Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Re: Chat
Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike. 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- neutralan__
- Kontakt:
Fakat si upravu,ja se pitam sta bi moglo biti slijedece?dubrava je napisao/la:Ajmo pogadati šta ce biti sutra..neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.![]()
![]()
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel"![]()
previse je ovo slucajnosti...tu mač
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- neutralan__
- Kontakt:
I ja sam cuo da je Al-Kaida rekla da ako Osama bude uhapsen ili ubijen da ce je ispaliti.Mozda su to rekli samo da ih uplase?Nesto sve ovo vuce na namjestaljku.Jimmy from the hood je napisao/la:Bin Laden je rekao da ima Atomsku skrivenu negdje u Europi i da ce ona biti ispaljena dan nakon njegove smrti. Vidjecemo sta ce sutra biti, mozda ne bude Amerike.
Da nije smijesno bilo bi zalosno to se jedino moze reci.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva" 
- legenda reala
- Kontakt:
Al-Kaida nikad nije postojala ,kao ni Osama ,sutra niko neće ništa ni spominajti ,oni odlaze u historiju ,a Ameri će već nešta novo izmisliti ,ako budu bacali tu atomsku ja bi volio da bace na Ameriku ili VB (ali opet stradaće nedužni narod ,al štaš niko nije pito ni Japance ni nas što smo nedužni stardali,nek i oni vide kako je )na nas neće mi smo nebitni u svemu ovome , 
Obami pada popularnost i ovo je jedan od pokušaja da se ponovo digne popularnost
Obami pada popularnost i ovo je jedan od pokušaja da se ponovo digne popularnost
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mucite se, i ne razbijajte glavu, sve je to propaganda 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- neutralan__
- Kontakt:
Koji smajli vise odgovara svemu ovome: "Jimmy from the hood je napisao/la:Kakvi crni islamski propisi, covjek ukopan 4 sata nakon "ubistva"
Ili ona pjesma "Jer ti kad me varas ti me varas najbolje"!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Vise odgovara recenica
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Amerika upravlja ljudima kao da su marionete, ne vjerujem ja u ovo ni 1%
Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Amerika upravlja ljudima kao da su marionete, ne vjerujem ja u ovo ni 1%
ma boli ih ... vladaju svijetom, a sad su se i opravdali kod svojih amerikanaca ... Obama opet pobjedjuje na izborima ...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Gdje ste ?
Kako je bilo za 1. maj ? - Ja sam se odlično proveo u Podrinju, kiša je malo kvarila atmosferu ali je sve ispalo i bolje od zamišljenog.
Kako je bilo za 1. maj ? - Ja sam se odlično proveo u Podrinju, kiša je malo kvarila atmosferu ali je sve ispalo i bolje od zamišljenog.
Still learning...
- neutralan__
- Kontakt:
Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.
Sad covjek zeli jos jedan mandat i naravno uz ovo sad ce da pobijedi.
..sutra bi mogao Obama da riknedubrava je napisao/la:Ajmo pogadati šta ce biti sutra..neutralan__ je napisao/la:Mozemo samo nagadjati.Ja iskreno ne znam sta da mislim i cemu da vjerujem niti da je mrtav,niti da je ziv ,niti da je uopste postojao.Samo da ce se na ovome zavrsiti,da ne bude jos gore.Ako Al-Kaida da izvinete popizdi bice jos svega.Iskreno se nadam da je tome dosao kraj.
Evo citam da je smrt Osame bin Ladena i Adolfa Hitlera objavljena na isti dan,iako je Hitler umro 30. aprila.![]()
![]()
Ste je slijedece sto ce objaviti?Toliko toga su danas objavili za nepovjerovati.
U petak je bilo vjencanje ono dvoje ped.era Engleza,
u subotu ubijen Gadafijev sin
u nedelju papa Ivan Pavao 2 progalsen blazenim
danas ubijen Miladin,
sta je sutra?! da li ce uopce biti sutra?!
tko je sljedeci na listi za "odstrel"![]()
previse je ovo slucajnosti...tu mač
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W Houseneutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.![]()
Kakva atomska u Europi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
*ebo vas bin laden....vise, sta koji urac se raspravljate o tome...umro i sta....jeli ga trebamo zalit....ako je ubijao narod ko sto raja misli, onda ga Bogami necu zalit.....kanite se toga...dajte vedrije teme
karate li ista
karate li ista
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
da i ovdje upitam. skidam igricu mafija 2 i doslo bi do 96 %. i sad mi skida po 0,1 kb/s, a prije oko 150 kb/s. zna li iko kako mogu ovo rjesiti, ili moram cekat' dvije godine do se skine ??

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- neutralan__
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:Ma jos samo malo ekonomije u njegovoj prici i siguran je jos 4 godine u W Houseneutralan__ je napisao/la:Moze da prodje ta recenica.Ma Obama me je razocarao kakva se samo prasina bila digla oko njega,ja sam mislio on ce sve pozlatiti,ali kakvi,gori je od Busa.![]()
Sad covjek zeli jos jedan mandat i naravno uz ovo sad ce da pobijedi..
Kakva atomska u Europi, samo hoce da uzbihuzure narod ( glupane koji u to vjeruju
) te da skrenu pricu u drugom pravcu , da ne bi bilo puno pitanja , pa kako tako brzo nestade najtrazeniji lik , bez kjednog kvalitetnog dokaza , doduse ima krvi u onoj kuci gdje se pucalo
, a gle price molim ja tebe , DNK je uzet od njegove sestre koja je nekada ranije umrla u Bostonu , te su njen mozak sacuvali jer su znali da ce im biti potreban kada budu utvrdjivali analizu Ladenovog DNK
![]()
.
Evo opet lijepo vrijeme,hvala Bogu,odma se covjek bolje osjeca.Steta sto nije od petka bilo ovako.
..ima li veceras sta fino na TV-u ?! ..kakav dobar film ili nesto ?! 
- legenda reala
- Kontakt:
slabo tiCeMa je napisao/la:
karate li ista
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 4 gosta.