Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: Chat
Jedan od najboljih tkz. skuter motora . Odličan , ako misliš uzimati , uzmiQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko ima Peugeot Speedfight 3? ako tko ima od vas, da mi kaze kakav je, da li se isplati njega uzeti, posto planiram sad uzimati
Najvise ima onaj : J.B ono Babe , Babe oooo
!
A ia Osamu i ja vjerujem da je izmisljen a ako je i postojao on je bio marioneta Amerike , kao Terorist ustvari to je sve Amerika radila preko njega ubijala nevine Muslimane i davala sliku svijeta o tom Kako su Muslimani Teroristi i na kraju namjestila ubistvo tog isto Bin Ladena kao da se oni bore za mir !
Ameriko dabogda te Tornado potrefio i kontinent vam zbriso !
A ia Osamu i ja vjerujem da je izmisljen a ako je i postojao on je bio marioneta Amerike , kao Terorist ustvari to je sve Amerika radila preko njega ubijala nevine Muslimane i davala sliku svijeta o tom Kako su Muslimani Teroristi i na kraju namjestila ubistvo tog isto Bin Ladena kao da se oni bore za mir !
Ameriko dabogda te Tornado potrefio i kontinent vam zbriso !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Bin Laden je ubijen 2001 godine, Amerikanci su imali sve snimke i sada su pustili u javnost. Cekali su trenutak kada ce to biti potrebno. Vidite koliko se islam siri, nemilice. Nema tu puno filozofije.

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
dubrava je napisao/la:Sad ce odmah početi teorije zavjere.
I ja vjerujem da sam ja izmišljen.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Zadaci, ako si voljan pomoci, hvala ti! Poslat cu ti ovde ili na pp, ima ih 8, pa vidi mozes li ista uraditbavarian_bk je napisao/la:Sta trebaEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, hitno mi treba dobar matematicar koji zna logoritmirat da mi uradi neke zadatke koji ce bit na testu u srijedu!
Nadam se da ce se neko javit! Hvala.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- neutralan__
- Kontakt:
Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Pokusacu . To sad radimo u skoli , nije mi do sada izgledalo tesko .Edin TM87 je napisao/la:Zadaci, ako si voljan pomoci, hvala ti! Poslat cu ti ovde ili na pp, ima ih 8, pa vidi mozes li ista uraditbavarian_bk je napisao/la:Sta trebaEdin TM87 je napisao/la:Ljudi, hitno mi treba dobar matematicar koji zna logoritmirat da mi uradi neke zadatke koji ce bit na testu u srijedu!
Nadam se da ce se neko javit! Hvala.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ok hvalabavarian_bk je napisao/la:Jedan od najboljih tkz. skuter motora . Odličan , ako misliš uzimati , uzmiQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko ima Peugeot Speedfight 3? ako tko ima od vas, da mi kaze kakav je, da li se isplati njega uzeti, posto planiram sad uzimati
Ajmo pogadati šta ce biti sutra..neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.![]()
![]()
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel"
previse je ovo slucajnosti...tu mač
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 02 maj 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ja ti preporucujem crveni da uzmes,nekako meni najbolji...QUARESMA 18<<< je napisao/la:ok hvalabavarian_bk je napisao/la:Jedan od najboljih tkz. skuter motora . Odličan , ako misliš uzimati , uzmiQUARESMA 18<<< je napisao/la:jel tko ima Peugeot Speedfight 3? ako tko ima od vas, da mi kaze kakav je, da li se isplati njega uzeti, posto planiram sad uzimati
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike. 
- neutralan__
- Kontakt:
Fakat si upravu,ja se pitam sta bi moglo biti slijedece?dubrava je napisao/la:Ajmo pogadati šta ce biti sutra..neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.![]()
![]()
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel"![]()
previse je ovo slucajnosti...tu mač
- neutralan__
- Kontakt:
I ja sam cuo da je Al-Kaida rekla da ako Osama bude uhapsen ili ubijen da ce je ispaliti.Mozda su to rekli samo da ih uplase?Nesto sve ovo vuce na namjestaljku.Jimmy from the hood je napisao/la:Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike.
Da nije smijesno bilo bi zalosno to se jedino moze reci.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva" 
- legenda reala
- Kontakt:
Al-Kaida nikad nije postojala ,kao ni Osama ,sutra niko neće ništa ni spominajti ,oni odlaze u historiju ,a Ameri će već nešta novo izmisliti ,ako budu bacali tu atomsku ja bi volio da bace na Ameriku ili VB (ali opet stradaće nedužni narod ,al štaš niko nije pito ni Japance ni nas što smo nedužni stardali,nek i oni vide kako je )na nas neće mi smo nebitni u svemu ovome , 
Obami pada popularnost i ovo je jedan od pokušaja da se ponovo digne popularnost
Obami pada popularnost i ovo je jedan od pokušaja da se ponovo digne popularnost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mucite se, i ne razbijajte glavu, sve je to propaganda 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
Koji smajli vise odgovara svemu ovome: "Jimmy from the hood je napisao/la:Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva"
Ili ona pjesma "Jer ti kad me varas ti me varas najbolje"!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Vise odgovara recenica
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Amerika upravlja ljudima kao da su marionete, ne vjerujem ja u ovo ni 1%
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Amerika upravlja ljudima kao da su marionete, ne vjerujem ja u ovo ni 1%
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 16 gostiju.