Ermedin je dobar igrac bez obzira na sve.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Na koncu svega bi idealan scenario bio da se nakon kolapsa u Velsu iskupi i odigra utakmicu za pamcenje a samim tim bi nadoknadio sve od ranije pa i ono nesretno neigranje u Austriji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
U utorak ako mu se ne vrati za sve one promašaje dosad, neće nikad.Omerbavarac je napisao/la: ↑29 mar 2026, 11:24Na koncu svega bi idealan scenario bio da se nakon kolapsa u Velsu iskupi i odigra utakmicu za pamcenje a samim tim bi nadoknadio sve od ranije pa i ono nesretno neigranje u Austriji.
Ermedin je dobar igrac bez obzira na sve.![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Pa i ako mu se protiv Italije ponovi onakvo fulanje svega zivog ko u Velsu, komotno se moze oprostit od reprezentacije. Kod one dvije promasene lopte na asistencije Dzeke i Esmira se vidjelo koliko je covjeku tehnika suta uzasna. Ciste lopte za poklapanje unutrasnjim stopalom lijeve noge on pokusao sutati risom desne noge. I za puno bolje napadace od njega je to komplikovana zavrsnica realno.
Ma necemo mi imati vjerovatno onoliki broj velikih sansi u utorak. Svaku sansu cemo morati iskoristiti jer ih nece biti puno.Epidaurus je napisao/la: ↑29 mar 2026, 11:30Pa i ako mu se protiv Italije ponovi onakvo fulanje svega zivog ko u Velsu, komotno se moze oprostit od reprezentacije. Kod one dvije promasene lopte na asistencije Dzeke i Esmira se vidjelo koliko je covjeku tehnika suta uzasna. Ciste lopte za poklapanje unutrasnjim stopalom lijeve noge on pokusao sutati risom desne noge. I za puno bolje napadace od njega je to komplikovana zavrsnica realno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne zaboravi da je momak trcao svih 120 minuta ostali su osim golmana, stopera i Esmira mijenjani. Njegova trka i htjenje puno vrijede.Epidaurus je napisao/la: ↑29 mar 2026, 11:30Pa i ako mu se protiv Italije ponovi onakvo fulanje svega zivog ko u Velsu, komotno se moze oprostit od reprezentacije. Kod one dvije promasene lopte na asistencije Dzeke i Esmira se vidjelo koliko je covjeku tehnika suta uzasna. Ciste lopte za poklapanje unutrasnjim stopalom lijeve noge on pokusao sutati risom desne noge. I za puno bolje napadace od njega je to komplikovana zavrsnica realno.
Nas najvazniji igrac, da smo ga bogdom imali u Austriji. Samo naprijed Ermedine!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
osjecam te trnokope
Daj ga za prolaz da nam se svima popisas u usta za komentare od cetvrtka 
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ne moze onako ocajno odigrati, nema sanse vala. Jedna od najlosijih partija nekog naseg igraca u reprezentaciji unazad 5 godina sigurno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Demir kakve je kurate sreće on će sutra zabit dva gola, a mi ćemo izgubit 3-2
Sutra daj Boze da bude imao vise od jedne do dvije sanse. A sansa da on zabija 50% je nazalost bas nikakva osim ako bude neki tap in. Demantuj me svega ti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
.....
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Sutra kad ga zabiju Demir I Benjo za prolaz palace forum majke mi 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- kolezeljovac
- Kontakt:
Demir sutra kao Vedator 2013te
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Beduin
- Kontakt:
Zato im i jeste karijera kakva jeste.CHR je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:23Da nije Edina...DamirT je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:17Bas tako. Jednostavno da je sutnuo na prazan gol, promasio bi. Tako ga potrefilo jbg. Mogu misliti komentare po njegovim profilima da smo izgubili...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 mar 2026, 02:14Vidi se koliko mu je bilo teško na kraju i kad smo prošli, svi su ga tješili. Mislim da bi se ubio večeras da nismo prošli. Glavu gore Demire i obraduj nas za 5 dana
Tabakovic je maestro za Demirovica.
Demirovic u 176 BL utakmica postigao 54g i 33a, a Tabakovic 3g stariji u 48 BL utakmica postigao 14g i 3a.
Idi ti slusaj svog mentora Fanatica, tu sve bi negdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
signalidunapark
- Kontakt:
In Trnokop we trust. 
Ti bas pusis **** Demirovicu, zar ne?
Decko je teski flop za reprezentaciju. Priznaj
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne mogu da spavam
povedi nas
povedi nas
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Google Adsense [Bot], HariTz, Iceplayer, JavierBosnia, LeCoq, LukavacBHF, MiranGlasnic, Mostarska, Nakata, unavita i 54 gosta.