Ljudu, nemoj se zenit. Brak je davno ispo iz baraza.kolezeljovac je napisao/la: ↑30 mar 2026, 23:34Ljudi ja se aBd zenim za nekih mjesec dana... Ona je ovih dana u euforiji, rješavaju se stvari, a meni samo Zenica i tekma samo u glavi
Joj da mi je njen mozak.... Još je ona mix(više je Turkinja), rekoh tebi dvije države igraju baraž ali briga nju...
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne pratim Žabare već par godina, ali se iz aviona vidi da imaju individualno kvalitetniju ekipu, pogotovo u sredini terena. Pretrčali smo 154 kilometra u 120 minuta, a Velšani 153.5 km. Ako smo napunili baterije i ako smo opet u stanju preorati teren, kao što smo ga preorali u Velsu, možemo nadoknaditi nedostatak kvaliteta u odnosu na Italiju.
Što duže rezultat bude aktivan, odnosno što duže ne budemo gubili šanse nam rastu. Generalno, trebali bi ući u meč u puno boljem psihološkom stanju u odnosu na Italiju. Mi smo se vratili iz mrtvih i dobili na penale, a Italijanima gori pod nogama, njima je neodlazak na SP nacionalna tragedija. Tako da uz pravi pristup u fazonu nemamo šta izgubiti, a možemo jako puno dobiti, a neka se oni bore sa svojim demonima koji će ih sigurno proganjati ako nam rezultat bude odgovarao.
Ovo je potencijalno najveća utakmica naše reprezentacije ikad. Ako budemo mentalno jači i pametni, imamo vrh šanse da vidimo Ameriku. Samo se nadam da će momci poginuti na terenu, odigrati odlično i da nam se ne desi neki novi Ćivić. Ja sam preponosan na ovu reprezentaciju i u kakve ratnike se pretvore u periodu utakmice. To je najbitnije, a da li ćemo doći do fudbalskog raja, ako Bog da.
Neka bolji pobijedi sutra, ovo je tek početak onoga što nas čeka u idućih 10tak godina.
Što duže rezultat bude aktivan, odnosno što duže ne budemo gubili šanse nam rastu. Generalno, trebali bi ući u meč u puno boljem psihološkom stanju u odnosu na Italiju. Mi smo se vratili iz mrtvih i dobili na penale, a Italijanima gori pod nogama, njima je neodlazak na SP nacionalna tragedija. Tako da uz pravi pristup u fazonu nemamo šta izgubiti, a možemo jako puno dobiti, a neka se oni bore sa svojim demonima koji će ih sigurno proganjati ako nam rezultat bude odgovarao.
Ovo je potencijalno najveća utakmica naše reprezentacije ikad. Ako budemo mentalno jači i pametni, imamo vrh šanse da vidimo Ameriku. Samo se nadam da će momci poginuti na terenu, odigrati odlično i da nam se ne desi neki novi Ćivić. Ja sam preponosan na ovu reprezentaciju i u kakve ratnike se pretvore u periodu utakmice. To je najbitnije, a da li ćemo doći do fudbalskog raja, ako Bog da.
Neka bolji pobijedi sutra, ovo je tek početak onoga što nas čeka u idućih 10tak godina.
Sve stoji apsolutno 100 %CAGarfia je napisao/la: ↑31 mar 2026, 01:17Ne pratim Žabare već par godina, ali se iz aviona vidi da imaju individualno kvalitetniju ekipu, pogotovo u sredini terena. Pretrčali smo 154 kilometra u 120 minuta, a Velšani 153.5 km. Ako smo napunili baterije i ako smo opet u stanju preorati teren, kao što smo ga preorali u Velsu, možemo nadoknaditi nedostatak kvaliteta u odnosu na Italiju.
Ali, ali.. kada vidiš u kakvu grupu bi išli da se plasiramo..
Mislim da bi nam svima gorak ukus bio u ustima kao što je meni još uvijek zbog Nigerije.
Ubit ce nas zabari k'o mraz paprike. Odgovorno tvrdim.
Jednostavno nemoguca misija.
Jednostavno nemoguca misija.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 31 mar 2026, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma mi moramo imati 2-0 kad se uđe u 90. minutu, pa da budemo mirni 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ljudi moraju shvatiti da nas vezni red ne postoji, ali bukvalno.
Ako prođemo, nećeš ni sutra
Ako dobijemo, odmah na poslu javljam nema me do ponedjeljkaUtakmicu Bosna i Hercegovina – Italija prenosit će državna televizija BHT 1.
Meč sa Bilinog Polja prenosit će uživo dva komentatora – Igor Kristić i Velid Spaho.
U studiju će domaćin biti Ognjen Dujković, a gost omiljeni nekadašnji reprezentativac BiH Toni Šunjić.
Reporter na travnjaku Bilinog Polja je Adnan Demić.
U sarajevskom studiju domaćin je Anel Džanković uz goste trenere Dželaludina Muharemovića i Mensura Dogana.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kad prođemo (aBd)*, nema spavanja dva dana iduća
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Italija 70-30% favorit, bez obzira što igramo kući. Ne znam šta se treba desiti, pa da uzmemo sutra.
Svejedno pritisak me već ubija, pitam se kako odraditi sutra radni dan, a da ne popušim otkaz, stres već raznosi.
Svejedno pritisak me već ubija, pitam se kako odraditi sutra radni dan, a da ne popušim otkaz, stres već raznosi.
Vracaj Pjanica iz penzije, eventualno Rahimica.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 31 mar 2026, 01:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ćemo gledat samo vezni red onda se i ja slažem, nemamo šanse da pobjedimo. Ali hvala Bogu u krajnji rezultat ulaze i ostale pozicije na terenu, plus milion nekih faktora koji nemaju veze sa pozicijama i kvalitetom igrača. Pred nama je 90/120 minuta u kojima ništa nije nemoguće
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Večeras ibadet na max..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
Standardnochily-rz je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:15Smiješna priča oko uslova, možda ako govorimo o šiša barovima ili blizini familije da ima nekog smisla.signalidunapark je napisao/la: ↑30 mar 2026, 13:12Nema uslova, a iz Hotela "Zenica" praćkom dobaciš do trening centra.
Bezveze se namaštava o šiša barovima i čudima. Možeš ti igrače poslati na Rostovo, oni će opet da derneče, ako hoće da derneče. A ludi su ljudi ako misle da ovi igrači to rade. Niko nije u tom fazonu
I ne komplikujte, sasvim ok je kombinacija Sarajevo-Zenica. Da je bilo pameti, kamp bi pravili svakako negdje na Ilidži, ili generalno u okolini, a nacionalni stadion u Zenici taman. Saobraćajna infrastruktura između ok.
Porediti makedonski i ovaj luzerski mentalitet.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 01:28I opet pitam kako sakašdatiganatreskam prodje ovo po sred Italije? Znas li uopste ko su ovdje vezni u sakašdatiganatreskam reprezentaciji? I kako dobise Talijane sa vezom Jorginho, Tonali, Verrati, Barella koji su 9 mjeseci prije toga postali europski prvaci?
Dobro.
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 31 mar 2026, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
- signalidunapark
- Kontakt:
Ne mogu spavat majku mu ludu je.bem...
Da je dvomeč u pitanju, možda bi imalo smisla davati neke procente.. ovako, 90 minuta (ne želim razmišljati o produžecima
Trenutno korisnika/ca: MiranGlasnic, Shevko i 43 gosta.