Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
rentam sprat za koncert Dina, forumašima popust 20%
Jel stvarno mislite da je do stranice a ne zbog navale.denimen99 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:02Zbog želje za manjom provizijom i većim profitom, odličili su zaobići kupikartu, ili entrio ili bilo ko od postojećih pro sistema za ove karte, i napraviti novi servis, bez testa, bez QA. To samo kod nas ima, ta glad za markom. Nije to propust, to je jednostavno pohlepa koja će uvijek biti tu, dok ne školujemo dobar procenat stanovništa (bar srednjoškolsko obrazovanje)AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:39Uspio sam na kraju uzeti na 4 ulaznice i to na dva puta. Izbaci mi dostupna mjesta i onda kad kliknem kao nema. Refreshujem i onda mi izbaci totalno neka druga mjesta, uglavnom pojedinacna. Na kraju uzmem tamo na pri kraju istoka, kontam da ce bit tu dobar pogled na sve tribine i parter.
Ali ovaj ciganluk sa prodajom se treba izucavat. Nevjerovatan propust.
Jbt ovaj forum padne kad 15 ljudi pokusa istovremeno da objavi post a tamo sigurno 100+ hiljada u redu za karte i istovremeno pokusava da udje, nema platforme da ne bi pala.
Ustvari i vise od 100 vjerovatno, bruku raje pokusavalo da udje sa 2+ uredjaja negdje sam naletio na video.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AshburtonG
- Kontakt:
Nije bila navala sigurno veca od one za koncert Thompsona, pa se nisu desavale ovakve gluposti. Barem koliko se ja sjecam.
Navala je bila, ali nije bilo 100k ljudi šta ti je drug.Kaunas je napisao/la: ↑31 mar 2026, 15:04Jel stvarno mislite da je do stranice a ne zbog navale.denimen99 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 14:02Zbog želje za manjom provizijom i većim profitom, odličili su zaobići kupikartu, ili entrio ili bilo ko od postojećih pro sistema za ove karte, i napraviti novi servis, bez testa, bez QA. To samo kod nas ima, ta glad za markom. Nije to propust, to je jednostavno pohlepa koja će uvijek biti tu, dok ne školujemo dobar procenat stanovništa (bar srednjoškolsko obrazovanje)AshburtonG je napisao/la: ↑31 mar 2026, 13:39Uspio sam na kraju uzeti na 4 ulaznice i to na dva puta. Izbaci mi dostupna mjesta i onda kad kliknem kao nema. Refreshujem i onda mi izbaci totalno neka druga mjesta, uglavnom pojedinacna. Na kraju uzmem tamo na pri kraju istoka, kontam da ce bit tu dobar pogled na sve tribine i parter.
Ali ovaj ciganluk sa prodajom se treba izucavat. Nevjerovatan propust.![]()
Jbt ovaj forum padne kad 15 ljudi pokusa istovremeno da objavi post a tamo sigurno 100+ hiljada u redu za karte i istovremeno pokusava da udje, nema platforme da ne bi pala.
Ustvari i vise od 100 vjerovatno, bruku raje pokusavalo da udje sa 2+ uredjaja negdje sam naletio na video.
Nije tačno to za forum također, uđi poslije tekme večeras na temu utakmice vidjećeš kako se šibaju poruke..
Činjenica je da su uzeli host od 5$ mjesečno da hostaju adriaticket i nakon toga su se čupali preko CF-a.. totalno amaterski, no navikli smo na takve stvari u ovoj državi. Mislim ok je sve, evo kupili smo karte, no da je sramota, jeste i to epska.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pukle bi karte za sat-dva online da je sve bilo odma dostupno svima a ne oni problemi. Gigant.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko što je i većina najavljivala, sad je potvrđeno, ide još jedno Koševo
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bice bolji koncert u subotu,ipak subotom najveci igraju,petak je rezervisan za Frankfurt,Getafe,Torino...cekamo karte za subotu 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Sta kaze nije bilo 100k ljudi na platformi 
15.10.2013.
- napoleon72
- Kontakt:
140k ljudi za 2 dana. Golemo.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Pa bio bi budala da nije ovo uradio. Moze hladno 7 noci za redom napuniti Kosevobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:33Ko što je i većina najavljivala, sad je potvrđeno, ide još jedno Koševo
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Maroon1946
- Kontakt:
Je li realno da je brat za 24h prodao 70,000 karata?
- AshburtonG
- Kontakt:
Mozda ubaci i nedelju. Realno s ekonomske strane mu je to bolje nego napunit 8 stadiona posebno. Dodatni troskovi su minimalni, ako uzmes u obzir da je najskuplja tu logistika, koju ce imat rijesenu prvi dan. Nek zareda 10 komada ko Adele u Minhenu.Arvid je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:44Pa bio bi budala da nije ovo uradio. Moze hladno 7 noci za redom napuniti Kosevobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 mar 2026, 19:33Ko što je i većina najavljivala, sad je potvrđeno, ide još jedno Koševo![]()
cestitke svimaaaa

- VivaLaStella
- Kontakt:
Arene dostupne na Telemachu 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Je l’ trebao Eon na bh telecom?
Don't hate what you don't understand.
Kako J**+!
U dnevnoj ih imam jer mi je digitalna. U spavaćoj je kablovska, pise mi nisu kodirane. Je li se moze to napraviti ili moram uzeti dodatni resiver?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ja totalno zaboravio zbog utakmice jbt.
Jesu li pustili Arene na Telemach? Sacu da reset EON
Jesu li pustili Arene na Telemach? Sacu da reset EON
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog i 3 gosta.