San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Samo pogledati koliko je ovo fascinantno.Sve iz driblinga, pull up mid range sutevi.Tzv.sut za uspjeh u POu, jer 99% danasnjih ekipa zatvara trojku i obruc.
Ovo je sut koji sam sebi nije sposobno iskreirati 80% lige.
nije da nema dobrog Mentora u FoxuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:07
Samo pogledati koliko je ovo fascinantno.Sve iz driblinga, pull up mid range sutevi.Tzv.sut za uspjeh u POu, jer 99% danasnjih ekipa zatvara trojku i obruc.
Ovo je sut koji sam sebi nije sposobno iskreirati 80% lige.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I to je istina.To je i Nash sinoc rekao poslije tekme u analizi.Kaze samo mu moze valjati sto ulazi s klupe u pobjednickoj ekipi, iza takvih igraca.Nash to zna jer je i on kao rookie bio zamjena Kiddu i Kevinu Johnsonu.lumani je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:48nije da nema dobrog Mentora u FoxuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:07
Ovo je sut koji sam sebi nije sposobno iskreirati 80% lige.![]()
NEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 mar 2026, 20:12I to je istina.To je i Nash sinoc rekao poslije tekme u analizi.Kaze samo mu moze valjati sto ulazi s klupe u pobjednickoj ekipi, iza takvih igraca.Nash to zna jer je i on kao rookie bio zamjena Kiddu i Kevinu Johnsonu.lumani je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:48nije da nema dobrog Mentora u FoxuNEZALAGANJE je napisao/la: ↑29 mar 2026, 19:07
Ovo je sut koji sam sebi nije sposobno iskreirati 80% lige.![]()
pametni gledaju i uce a dečko mi djeluje kao da želi da uci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.