malo navijaci. Vrijedniji im je onaj trans sto su skinuli u Pocitelju simpatizerima nego sve to na slici. Krpe vrijede u navijackom svijetu, u kriminalu je to obicno platno potpuno beznacajno. Da nije tako utoke bi se nosale na gostovanja pa bi grupe sa desetak ljudi na gostovanju bile sila i niko im ne bi mogao nista.
Jasno je meni da nikad u zivotu nisi imao dodirnih tacaka sa tribinom pa drkas na te slike, ali oni koji gone znaju kako stoje stvari u Mostaru trenutno, eno i Lesinari su vam objasnili neke stvari parolom a to isto svi koji gone misle
Čovjek je u pravu.Brundoo je napisao/la: ↑29 mar 2026, 15:11Meni neko upucao rotfrajeraSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:55Raja samo da vas upozorim da ne pišete ništa ni ustašama ni četnicima koji delegiraju ili sude u komentarima, a ni privatno. Moja 3 prijatelja su dobili prijavu od određenih osoba tačnije delegata sa utakmica Premijer lige BiH.....
Žalosno.....
Ja kad sam ovde pljuvao i psovao Kesića i Gigovića,nije prošlo par dana i došli mi sudski izvršitelji kući i oduzeli mi televizor i mikrotalasnu.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 9 gostiju.