FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ljudi u travniku nama tri boda..jeste culi izjavu trenera travnika..mi smo mali klub sarajevu treba ici u evropu,a meni je mirza the best frend heheh 
- Capt_Billy
- Kontakt:
E DAO BOG PA BILI PUNI SJEVER I JUG kao nekada!!! ALI KRCATI!!!! Pa da se onda pocne navijati istinski za svoje klubove!!
Naravno samo bez belaja i sve u sportskom duhu!!!

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Kakva je ovo invazija stumfica na nasu temu...sta vam je BA
Ima cijelo kolo do vas....SVI U Travnik!!!!!
"...Horde Zla kao nekada..."

Ima cijelo kolo do vas....SVI U Travnik!!!!!
"...Horde Zla kao nekada..."
Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
neka brate..nema veze tu smo mi da se postujemo kad nas drugi ne postuju ocigledno ...Dirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Moj buraz ti kao da nemas iskustva, nisi svjestan poslije derbija da ce isti ovi ocrniti nase Sarajevo s cim god budu mogli, kakvi oni i njihovo postenje prema namamma_hz je napisao/la:neka brate..nema veze tu smo mi da se postujemo kad nas drugi ne postuju ocigledno ...Dirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
Da nas postuju ne bi cinili sve da ne dodjemo na debri i slicno
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
ma nece bratee..ako pobjede svaka im cast i to je to jbg malo ce nas prcati i zavrseno eheh....Dirk je napisao/la:Moj buraz ti kao da nemas iskustva, nisi svjestan poslije derbija da ce isti ovi ocrniti nase Sarajevo s cim god budu mogli, kakvi oni i njihovo postenje prema namamma_hz je napisao/la:neka brate..nema veze tu smo mi da se postujemo kad nas drugi ne postuju ocigledno ...Dirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
al zato ako mi uzmemoo...prcanjeeee hhehehe
sto se mene tice neka Zeljo uzme KUP ..prosle godine im je bas bezveze izmako..
FK SARAJEVO.
dirk, nadji moje postove na vasem podforumu kada ste igrali revans protiv sirokog, pa onda nesto reci. ja nemam potrebu bilo koga mrziti, a pogotovo sugradjane. ispred fks mi je samo zeljo, a ti, ako to ne mozes shvatiti, ja nemam nacina, niti potrebe da ti to dokazujem. ponavljam, i tebi, i svim drugim navijacima sarajeva, iskreno, zelim zdravlje i srecu.Dirk je napisao/la:Moj buraz ti kao da nemas iskustva, nisi svjestan poslije derbija da ce isti ovi ocrniti nase Sarajevo s cim god budu mogli, kakvi oni i njihovo postenje prema namamma_hz je napisao/la:neka brate..nema veze tu smo mi da se postujemo kad nas drugi ne postuju ocigledno ...Dirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
Da nas postuju ne bi cinili sve da ne dodjemo na debri i slicno
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ne znam šta vama odgovara. Dođu navijači drugog kluba i provociraju, nevalja, dođu i napišu normalan post bez ijedne provokacije, opet nevalja. Smirite malo ljudi dragi. Ima pojedinaca koji veze sa vezom nemaju i koji dođu ovdje i prosipaju gluposti i razumijem to sve, ali ne shvatam čemu negodovanje na ovakve postove koje su napisali @starigrad, Muhamed itd. Očigledno je da hoće normalnu raspravu, a ne da prosipaju neko pametovanje ili da se pretvaraju i ulizuju. Da je više ovakvih postova kvalitet foruma bi bio na višem nivou i da se na taj način gledaju stvari ne bi bilo bodenja, pucanja i slično. Imam prijatelja koji navijaju za Željezničar, ali za koje bi život dao, jer znam kakvi su to ljudi, a i obrnuto i ne gledajte svaki pokušaj komunikacije kroz provokaciju već smirite malo strasti, opustite se i normalno diskutujte. Pozdrav normalnim glavama na ovom forumu !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
pozdrav i tebiformance je napisao/la:Ne znam šta vama odgovara. Dođu navijači drugog kluba i provociraju, nevalja, dođu i napišu normalan post bez ijedne provokacije, opet nevalja. Smirite malo ljudi dragi. Ima pojedinaca koji veze sa vezom nemaju i koji dođu ovdje i prosipaju gluposti i razumijem to sve, ali ne shvatam čemu negodovanje na ovakve postove koje su napisali @starigrad, Muhamed itd. Očigledno je da hoće normalnu raspravu, a ne da prosipaju neko pametovanje ili da se pretvaraju i ulizuju. Da je više ovakvih postova kvalitet foruma bi bio na višem nivou i da se na taj način gledaju stvari ne bi bilo bodenja, pucanja i slično. Imam prijatelja koji navijaju za Željezničar, ali za koje bi život dao, jer znam kakvi su to ljudi, a i obrnuto i ne gledajte svaki pokušaj komunikacije kroz provokaciju već smirite malo strasti, opustite se i normalno diskutujte. Pozdrav normalnim glavama na ovom forumu !
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Upravo tako. Celik je za njih gospodski klubDirk je napisao/la:Strumfovi nam opet dolaze na temu i supaju nam supljake, jer su sada zaratili sa navijacima Celika i Borca i sada kao oni da dokazu da je njima stalo da mi odemo u europu i slicno ... postedite nas PATETIKE i iskreno se nadam da ce Celik osvojiti kup !!!
- molotovljev
U Travnik po bodove!Imam osjecaj da ulazimo u seriju dobrih rezultata.Ipak smo mi...
Špica na Piroti...
Špica na Piroti...
F.K.SARAJEVO
Sprema se invazija na pirotu,ovo nije normalno kako se raja nafurala da ide!!!sta bi bilo da smo prvi uff 
maa tri boda suu nasaa Cipelic 0 : 1 laganopastore je napisao/la:Sprema se invazija na pirotu,ovo nije normalno kako se raja nafurala da ide!!!sta bi bilo da smo prvi uff
- molotovljev
Nisam siguran,mislim da cemo dobiti cijelu tribinu,istok ako se ne varam.Ludilo...pastore je napisao/la:Sprema se invazija na pirotu,ovo nije normalno kako se raja nafurala da ide!!!sta bi bilo da smo prvi uff
F.K.SARAJEVO
- Megamon
- Kontakt:
Ne treba praviti bombasticne najave da nebi poslije bilo razocarenje.Stanje u klubu i rezultati ne daju veliki optimizam.pastore je napisao/la:Sprema se invazija na pirotu,ovo nije normalno kako se raja nafurala da ide!!!sta bi bilo da smo prvi uff
Inace na Piroti ce biti i prva generacija Hordi Zla.Znaci sadasnje snage i osnivaci
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Travnik kod kuce 9 - 2 - 1
Sarajevo u gostima 2 - 4 - 6 (na zadnjih 5 gostovanja osvojeno ravno 1 bod )
Realno nemamo previše šanse, jedino se možemo uzdati u potencijalnu "nezainteresiranost" Travnika, mada je to malo moguće .
Realno nemamo previše šanse, jedino se možemo uzdati u potencijalnu "nezainteresiranost" Travnika, mada je to malo moguće .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
bice Travnik kod kuce 9 /2 / 2dzenan01 je napisao/la:Travnik kod kuce 9 - 2 - 1
Iz tvojih usta u Božije ušiColorado je napisao/la:bice Travnik kod kuce 9 /2 / 2dzenan01 je napisao/la:Travnik kod kuce 9 - 2 - 1
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- Giallorossi
- Kontakt:
Nesto slabo ide u božije uši... makar bod otkinuti u travniku nebi bilo loshe.dzenan01 je napisao/la:Iz tvojih usta u Božije ušiColorado je napisao/la:bice Travnik kod kuce 9 /2 / 2dzenan01 je napisao/la:Travnik kod kuce 9 - 2 - 1
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.