31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
Stvarno bi bilo previše da Tahirović starta... nemam ništa protiv momka, želim mu sve najbolje da se oporavi, vrati formu i bude naš najbolji vezni igrač u budućnosti. Ali on trenutno mislim ni u glavi nije najbolji, a nama trebaju najstabilniji momci večeras.
Nadam se da Barba neće biti toliko tvrdoglav.. ali i ako bude, idemo svim srcem. Mislim da će momci izvući posljednji atom snage večeras. Fudbal je spektakularan sport, jer upravo u nekom odbijancu ili preciznom dalakometnom šutu može stati sve. Može nas odvesti na SP!
Sretno momci večeras! Neka vas nosi ova energija i hrabro do pobjede!
Nadam se da Barba neće biti toliko tvrdoglav.. ali i ako bude, idemo svim srcem. Mislim da će momci izvući posljednji atom snage večeras. Fudbal je spektakularan sport, jer upravo u nekom odbijancu ili preciznom dalakometnom šutu može stati sve. Može nas odvesti na SP!
Sretno momci večeras! Neka vas nosi ova energija i hrabro do pobjede!
Njihov vezni red će nam sakriti loptu, pogotovo ako mi krenemo u 4-4-2. Trebamo pojačati sredinu terena. Hadžiahmetović – Bašić – Šunjić bi, koliko-toliko, mogli zadržati loptu i kreirati nešto bez nabijanja.
Samo Vas molim NEMOJTE DA GINETE...nema potrebe za tim frazama ,samo odigrajte profesionalno..normalno,.došli,prošli..i ako ne prođemo razočarenje će biti,ali bit će i ponosa...poslije dest godina vratili smo strast,ljubav . .vi ste već sada naši pobjednici
Jbt dodje ko obracun kod OK korala
Prvi covjek UEFA je tu, sudi jedan od najboljih sudija na sviijetu, jedan od najboljih tenisera ikada na tribinama.
Prvi covjek UEFA je tu, sudi jedan od najboljih sudija na sviijetu, jedan od najboljih tenisera ikada na tribinama.
- ErosViverosViv
- Kontakt:

Live
Kiša malo pada, malo ne, valjda je nema više u nebesima šta je palo zadnjih 7 dana.
Vani u gradu atmosfera malo jača od SFF od ulica do objekata, ne može se kretati.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Igraj Bosno boli tw ****
-
FerdinandF
- Kontakt:
I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga J**+.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
u jednoj tekmi se naravno može svašta desiti i italijani su sigurno pod enormnim pritiskom, ali je se ne sjećam kad smo zadnji puta bili ovoliki autsajderi u jednoj kvalifikacionoj utakmici.
neka vico i čeferin nešto naštele i ovaj potonji ga zaćera agnelliju za superligu i onda može borac bit i dogodine prvak
otprilike tako nekako mada nam to nabijanje ne gine
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mislim da vrijedi spomenuti da mi nismo (ne računajući san marino, a i oni su nam par puta zaprijetili) sačuvali mrežu od gostovanja u Rumuniji, gdje su nas nekako Vasilj i sudija spasili.
Ne znam, mozda griješim i nekako me naš stručni štab iznandi i smisle neku genijalnost ali mi moramo pokušati od prve minute sa puno trčanja, pritiska i pokusat im dat gol. Ne znam jesmo li u stanju sacuvat mrežu 90 minuta.
Ne znam, mozda griješim i nekako me naš stručni štab iznandi i smisle neku genijalnost ali mi moramo pokušati od prve minute sa puno trčanja, pritiska i pokusat im dat gol. Ne znam jesmo li u stanju sacuvat mrežu 90 minuta.
2013 nam nije trebala sreća iako smo je malo i imaliFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
u jednoj tekmi se naravno može svašta desiti i italijani su sigurno pod enormnim pritiskom, ali je se ne sjećam kad smo zadnji puta bili ovoliki autsajderi u jednoj kvalifikacionoj utakmici.
sada nam je prijeko neophodna .... još jednu tekmu i dosta je
-
ZmajOdBosne33
- Kontakt:
Sakrit ce ako nasi budu hodali. Ako budu trcali, nema sanse da je sakriju. Sve je do nas kako se postavimo i u glavama i na terenu. Da sam na njihovom mjestu, jedino bi me na nosilima iznijeli sa terena sto se trke i borbe tice.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kada te 90 minuta na domaćem terenu dijeli od svjetskog prvenstva, naravno da ćeš biti optimističan, nebitno ko je na drugoj strani. Sve je moguće u jednoj utakmici.FerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
- invincible1921
- Kontakt:
Toliko su resetali da su dvije utakmice pobjdili na guzove u 90+....i to velesile poput Moldavije i IzraelaFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
=\_1921_/=
Nikad. Rafa je najveci ikada.
- invincible1921
- Kontakt:
Da smo mi nacisto....te 2013. smo dvije tekme protiv Slovacke i Litvu odigrali za goli qrac. Slovacku tamo ni sami ne znamo kako smo dobili, a Litvu od koje smo bili jaci jedno 10 puta jedva 0:1....nismo kako treba sanse stvorilijestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:342013 nam nije trebala sreća iako smo je malo i imaliFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
sada nam je prijeko neophodna .... još jednu tekmu i dosta je![]()
=\_1921_/=
-
signalidunapark
- Kontakt:
Koja koncentracija moćnih instagram profila večeras na BP i tu ne mislim da ove obične qurve i influenserke. 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, addebisi, Cwirek, Goalgetter, legendarnadruga, Micron, MSOZ101, napapijri1987, RacioEmocionalan, random11, Sveti, Wilshere10, Zglavkar i 111 gostiju.