Rumunija 2x,Austrija 2x,Wels. 3 pobjede/prolaz,1 remi,1 poraz. Svaka je bila teška,tvrda,neizvjesna. Ova što smo je izgubili smo možda i najbolje odigrali. Naravno,sve su one slabije od Italije,ali ove teške bitne utakmice u zadnje vrijeme igramo dobro. Moj optimizam kreće iz te činjenice,prilično sam siguran da nas Italija neće razvaliti,a u tijesnoj,tvrdoj utakmici mogućnosti se otvaraju.FerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
u jednoj tekmi se naravno može svašta desiti i italijani su sigurno pod enormnim pritiskom, ali je se ne sjećam kad smo zadnji puta bili ovoliki autsajderi u jednoj kvalifikacionoj utakmici.
31.03.2026 BiH - Italija
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: 31.03.2026 BiH - Italija
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Dođe Norveska 7 im zabije u dvije utakmice, ne znam sta pricas i sta gledas i koga su rasetali, veliku moldaviju ili mozda mocnu estoniju ili cak ovu zenlju koja nije u evropiFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
u jednoj tekmi se naravno može svašta desiti i italijani su sigurno pod enormnim pritiskom, ali je se ne sjećam kad smo zadnji puta bili ovoliki autsajderi u jednoj kvalifikacionoj utakmici.
Kad bi dali gol na startu nekako srusilo bi to Italijane psihicki. Bude li ih se pustilo da dolaze lako do 16 i otvoreni sutevi izvan, bit ce j3beno.
embrace the chaos
Bas vala. A i Moldaviju jedva dobili 2-0. Prvi gol dali u 88 minuti.labostarmomosa je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:58Dođe Norveska 7 im zabije u dvije utakmice, ne znam sta pricas i sta gledas i koga su rasetali, veliku moldaviju ili mozda mocnu estoniju ili cak ovu zenlju koja nije u evropiFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.jestamaji je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:48meni fakat nije jasno otkud odjednom ovoliki optimizam, pa mi se protiv groznog velsa do 60min sa loptom nismo mogli sastaviti, tri pasa i nabij daleko.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Najbolje je da od starta napadnemo Italijane i ućeramo loptu u gol. Padaju oni psihicki ako ga prime u prvih 15-20 min. Sve nervozniji ce postat i treba to iskoristiti (ako zabijemo prvi, a ja vjerujem da hocemo) 
Hajde Zeljo zabij gol, samo tebi pjevamo...!
- invincible1921
- Kontakt:
Ovim genocidasima u 95DamirT je napisao/la: ↑31 mar 2026, 16:01Bas vala. A i Moldaviju jedva dobili 2-0. Prvi gol dali u 88 minuti.labostarmomosa je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:58Dođe Norveska 7 im zabije u dvije utakmice, ne znam sta pricas i sta gledas i koga su rasetali, veliku moldaviju ili mozda mocnu estoniju ili cak ovu zenlju koja nije u evropiFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27
I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.
=\_1921_/=
-
labostarmomosa
- Kontakt:
Ma jok, momački su rašetaliDamirT je napisao/la: ↑31 mar 2026, 16:01Bas vala. A i Moldaviju jedva dobili 2-0. Prvi gol dali u 88 minuti.labostarmomosa je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:58Dođe Norveska 7 im zabije u dvije utakmice, ne znam sta pricas i sta gledas i koga su rasetali, veliku moldaviju ili mozda mocnu estoniju ili cak ovu zenlju koja nije u evropiFerdinandF je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:27
I ja se pitam. Nikad nije bilo ovoliko optimizma, a ja se pitam odakle? Italija je 21 gol zabila u kvalama. Rešetali su momački. Imaju jaku ekipu. Nije nemoguće da ih se dobije, ali... Nadam se da griješim, i da ne vidim ono što većina vidi, a strah me da je taj vajb većine proizašao iz eurorije jer dugo nismo imali ovakvu atmisferu u i oko repke. U ovakvim tekmama obično sve naše mane koje smo vukli od početka, dolaze na naplatu, jer, jesmo bili borbeni i ginuli smo, ali smo imali i sreće. A mozda nas ta sreća isprati i do kraja. Idemo igrat pa ko ga ****.
-
ultrazonfa
- Kontakt:
-
signalidunapark
- Kontakt:
Jesmo ikad zadržali tu ostvarenu prednost u bitnoj utakmici? Mislim da nismo.
Vrijeme nam je za frljoku za pobjedu u 95. min.
Rumunija u Bukurestu.signalidunapark je napisao/la: ↑31 mar 2026, 16:07Jesmo ikad zadržali tu ostvarenu prednost u bitnoj utakmici? Mislim da nismo.
Vrijeme nam je za frljoku za pobjedu u 95. min.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ti da mozes jeb*t ne bi njemacke i zidovske guyice i kite glancao da se prehranišjasmin10 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:54I tebi iste želje kao i ovome, jer isto razmišljate. Ko da vas je isti qrac pravio mater vam yebem.Rosicky je napisao/la: ↑31 mar 2026, 12:52Sreca ovaj jasmin pere guzice ljudima koji podrzavaju napad na Iran i dode onda ovdje prosipa silu i on nekom nesto prijeti.Dođi licemjeru i zivi u BiH kao i ostali pa onda prosipaj neku ljubav.
Anikad necemo imat cjelovitu drzavu dok ovakav okot kreira misljenje na pauzi izmedu pranja guzova.Nitko mi nece zabranit da navijam za BiH iako sam hrvat po nacionalnosti![]()
Samo pokazujete kolika vam je vuna.
Pusite ga ptice bez krila
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Đoković zvanično predstavlja mišljenje svakog normalnog Srbina. 

Pitanjce, bez zajebancije;
Kakav je osjecaj ne pripadati nigdje? Kako se osjecate dok citate komentare podrske iz cijelog regiona? Halo, Djokovic, najbolji sportas Srbije svih vremena veceras na tribinama
Zivo me zanima.
Isto vrijedi i za nase drage ha-de-ze kamenjase, da se ne osjecaju ugrozenim
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- Burberry46
- Kontakt:
Tenutak se ceka, igraci se bore
suze vam teske, i svi ste vi mali
kada vam Kerim mrezu zapali

suze vam teske, i svi ste vi mali
kada vam Kerim mrezu zapali
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Samo ne dajte pažnju provokacijama i ovim što nazor pokušavaju da se glupiraju. Samo čekaju da im neko odgovori i da nastave sa istim. Ignore.
Jbt tek 4 sata...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, bavarian_bk, Brazzzoo123, DjaniTarik, ebi46, forgempp, Google [Bot], Google Adsense [Bot], grad-na-rijeci-sani, hansbosna, HariTz, LeCoq, leo1946, LukavacBHF, nerkolfc i 99 gostiju.