FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Drina Jedina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Drina Jedina » 02 maj 2011, 14:10

Megamon je napisao/la:Imam nesto dobar osjecaj pred Travnik :D .Travnik ne moze ni u Evropu a vala ne moze ni ispasti tako da se nadam da nece igrati mesarski kako znaju.

Bogami znali smo mi i pobijediti u Travniku.Kad se samo sjetim Dine Hamzica poslije te utakmice.Dosao na tribinu i navijao sa nama :)
Buraz to su mesari samo tako...Sjecam se skoro svakog gostovanja a jednog posebno kad je Haris Handzic igrao s gipsom na ruci a onaj njihov mesar Varupa ide s dvije noge da mu nogu slomi...Bit ce tesko al samo nas pobijeda zanima drugo nIsta !!! Moja prognoza 0-1...
Ljubav za tebe mjere nema !!!

Drina Jedina
Kontakt:

Post Postao/la Drina Jedina » 02 maj 2011, 14:12

ZLi je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:po meni danas Vucina bez premca,a onda H.Handzic koji me demantuje iz tekme u tekmu...samo neka nastavi.. ;)

Slazem se s tobom! Scepanovic i Handzic ciste desetke i konacno malo svjetlosti u igri nakon FORSIRANOG "CRNILA"...
Jos da ostali pijuni budu pametni,pa se ugledaju na iste, bilo bi malo oduska na iducoj tekmi... :geek:
Svaka cast ja bih jos i malog DUPOVCA pohvalio koji je odigrao za cistu 10-tku...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 maj 2011, 14:41

Buddy je napisao/la:Citam da bi vam Husref mogao doci, imal tu istine ?
Nase se samo nadati...ako bude dobro i jest...u textu se spominje i Dedic koji bi dosao zajedno sa Husrefom i radio sa golmanima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 02 maj 2011, 14:46

Ponuđena trenerska pozicija
Husref Musemić ponovo na klupi Sarajeva?!

Prema informacijama iz izvora bliskim FK Sarajevu, bivšem treneru „bordo kluba“ Husrefu Musemiću je ponovo ponuđena trenerska pozicija.

Iako je ostavka Mirze Varešanovića odbijena, uprava kluba i dalje razmišlja o rješenjima na klupi tima sa Koševa. Također, na klupi Sarajeva bi se mogao naći i bivši golman kluba i reprezentacije BiH Mirsad Dedić, a on bi obavljao ulogu trenera golmana.

Nema informacija o tome da li će Musemić prihvatiti poziv, a sudbina aktuelnog trenera Mirze Varešanovića bi u mnogome mogla zavisiti od naredne utakmice sa Travnikom na Piroti.

Sarajevo se trenutno grčevito bori da sačuva treću poziciju koja bi naredne sezone vodila u evropska takmičenja. Kao najveći konkurenti se izdvajaju ekipe Širokog Brijega i Olimpica.

AMIN x10000000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 02 maj 2011, 14:48

BegAx je napisao/la:Ponuđena trenerska pozicija

Prema informacijama iz izvora bliskim FK Sarajevu, bivšem treneru „bordo kluba“ Husrefu Musemiću je ponovo ponuđena trenerska pozicija.

Iako je ostavka Mirze Varešanovića odbijena, uprava kluba i dalje razmišlja o rješenjima na klupi tima sa Koševa. Također, na klupi Sarajeva bi se mogao naći i bivši golman kluba i reprezentacije BiH Mirsad Dedić, a on bi obavljao ulogu trenera golmana.

Nema informacija o tome da li će Musemić prihvatiti poziv, a sudbina aktuelnog trenera Mirze Varešanovića bi u mnogome mogla zavisiti od naredne utakmice sa Travnikom na Piroti.

Sarajevo se trenutno grčevito bori da sačuva treću poziciju koja bi naredne sezone vodila u evropska takmičenja. Kao najveći konkurenti se izdvajaju ekipe Širokog Brijega i Olimpica.

izvor ??

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 02 maj 2011, 14:49

Ma kakav Husref ,MIRZA DOMINIRA ! :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 maj 2011, 14:49

Treba nam Dedic pravo da koji put nakoutira strumfove u subotu :D

Daj boze da je istina postavljanje Husrefa za trenera pred derbi dalo bi nam jos veci poticaj u razvaljivanje strumfova , sto im je i zagarantovano sa sjeverne tribine !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Drina Jedina
Kontakt:

Post Postao/la Drina Jedina » 02 maj 2011, 14:54

On voli SARAJEVO Srcem je HORDAS HUSREF MUSEMIC jedan je od nas !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 maj 2011, 15:47

[youtube][/youtube]

Boze pogledaj i nas jednom :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 maj 2011, 15:49

Ako zalizani izgubi u Travniku, ja da sam na mjestu Husrefa ne bi se hvatao pozicije, jer onda ne odlucujemo mi o evropi vec SB a oni su tu najjaci kada treba stimati !

I na kraju bi se sve svelo na to da Husref nije izborio evropu !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 maj 2011, 16:00

Mi emo izboriti EUROPU u to sam siguran akobogda u Srijedu poslije 3 casa na Pirotu :) !
Svakako mi je to zadnji dan skole pred ovaj Štrajk pa 3 casa gore dole ;) ! Hocel ko od vas dolaziti ?
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 maj 2011, 16:23

Ma, bio je Hule protiv Olimpica na istoku...vidio sam ga..ali, ipak mislim da ovo nije nista, sto bi trebalao da znaci, da bi mogao preuzeti ekipu...

NIje lud, svjestan je situacije.Mislim, sigurno bi nas izveo u Evropu kada bi momentalno preuzeo ekipu...

ali, mi ako zijanimo u travniku...borba za 3. mjesto za nas je skoro pa gotova prica...siroki ide i buducnosti jel takO?? plus sve domace pobjede i ispred su...

S druge strane, ako dobijemo Travnik...normalno da ce Mirza ostati...Ove price su neosnovane, da je bilo sta konkretno, Mirza bi dobio otkaz jos proslo kolo...ovako je nelogicno.

jedina istina, da je Travnik mozda i kljucna tekma ove sezone...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 maj 2011, 16:52

Dirk je napisao/la:Ako zalizani izgubi u Travniku, ja da sam na mjestu Husrefa ne bi se hvatao pozicije, jer onda ne odlucujemo mi o evropi vec SB a oni su tu najjaci kada treba stimati !

Nidze veze moj Dirk..zna se ko nas je doveo do PONORA...HM nebi imao nikakve veze sa tim..pa niko nije lud

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 maj 2011, 16:58

Ja sam sa Mirsadom Dedicem sjedio u Tuzli u Merkatoru sredinom aprila.Svasta mi je naprico i sve mu vjerujem jer smo haveri od vremena kad je branio kod nas. Uglavnom u slobodi mu je fino ali bi iste sekunde dosao u "svoj klub"..kako kaze
Ostalo sto mi je isprico postam ako se on i HM vrate u klub...
Suman mi je reko prije 10 dana da je Semjon Milosevic trebo kod nas doci za 5 milja KM....sto i kako nije doso treba pitati sadasnju upravu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 02 maj 2011, 18:17

FCS-FCS je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Ako zalizani izgubi u Travniku, ja da sam na mjestu Husrefa ne bi se hvatao pozicije, jer onda ne odlucujemo mi o evropi vec SB a oni su tu najjaci kada treba stimati !

Nidze veze moj Dirk..zna se ko nas je doveo do PONORA...HM nebi imao nikakve veze sa tim..pa niko nije lud
A zasto onda za proslu godinu pojedinci optuzuju Mirz Varesanovica da nam nije donio evropu a znamo ko je ostavio bodovni zaostatak dok zalizani nije sjeo na klupu !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 maj 2011, 18:18

Nista od Husrefa ljudi moji nemojte se nadati beze :cry:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 maj 2011, 18:24

Drina Jedina je napisao/la:On voli SARAJEVO Srcem je HORDAS HUSREF MUSEMIC jedan je od nas !!!
;)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 maj 2011, 20:03

komsije moje drage, od srca zelim da i vi izborite ucesce u evropi. je.bes vukojebine (bl svaka cast). bio sam uz vas za revans u sb i uvijek je tako, osim kada igrate protiv nas. i da, boli me za misljene i vasih i mojih istomisljenika sto se tice bliskosti prema bilo kojem fk. meni glava ne trni od cvoka i megafona, ipak imam 45 godina. zivi i zdravi mi bili
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 02 maj 2011, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 maj 2011, 20:20

Sarajevo ce igrat abd u Europi i zelim vam puno srece ozbiljno ,ali Mirza je kritican on kad ode ja mislim da bi vi trebali napredovati uz određena pojacanja normalno. Moja familija vecinom svi navijaju za Sarajevo i zbog toga uvijek sam vas postovao .
Sad jos malo pa derbi i abd pobjeda Zelje :D
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 02 maj 2011, 20:29

komsije jos malo pa derbi :) uu 5 dana do derbija a vec me hvata onaj neki poseban osjecaj koji se moze osjetiti samo pred gradski derbii 8-) istina da je zadnjih godina derbi izgubio na svojoj drazi ali je ipak jedan jedini istinski i pravi derbi ove nam jedne jedine pa kakav god da bio i na kojoj god se ko poziciji nalazio to je nesto posebno sto se ne moze opisati u par recenica, tako da cu biti kratak, NEK POBJEDI BOLJI I NEK SVE PRODJE I OSTANE U DOMENIMA ONOG SPORTSKOG I GRADSKOG RIVALSTVA!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, benko21, mnon46, nedimmmm1337, OldTownDistrict, Puas, rimljanin90, sekac i 53 gosta.