Pa burazeru moj oni nisu 12 godina bili na SP, njima je pritisak do neba, nismo mi svijestni koliko se oni boje da ce opet propustiti prvenstvo, da igramo bez navijaca njima ce gace biti pune jer oni mogu samo izgubiti. A bio sam dosta puta na san siru, 70 hiljada ljudi, vjeruj mi da su oni 15 hiljada u zenici glasniji, dobro ja se uvijek najvise sjetim one protiv grcke kad smo ih 3-1 dobili, to je bio haos, kakav san siroCeltic je napisao/la: ↑30 mar 2026, 10:51Treba ih docekati tako da se izgube kad izadju na teren![]()
![]()
![]()
Eto baš će se izgubiti pred 8500 gledalaca, od toga pola će ih doći da se slika za instagrama i slično. Ljudi profesionalci, uglavnom igraju pred 50 do 80000 utakmice, poznate derbije u italiji gdje svi znamo kakva bude atmosfera na stadionima ali eto oni će se usrati od ; volim ljiljane, volim ljiljane i ko ne skače mrzi Bosnu hej hejtačno smo majstori u stvaranju nekih mitova i kako smo mi neka sila od nacije. Ljudi 2026 godina od rata prošlo 30 godina, mi nemamo normalnog stadiona u državi pa to ti sve govori o svemu.
Ali upravu si, i ja se nadam da nece pola stadiona biti influenseri i sponzoruse, instagram navijaci itd, ali kad se sve sabere bilino bi trebalo goriti sutra ko nista