Celtic je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:51
Treba ih docekati tako da se izgube kad izadju na teren
Eto baš će se izgubiti pred 8500 gledalaca, od toga pola će ih doći da se slika za instagrama i slično. Ljudi profesionalci, uglavnom igraju pred 50 do 80000 utakmice, poznate derbije u italiji gdje svi znamo kakva bude atmosfera na stadionima ali eto oni će se usrati od ; volim ljiljane, volim ljiljane i ko ne skače mrzi Bosnu hej hej

tačno smo majstori u stvaranju nekih mitova i kako smo mi neka sila od nacije. Ljudi 2026 godina od rata prošlo 30 godina, mi nemamo normalnog stadiona u državi pa to ti sve govori o svemu.
Puno je bitnije gdje je s glavom ekipa.
Ja nisam vidio neke bombastične izjave selektora, igrača, pa ni struke generalno kod nas.
Za razliku od Talijana gdje se digla kuka i motika, raduju se našem prolasku, stadion oronuo bla bla, spori smo, oni moraju proći na SP pored tamo nekakve Bosne...sami su sebi digli rep, sami sebi natovarili poziciju favorita koja je bila očita i prije nego se znalo da ćemo igrati, ali su oni to za svaki slučaj podebljali.
Nek im bude, nek gledaju na sebe kao da su prime Brazil i dolaze nekoj Bosni u neku Zenicu, mi nemamo šta izgubiti, prolaz na SP je bonus, a oni itekako imaju, treće propušteno SP, jednom od nekakve Makedonije, sad od nekakve Bosne, to bi bilo baš katastrofa za Italiju.
A realno, oni su u tom limbu zvanom lige petice, imaju najgore stadione. Nisu baš za pohvaliti. Bolji su im tereni sigurno nego naši, ali u poređenju sa engleskim, španskim, njemačkim i francuskim, oni su druga liga.
Pa rekao bih da su i Holanđani bolji od njih.