ovi van bih i jesu najglasniji kada su u pitanju navijacke grupeRodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Navijaci nastavili navijacki, krimosi malo bi bili krimosi sto upadaju na prsticima kroz balkon pa opet malo navijaci. Vrijedniji im je onaj trans sto su skinuli u Pocitelju simpatizerima nego sve to na slici. Krpe vrijede u navijackom svijetu, u kriminalu je to obicno platno potpuno beznacajno. Da nije tako utoke bi se nosale na gostovanja pa bi grupe sa desetak ljudi na gostovanju bile sila i niko im ne bi mogao nista.
Jasno je meni da nikad u zivotu nisi imao dodirnih tacaka sa tribinom pa drkas na te slike, ali oni koji gone znaju kako stoje stvari u Mostaru trenutno, eno i Lesinari su vam objasnili neke stvari parolom a to isto svi koji gone misle![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Navijaci nastavili navijacki, krimosi malo bi bili krimosi sto upadaju na prsticima kroz balkon pa opet malo navijaci. Vrijedniji im je onaj trans sto su skinuli u Pocitelju simpatizerima nego sve to na slici. Krpe vrijede u navijackom svijetu, u kriminalu je to obicno platno potpuno beznacajno. Da nije tako utoke bi se nosale na gostovanja pa bi grupe sa desetak ljudi na gostovanju bile sila i niko im ne bi mogao nista.
Jasno je meni da nikad u zivotu nisi imao dodirnih tacaka sa tribinom pa drkas na te slike, ali oni koji gone znaju kako stoje stvari u Mostaru trenutno, eno i Lesinari su vam objasnili neke stvari parolom a to isto svi koji gone misle![]()
Tutankamon je želio biti navijač kad je bio mlađi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Kako može biti najsmješnija skupina na Balkanu ako je vama poslije jedne vaše utakmice poplašila 8-9 transparenata? To će teško poći za rukom bilo kojoj skupini, a tek nekoj koja je, kako kažeš, smiješna. Uozbilji se i ne brukaj se.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagiratiNoProfit je napisao/la: ↑29 mar 2026, 13:39Je li fakat pokušavate izjednačiti čeku direktno poslije utakmice te pad čitave ograde sa iste i provalu kriminalaca u pola noći i krađu transparenata?tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 12:23
ne vidim zastavu devilish boys i armata rossa..vjerovatno nisu stigli donijet i to u istu kucu tu vecer.![]()
Najsmjesnija skupina na balkanu
Nije nitko smiješan, teško se braniti od dronova.
O brate rođače, o brate ćutuče
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Zašto me raspila, zašto me utuče
O brate obade, o brate udave
Zašto me udavi, zašto me ubode
Bravo majmune, uzmi bananu.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ja razumijem da svatko zauzima "svoju" stranu,brani i nek' je.Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Ali napisati za jedne da su nastavili navijački nakon što su noć pred derbi gdje su se zapalili transparenti upali u stan momku,vezali ga, mlatili metalnim palicama po glavi je paradoks.
Ne postoje dobri i loši, ispravni i neispravni, obi njihovi međusobni napadi će se nastaviti sve dok ne padne nečija glava a onda će čitav grad kukat' i molit za spuštanje tenzija.
Logično, kad se niko ne drži kodeksa.HercegovinaCali je napisao/la: ↑30 mar 2026, 09:08Ja razumijem da svatko zauzima "svoju" stranu,brani i nek' je.Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29
Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
Ali napisati za jedne da su nastavili navijački nakon što su noć pred derbi gdje su se zapalili transparenti upali u stan momku,vezali ga, mlatili metalnim palicama po glavi je paradoks.
Ne postoje dobri i loši, ispravni i neispravni, obi njihovi međusobni napadi će se nastaviti sve dok ne padne nečija glava a onda će čitav grad kukat' i molit za spuštanje tenzija.
Svi se furaju da su ultras, a pravog ultrasa nisu u putu sreli.PS ne mislim na grupu.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Jesu li ovo opet ove ugasene grupe iz mostara palili jedni drugim auta sinoc.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
GavranBeli
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Taj kodeks između ultras grupa,pogotovo na Balkanu ne postoji. Postoji jedino kada je potrebno "svoju" grupu opravdati. Svako priča o kodeksu kada njegovu grupu napadne neka druga ekipa s palicama,kamenjima a kada njegova grupa isto napravi onda je šutnja i klasično podjebavanje. Jedino nešto približno na Balkanu ima Hrvatska, bez palica,šakama ali i to je upitno kada vidiš videa gdje 50 ljudi napada 15-20.Uniited je napisao/la: ↑30 mar 2026, 09:34Logično, kad se niko ne drži kodeksa.HercegovinaCali je napisao/la: ↑30 mar 2026, 09:08Ja razumijem da svatko zauzima "svoju" stranu,brani i nek' je.Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13
Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.
Svi se furaju da su ultras, a pravog ultrasa nisu u putu sreli.PS ne mislim na grupu.
Tu se Poljaci najviše ističu, livada izvan grada , isti omjer ljudi,bez oružja, ne razbijaju i uništavaju ostalim ljudima vlasništvo.
- Konigsblau
- Kontakt:
-
akobasmoram13
- Kontakt:
Ne vjerujem, jedino ako ih policija pusti, al nakon svih ovih događanja teško
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Sumnjam da će policija dozvoliti,ako i dozvoli nevjerujem da će Ultrasi doći jer se utakmica igra na Veliki petak.
Dobili su zeleno svjetlo od mupa hnk, ali da li ce bojkotovat zbof velikog petka ne zna se.
Veliki Novak Djokovic stigao u Sarajevo i ide za Zenicu da bodri BiH reprezentaciju
Nadam se da ce ovi domaci nesto nauciti od Noleta
Nadam se da ce ovi domaci nesto nauciti od Noleta
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Znači u petak Velež može do tri boda, pa da mi titulu ovjerimo u Posušju 
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Direktno poslije utakmice?Rodjeni81 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 21:13Upitaj svoje gdje su im bili svi, kad ti kazu doces i cestitati navijacima sto su postupili navijacki neces se brukati kao sto se brukate sa 300 laznih profila na fb. Da imate ista u glavi ne bi nikad spomenuli onu bruku.tutankamon1905 je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:29Najsmjesnija skupina na balkanu se odnosi prvenstveno na drzanje 98% transparenata u jednoj kuci i ne mrdanja kurcem nakon toga. Al ako imas glavnog krivca u svojim redovima, malo je onda tesko reagirati
"Akcija" je odrađena otprilike sat-dva nakon utakmice. Da nisu ****, pobili bi se sa ovima što su ga otpratili do stana, a ne čekati da uđe u haostor. Još vam je namlatio par momaka. Jedva ste njemu uzeli transparente, da su bila još ta dvojica, trojica **** bi vam bio od te "akcije". Sigurno si nepristran pa smiješ određivat koje su akcije legitimne ili ne, a nekako čak i znaš da se bez udarnog transparenta grupa treba ugasiti.
Zovete Ultrase Čovićevom postrojbom, a vaši surađuju s policijom. Čak i kad su tvoji ukrali transparente, u zgradi i oko nje imaju nadzorne kamere gdje se sve vidi, a ne sumnjam da policija ima iste. Također se zna tko je iznajmio stan nasuprot te zgrade i tko je iz koje firme na Rudniku dolazio u vrijeme odmora nadgledati s kim živi, kad mu roditelji idu na posao, itd. Prije mjesec dana 3 člana Ultrasa provela u pritvoru preko 3 mjeseca, jer je netko vaš šmekao da ih je vidio, a nije uopće mogao vidjeti. Kad su vaši u Pologu odradili onu akciju, bilo ih je barem 30. Nitko od njih nije ni završio u pritvoru, a ovdje zbog Bijelog Polja zaustavljali auta, na svakom koraku policija bila. Da ne pričam o tome kako su vaši dobili mjesec dana pritvora za pokušaj ubojstva, a evo sad se jedan od tih Albanaca nalazi u pritvoru zbog ubojstva. Kako ste ono pjevali ,,Ustaška policija, mito i korupcija"
Pričaš o navijačkom svijetu, a 90% čitavog foruma nije vidjelo tribine, uključujući i tebe.
Šta su Lešinari objasnili?
Svi mediji su objavljivali kako će zapalit krpe na kupu protiv Borca. Logično da neće protiv Borca, već na derbiju, a Lešinari su logično to znali pa su zato stavili takvu parolu. Šta su točno objasnili tom parolom kozojebu?
Potvrdili su Ultrasi da im je dozvoljeno, ali bojkotuju i za ovaj termin krive svoju upravu.
Ako nista, bar ima naznaka da bi se potencijalno mostarsko finale kupa moglo igrati uz prisustvo gostujucih navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.